lilan 19.03.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Pitu-pitu Proszę o nowe zdjęcia i większą aktywność Bociany już przyleciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 21.03.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 a jakoś mi opadły skrzydełka jak mi wszystkie zdjecia uciekły z dziennika.. ale się poprawię..obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 01.04.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Mi też skrzydełka opadają, ale dlatego, że ktoś zainteresował się niezdrowo naszą budową Bardzo bym chciała zobaczyc, jak postępują prace u Ciebie W końcu prowadzenie dziennika budowy zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 09.04.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Lilan fatalnie.. nie da się tego jakoś ograniczyć??? Współczuję serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.04.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 **___**_**___**_________****_**___**_______**___****_**__**_______*___**___**__**__*______*__**__***__**___**__*____*__**_____**__*____**_**__**_**________**____**___**__**___*___________*__*_____________*_*____0_____0____*_*_______@_______*_*_______________*___*_____v_____*_____**_____**_______*****_______ Wesołego królika co po stole bryka,Spokoju świętego i czasu wolnego,Życia zabawnego w jaja bogategoI w ogóle kurcze, wszystkiego najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 11.04.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://smietnikkoniczynka.blox.pl/resource/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 11.04.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 I u Ciebie pięknie - aż miło popatrzeć. Zwłaszcza super wątek ogrodowy... Nie wiem co i kiedy, nie wiem jak, ale od dwóch dni czuję się jak u siebie... Dzisiaj Wielka Sobota - równiez na działce Cudnie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 12.04.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 http://img217.imageshack.us/img217/8967/2388390681877ba0d625c43.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 19.04.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witaj Super, super wyleweczki pierwsza liga. Tempo macie niezłe. Zazdroszczę - też już bym chciała tynki mieć i kotłownię w płytkach. Jak pomyślę sobie ile jeszcze roboty przed nami to mi się słabo robi. Mam wisterię na działce, to już jest jej trzeci rok u nas. Rośnie jak głupia i wcale nie kwitnie Życzę powodzenia i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.04.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam! Wasz domek zapowiada sie ciekawie, koza pokazana bardzo mi sie podoba. Mam taki sam stol w kuchni jak kupilas (ja kubilam tymczasowo, bo docelowo ma byc okragly ale nie wiem kiedy ), ciezko do moich mebli bylo cos dobrac kolorystycznie. pojemniki na przyprawy tez mam z tej samej seri , zbieralam je ponad rok, bo tanie nie sa, a troche tego mam. Napisz mi prosze gdzie kupilas obrus szydelkowy, bo twoj mi sie bardzo podoba, ja ostatnio pokupilam duzo takich serwet szydelkowych (fotki sa w dzienniku) . Mam pytanie odnosnie zlewu w kuchni, baterie bedziesz miala wycinana w blacie, bo na zlewie nie widze miejsca na otwor? I z czego bedziesz miec blaty? Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 20.04.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witaj obrus kupiłam tutaj, jest wykonany metodą kołkową i naprawdę śliczny http://www.allegro.pl/sklep/2810785_cepeliada "byłam" w Twoim domu i śliczne są te pojemniczki w komplecie..ja na razie mam 3 i nie wiem czy kupię więcej bo moja kuchnia jest chyba z 3 razy mniejsza a tym samym 3 razy mniej blatu.. ten będzie zwykły, płyta wiórowa w laminacie melaminowym http://img228.imageshack.us/img228/7949/73031pe189316s4.jpg http://img228.imageshack.us/img228/73031pe189316s4.jpg/1/w320.png będę wycinać otwór na baterię w blacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 28.04.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Pitu-pitu fajna ta akcja z drzewkami imakulaturą. Też mieliśmy tam byc , bo męża brat był jednym z leśniczych , którzy w zielonych uniformach działali na Długim Targu Taka impreza jest corocznie na Monciaku i tam za darmo rozdają drzewka przez cały dzień To taki festyn Lasów Państwowych , gdzie promują się okoliczne nadleśnictwa. Jak potrzebujesz drzewka- pamiętaj o czerwcowym festynie na Monciaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matysia 28.04.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Pitu-pitu domek bardzo ładnie sie prezentuje i widze że masz bardzo zdolnych mężczyzn Gratulacje. Drzwi zewnętrzne bardzo podobne do moich planowanych więc czy mogła byś powiedzieć jakiej firmy są te drugie z przeszkleniem na środku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 28.04.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witajcie Inez akcja super..obleciałam pół rodziny i bloku i uzbierałam trochę towaru .. jaki świat mały..to może Twój szwagier wybił skutecznie mojemu ślubnemu lipę z głowy (brudzi)..a tak mi się marzyła..taka pachnąca na wiosnę .. całą akcję nadzorował z ramienia DB mój kuzyn z czerwcowego zaproszenia skorzystam..chocią znie wiem, czy będę miała miejsce jeszcze na jakieś drzewka.. Matysiu ja nie mam pojęcia... dużo ich stoi po marketach.. i tu też sprzedają.. i wszędzie je inaczej nazywają http://www.allegro.pl/item616084077_drzwi_zewnetrzne_antywlamaniowe_alarm_gratis.html http://www.allegro.pl/item616966080_promocja_drzwi_mahon_opaska_ozdobna_witraz.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 28.04.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Pitu-pitu Co do szwagra, to mozliwe, on jest cięty na lipy Świat jest mały, nie raz sie o tym już przekonałam, jeszczeby sie okazało,że stałyśmy za soba w kolejce w supermarkecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 10.05.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Oj! Z zazdrością patrzę na Wasze tempo! A ta przeprowadzka w maju... mmm... trzymam kciuki! Wizja zielonego tarasu super! To by miała być żywa trawa? Wymagałaby chyba duuuużo pielęgnacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 10.05.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Wrk ano.. marzy mi się taki angielski trawnik, po którym dzieć będzie biegać i nic mu nie będzie.. podobno świetnie sprawdza się trawa o wdzięcznej nazwie stadionowa, ale kuzynka radzi mi kupić taką zwykła w gs a co do przeprowadzki.. nie mamy wyboru - mieszkanie musi być wolne z końcem maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 17.05.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 pitu-pitu, ja też myślę o trawie "sportowej". Jako , ze wychowałam sie w domu jednorodzinnym z ogrodem, wiem ile zachodu wymaga trawa zwykła i ,że gdy ma sie dzieci (a nie daj Boże jeszcze jakiegoś psa), to mozna sie pozegnac z piękna murawą Mój tato dbający o trawę ciągle marudzi- nie grac w piłkę na podwórzu! Nie kręcic kołami przy zawracaniu samochodem! Nie grac w badmintona! itd Bo Mu trawę tratujemy, a on tak sie stara by choc troche wygladała jak trawnik, a nie zaorany ugór Żeby sobie zaoszczędzic nerwów przy trzech synach i psie, ja stawiam na murawę boiskową Tym bardziej ,że wszyscy panowie (w tym tata) planują , już "boisko" do siatkówki urządzic na podwórzu, a ja juz widzę oczyma wyobraźni paliki wbitę w ziemie i imitujące bramki i rozgrywki badmintonowe.... Normalna trawa tego nie zniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 17.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 O cegłach... >niestety rezultat mojej pracy mnie załamał Jak przez mgłę pamiętam jak dyskutowałem z moim budowlańcem o takim wykończeniu starej cegły we wnętrzu domu jak macie Wy - i jeżeli dobrze pamiętam, to mój fachman opowiadał, że "u Niemca" to się taką cegłę na koniec SZLIFUJE a nie czyści... Weź trzy cegły i wpadnij w odwiedziny - mam szlifierkę za 39,99 (chociaż może to się powinno szlifować czymś innym - nie mam pojęcia!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 18.05.2009 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Inez zakupiona stadionowa..w końcu to ma być zielony taras i będzie z pewnością mocno eksploatowany..zważywszy, ze dziecię moje mogłoby żyć na podwórku cały czas.. uu.. a boisko na siatkówkę zazdraszczam u nas miejsca niet na to.. ale czasem może uda się rozwiesić nad trawnikiem siatkę Wrk mój brat mnie uświadomił w tym temacie.. ba.. wyszlifował mi wszystko ładnie i założył już grafitowe fugi.. podobno komin prezentuje się elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts