tofee 26.10.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ps. Rozbawił mnie komentarz co do wielkości kuchni (ze za małą) na etapie ław i wytyczania domu ... wczoraj dokładnie to samo marudziłam naszemu szefowi ekipy... pan A. powiedział że na tym etapie wszystkie panie tak samo reagują i widzę, że miał rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 30.10.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Pitu-pitu uśmiechnij się kobieto Co oni z tym prądem robili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 30.10.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Lilan zainstalowali sobie windę, którą wciągali na poddasze materiał - ona ma dość dużą pomoc (żeby wciągnąć na górę dajmy na to ze 200kg) i spowodowała zwarcie. Takie rzeczy się zdarzają - ale najbardziej wyprowadziło mnie z równowagi to, że nie zadzwonili do nas albo energii - tylko na własną rękę naprawili usiłując zrobić z sąsiadki wariatkę .. jak pojechalismy go O.P.R. to się dziwil..skąd taka afera.. został więc poinformowany, że wszelkie koszty lub kary pieniężne zostaną potrącone z wynagrodenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 31.10.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Po pierwsze - gratuluję rozpoczęcia drugiej strony komentarzy! Po drugie - ja właśnie jestem po rozliczeniu z budowlańcami za stan surowy - i dałem radę - więc i Ty dasz radę na 100! % Nie poddawaj się! Po trzecie - u mnie z tą wetylacją jest rochę inaczej, bo mam nieużytkowe poddasze, więc daję tam rury spiro, ale efekt na dachu będzie podobny - dziura w membranie, zabezpieczenie taśmą i kominek na blachodachówce. Będzie to robił dekarz - i gwarantuje, że nic nie będzie cieknąć. A robić trzeba! Przecież to wentylacja łazienki, kuchni (z salonem pewnie) i okapu nad kuchenką najprawdopodobniej. Ja w takich sprawach zawsze pytałem się kierownika bodowy... w końcu to on odpowiada za budowę domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 31.10.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 rety, współczuję.. ale nie załamuj się..cudnej urody macie komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 31.10.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Pitu- pitu widzę, że sytuacja na Twojej budowie nie jest wcale śmieszna, ale ostatnim wpisem rozbawiłaś mnie do łez . Ta huśtawka nastrojów, to chyba rzecz normalna o tej porze roku, a w połączeniu z nerwówką budowlaną, to tykająca bomba zegarowa Słowo daję, że nie wiem w jaki sposób u nas zostanie rozwiązana sprawa wentylacji, ale powiem jak bohaterka "Przeminęło z wiatrem": Pomyślę o tym jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 31.10.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dzięki wszystkim za wsparcie.. jest juz znacznie lepiej.. mąż wykurował mnie przy świecach pysznym winem BRUMONT - polecam - pół słodkie z taką delikatną goryczką na końcu..mniam odliczam dni z kalendarza do końca przyszłego tygodnia.. a później hulaj dusza - szukam właśnie czegoś czym mozna pomalować płatwie?? z więźby.. ponieważ stryszek jest mikroskopijnych rozmiarów nie będziemy w ogóle podwieszać stropu na poddaszu.. Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.11.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 witam i ja do Ciebie wpadam z rewizytą w bardzo ładnych okolicach budujecie domek, który zresztą tez jest piękny. ps. myślałem, że to tylko ja przeżywam huśtawki nastrojów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 06.11.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Na razie dziękuję wszystkim za wpisy.. niebawem nastąpi reaktywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 06.11.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 27.11.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 to zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.11.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 hej, jak dużo zdjęć nowych..fajny domek i okolica, gratuluję.. 3mam kciuki i idę czytać ten nowy link..co to horrorem wieje..przykre, niepotrzebne doświadczenia.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 28.11.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Widzę, że działo się Fajnie, że już wróciłaś do nas W jakim programie urządzałaś swoją kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 28.11.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 alno kichten plnaer ..jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 28.11.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Fajowa kanapa, a co do koloru to ja decydowałabym się na coś ciemniejszego zwłaszcza jeśli synek ma dopiero roczek Moja podstawowa zasada pod kątem nowego domu : ma być praktycznie i bez kłopotów na własne życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 28.11.2008 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dlatego też mój ślubny namawia mnie na ciemną czerwień (nie ma w kolorniku ale jest w próbkach) + brązy i ciut zieleni.. musze to przemyśleć.. chociaż na razie to myślę o rozmieszczeniu gniazdek i w ogóle prundzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 28.11.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Oj, widzę, że ostro się działo u Ciebie... nie daj się! Też miałem ostre spięcia (poślizg 120 dni a nie 14 ) ale chyba byłem mniej wojowniczo nastawiony... Kanapa fantastyczna! Też chcą taką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 29.11.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Wszystkiego najlepszego dla synka Kanapa bardzo mi się podoba, pomimo tego, że jasna. Dziękuję za odpowiedź w sprawie programu do urządzania kuchni. Ja próbowałam swoją urządzić w programie IKEI, ale nie będę mieć mebli tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 08.12.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Trochę spóxnione ale jeszcze załapałem się na odrobinę smakołyków ....wszystkiego naj dla synka Gratulacje za postęp w pracach, nieźle u was napadało śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 09.12.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Pitu-pitu- żyjesz? Co się dzieje na placu boju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts