wrk 04.10.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 TRZEBA BYŁO ZAJECHAĆ!! Zapraszam serdecznie! Tym bardziej, że dzisiaj cały dzień byłe na budowie! Jak stoi Clio albo pickup to znaczy, że jestem i serdecznie zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 04.10.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 ano stało.. to moze widziałeś czarne saxo sunące 10 km/h drogą.. trwała dyskusja wjechać..nie wjechać..dziękujemy za zaproszenie..następnym razem zajrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 07.10.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 WOW! Uzupelniają naszą drogę? SUPER! No widzę, że u Was jeszcze ostrzej niż u nas... do rękoczynów nie dochodziło... A murarze pewnie jak zwykle panikują... U nas kucie w ramach poprawki trwało dwie jakieś 2-3h przez jedną, wolną osobę - u Was pewnie też z tym chudziakiem pójdzie szybko! A potem dołek, beton i po sprawie! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 12.10.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Właśnie podziwiałam zdjęcia Waszej okolicy.... pięknie.... gratuluję. Życzę Wam podziwania widoków z okiem domu. A teraz jesień jest tak piękna, kolorowa (akurat dzisiaj jest słonecznie ), że już pędzę na naszą działkę coś na niej porobić. Pozdrawiam M.J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 13.10.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Ostatnio "szalałem" na naszej nowej autostradzie Kobysewo-Kaliska, patrzę, a Wy już nie mieszkacie "za lasem"!! Całe pole kukurydzy ciachnięte! Trzymam kciuki za rozmowy o aneksie... Mnie rozmowa w podobnym stylu jeszcze czeka... Fantastyczne zdjęcie z tymi krówkami i konikami Podrasowaliście je w jakimś Photoshopie, czy aparat wam robi takie bajeczne efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 14.10.2008 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Nika.j dzięki..uhmmm..ogród..ja na razie mam wielki rozjeżdżony plac budowy..ale niebawem zacznę zamieniać go w ogród (a przynajmniej na początek w porządny trawnik) wrk sołtys wyciął kukurydzę i teraz tak łyso dziwnie - wyjeżdża się zza zakrętu i już nas widać jak na dłoni zdjęcia ..ja wiem.. ręka, aparat, corel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 14.10.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Śliczne widoczki macie Jak przebiegła rozmowa na temat aneksu do umowy? My mieliśmy rozmowę tego typu na etapie "zera". Szef stwierdził, że się pomylił w obliczeniach i to nasze "zero" wyszło jak pół kondygnacji. Pokręciłam nosem, ale co robić...dopłaciliśmy 2000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 15.10.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Piękny domek, fajnie że babcia u boku. No i synek jak malowanie!!! Nich rośnie na schwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 15.10.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Acha, zapomniałam dodać, że będę cię podglądać U ciebie jest już strop, ja strop mam mieć za 2 tygodnie. Ekipę mam w porządku, na szczęście, bo jak czytam wasze perypetie, to mi się włos jeży, że wszystko właściwie przed nami... No ale bądźmy dobrej myśli. Póki co - u mnie ściany idą, potem tydzień przerwy. I potem stropik. :) A mój synuś urodził się 1 lipca i chyba w przyszłym roku będę miała takie zdjęcia jak Twoje w trawie. A starsza dwójka będzie biegać z piłką ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 19.10.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ja też, ja też...chciałabym wieszac firanki Nasze 27000, to pryszcz w porównaniu z kwotą, którą Wy zapłacicie Rękodzieło cudne Zazdroszczę talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 19.10.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 malysmon dzięki za rewizytę.. no proszę i kolejny mały inwestor na forum Lilan ale Ty moje rachunki dziel na pół ..czyli moja połówka po dachówkę 29.500 oczywiście plus materiały.. a talent efekt corocznych wakacji u babci.. jak lało cosik trzeba było robić i tak m zostało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 20.10.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Ale nawklejałaś tych wanienek! Trzeba przyznać, że ta "w serduszko" jest CZADOWA! Normalnie pierwsza klasa - powiedz tylko ilu jest litrowa, co by mi trochę mina zrzedła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 21.10.2008 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Już się poprawiłam..wczoraj trojanie zaatakowali mojego kompka - musiałam zrobić porządek..a post się najwyraźniej zmultiplikował wanna która ci się podoba to love story firmy ravak rozmiary 185x105-135 objętość 320 l waga 30 kg dla porównania ta moja 265 l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 22.10.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Lilan ale Ty moje rachunki dziel na pół ..czyli moja połówka po dachówkę 29.500 oczywiście plus materiały.. Niby języka polskiego uczy, a czytać ze zrozumieniem nie potrafi Zupełnie zapomniałam, że budujecie bliźniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 23.10.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 >ciekawe czy to ma coś wspólnego z zamożnością mieszkańców Jeżeli przypadkiem (zupełnie przypadkiem ) masz na myśli naszą skromną wioseczkę, to jej oświetlenie ma raczej coś wspólnego ze znajomościami w energetyce niż z zamożnością Inna sprawa, że mi się to jakoś nie udzieliło... na prąd czekam już niemal rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 26.10.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Niby nie mam lęku przestrzeni, ale na balkon bez barierki też boję się wchodzić Płyta indukcyjna podoba mi się wizualnie, ale jestem raczej tradycjonalistką i pozostanę przy płycie gazowej Okolica śliczna, a droga dojazdowa wygląda na przyzwoitą Czy zamierzacie kontynuować prace budowlane zimą, czy zawieszacie działalność do wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 26.10.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Lilanale wy macie gaz na działce,prawda? U na niestety nie ma i długo nie będzie - a butli gazowej w domu trochę się boję.. sama nie wiem. Pod względem estetycznym również bardzo mi się podobają te płyty..ech... z drogą dojazdową to cała historia..jak kupowaliśmy działkę to była jedna wielka dziura..gimbus się złamał wpół na tych wybojach (swoją drogą swoje lata też już miał )..ale sołtys jest tak obrotny, że załatwił asfalt.. i teraz mamy jak to nasz sąsiad mawia autostradę Będziemy działać zimą. Pod koniec listopada wstawiamy okna i ruszamy z instalacjami. Później być może trochę przerwy - wszystko zależy od tego jaka zima będzie. Plan mamy ambitny wprowadzić się w okolicach kwietnia - maja. Od czerwca zaczniemy bowiem spłacać już raty kapitałowe i nie chcielibyśmy już wynajmować mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 26.10.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Rzeczywiście plan bardzo ambitny . Ja nie jestem pewna czy uda nam się przeprowadzic o tej porze w roku 2010 , ale nigdy nic nie wiadomo . Data tak odległa, bo jak najdłużej chcielibyśmy uniknąc hipoteki. Na razie zamykamy dachem za pożyczone z banku 35000. Około marca -kwietnia może mąż dostanie pożyczkę z pracy(dają podobno do 100000 bezprocentowo). Zobaczymy ile dostanie i co się da zrobic za taką kwotę. Tak, jak pisałam wcześniej- zero fajerwerków. Chcielibyśmy się wprowadzic do zupełnie wykończonego domu, ale pewnie czas to nieco zweryfikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 26.10.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.10.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Witam, Właśnie przeczytałam cały wasz dziennik i ... już się boję. Ilość rzeczy, które wam zafundowała ekipa jest powalająca. Podziwiam cierpliwość Ale ważne przeczytać coś takiego na początku własnej drogi, bo od razu poziom zaufania do naszych fachowców zmalał mi co najmniej o połowę. Nie mniej zazdroszczę już takiego zaawansowania prac i trzymam kciuki za lepsze czasy i szybkie postępy w położeniu dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts