wrk 09.12.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Pity-pitu chyba jednak kupiła sobie tą kanapę number one i zaległa zapominając o budowie i o wpisach! Muszę tam jednak zajechać i zobaczyć czy są postępy, czy tylko kanapa w salonie stoi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 10.12.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Pitu-pitu- żyjesz? Co się dzieje na placu boju? dycham.. Pity-pitu chyba jednak kupiła sobie tą kanapę number one i zaległa zapominając o budowie i o wpisach! och jakbym chciała tak zalec na wygodnej kanapie... och i ach.. Muszę tam jednak zajechać i zobaczyć czy są postępy, czy tylko kanapa w salonie stoi! heheh..tajnos agentos z rewizytą pojawię się u wszystkich jutro.. dziś nie dam rady..pranie lezy w pralce i jęczy..wymij mnie wymij.. nie wyschnę do rana.. wymij mnie wymij - pogniotę się i nie doprasujesz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 15.12.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Hej! Byłem podziwiać waszą budowę! Fajnie to już wygląda z oknami... znowu mnie wyprzedziliście Aaaa... Szczególnie bardzo spodobało mi się wyprowadzenie komina przez drzwi wejściowe! (chyba, że się mylę co do funkcji tej rury?! ) Gdzie kupiliście tymczasową kozę i rury do niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 15.12.2008 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 nie mylisz się co do funkcji - kozę kupiliśmy w leroy merlin a rury takie zwykłe w sklepie na Kościuszki (zaraz za mostem patrząc od strony Grunwaldzkiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.12.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Niech ten szczególny czas cudownychŚwiąt Bożego Narodzenia będzie dla Wasokazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych,w atmosferze rodzinnego ciepła, wielkiej radościi wzajemnej życzliwości,pod żywą choinką dużo prezentówa w Waszych pięknych sercach wiele sentymentów,Świąt dających radość i odpoczynekoraz nadzieję,że Nowy Rok będzie szczęśliwszy. http://img386.imageshack.us/img386/8194/christmascard2lh2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 23.12.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dużo zdrowia i radościw Twoim życiu niech zagościi prezenty, i śnieg biały,by te święta urok miały.Samych wzruszeń przy choince,życzę Tobie i rodzince http://img168.imageshack.us/img168/2931/1252dv2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 23.12.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Zdrowia takiego jak najzdrowszy rydz w lesie,prezentów ile słoń uniesie.Szczęścia większego niż Pałac Kultury,przygód ciekawszych niż szkolne lektury.Życia dłuższego niż włoskie spaghetti,snów kolorowych jak barwne konfetti.Słodyczy słodszej niż tortA przede wszystkim Wesołych Świąt!!!!:*:*:*Życzy cała moja rodzinka http://dl3.glitter-graphics.net/pub/1742/1742613si21tuup9i.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 24.12.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Na tegoroczne radosne Święta i zbliżający się Nowy Rok, dużo zdrowia, szczęścia, pogody ducha i wiary w lepsze jutro. http://img114.imageshack.us/img114/2369/2nq8c4zvm0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.12.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 W Betlejem na sianku Zbawiciel sie rodzi, niech Wam jak najlepiej w zyciu sie powodzi, Zas w Nowym Roku o kazdej godzinie, niechaj nic co dobre Was w zyciu nie minie. http://img120.imageshack.us/img120/6270/elfikih2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.01.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Witam. Fajny domek i okolica. Prześledziłam dziennik i będę zaglądać!... ...i awatarek też fajny! pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 16.01.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Hej! Widzę jednak postępy! Pięknie! Właśnie sam się zabieram za rozdzielnię - z ciekawości - ile daliście za podłączenie od skrzynki do rozdzielni? (i czy był to pakiet z materiałem i kopaniem?). Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 17.01.2009 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 witam sure zaraz kopnę się z rewizytą i dziękuję Wrk prąd był w pakiecie z materiałem i kopaniem.. tyle, ze kopać nie musieli za głęboko ponieważ jeszcze z metr ziemi dowieziemy .. Pan założył też bednarkę wokół domu.. w sumie całość wyszła 2 tysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.01.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 [wpis przeniesiony z "dziennika"] witam. bardzo zaciekawila mnie wasza kanapa. jest świetna. Można wiedzieć gdzie ją znajdę i ile kosztuje? Pozdrawiam i zycze powodzenia http://forum.muratordom.pl/uzytkownik84011.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 21.01.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Dziękuję Ponury a tu ta sofa http://www.allegro.pl/item529143920_mini_matrix_hit_2008_roku.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 28.01.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ale postępy, chwilkę mnie nie było a tu prawie wprowadzać się można Gratulacje i zazdroszczę okien, domek nabiera charakteru Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.01.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Gratki za wstawienie okien, domek faktycznie nabiera charakteru. Sofa bardzo ładna. mam takie pytanko odnosnie waszych kominów, macie jakieś wkłady w środku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 28.01.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Witam. Widzę, że się sporo wydarzyło. My jesteśmy dopiero przed kanalizą i hydrauliką, ale będziemy Was gonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 29.01.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 naLeśnik na razie nie mamy żadnych wkładów w kominach.. kominiarz stwierdził, że jest ok - jeśli kiedyś zaczną być nieszczelne to się założy.. koza (vel sztymer) już podłączona i gra a sofa.. ostatecznie inna (mąż mnie przekonał ) lilan za to my dopiero jutro zabieramy się za ocieplanie podasza.. więc prawie łeb w łeb idziemy Iwona & Paweł a dziękuję, dziękuję.. plany mamy ambitne..ale kiedy ta przeprowadzka..któż to wie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 02.02.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam, Ja z rewizytą . Ale mi wstyd, że dopiero teraz. :oops: Poczytałam. Najbardziej ubawił mnie wóz transportowy. Bardzo fajny domek, przepiękna okolica. Pozostaje mi tylko pomarzyć o takim etapie zaawansowania - tak bym już chciała. Życzę aby wszystko szło zgodnie z planem i bezstresowo. Powodzenia P.S Będę zaglądać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 13.02.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 "Zdjęcie niedostępne" "żniwa" fotosika niestety ciąg dalszy. powodzenia w odbudowie dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts