inez5 18.05.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Słuszny wybór z ta trawą Będę obserwowac jak sie u Ciebie sprawuje i jak znosi ingerencję twego dziecięcia A co do boiska.... nooo, wiesz, marzenia marzeniami, ale mama (czyt, ja ), musi jeszcze wyrazic zgodę Ale miejsce zdecydowanie jest - tylko raczej na okazyjne boisko, niz stałe - o czym jeszcze panowie nie wiedzą i dowiedzą sie w odpowiednim momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 20.05.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 I jak Ci poszło na Rozmowie? Trzymałam mocno kciuki ! I przy okazji - gdzie są zdjecia ze środka??!!! Hę? Nie narzekam na swoją wyobraźnię, ale fajnie byłoby zobaczyc jak te kolory wyglądają na Twoich ścianach Pewnie masz teraz kupę roboty przed przeprowadzką Przerabiałam to już dwukrotnie , w tym raz z cała rodziną i powiem Ci,że po rozpoczęciu pakowania nie wygląda to juz tak strasznie Po prostu ładujesz do kartonów to, co chesz zachowac, a to, co od dawna zagracało, bez wyrzutów sumienia wysyłasz na zesłanie na śmietnik Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 22.05.2009 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 zdjęcia będą jeszcze dziś.. dostałam wolne z budowy celem sprawnego spakowania dobytku, ja to też już przerabiałam.. raz udało nam się nawet przeprowadzić golfem II - ale wtedy nie było jeszcze nieletniego.. mam to szczęście, że w czasie przeprowadzki zaopiekują się nim dziadkowie.. aaa..niepotrzebne rzeczy wyrzucam od m-ca w tym moją 3 letnią kolekcję muratorów, czterech kątów etc. oddałam koleżance, która będzie budować się w przyszłym roku a rozmowa. jak rozmowa - konkurencja dość ambitna, pytania z ustaw o podatku majątkowym.. ja to mówię "pierwsze koty za płoty" - nie umiem przewidzieć wyniku..ale raczej negatywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 26.05.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witam Gratuluję też kciuki trzymałam A co do okna kuchennego, na allegro jest kobitka która szyje na zamówienie. Polecam ją bo mam firankę właśnie kuchenną jej "patentu". Ceny przystępne i dobrze szyte. Nie jest to może poezja aranżacji ale początek... całkiem, całkiem. Uszyje Ci co chcesz http://www.allegro.pl/item635895465_wachlarze_nowy_styl.html P.S Na końcu aukcji zamieszczone są zdjęcia realizacji. Ja mam tą w ostatnim rzędzie - pierwszą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 09.06.2009 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Gratuluję otrzymania pracy Rozumiem, że już mieszkacie na dobre. Będą jakieś fotki zamieszkanego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 09.06.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Gratulacje z okazji zmiany pracy ! Domek nabiera kolorków i mysle,ze zaslona w paski jest super i ślicznie będzie wspólgrala z zieloną kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 22.12.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/52/1c0244db.jpg Życzą Nadiaart i Netbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 22.12.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnieniech Was aniołek ode mnie uściśniei przekaże serdeczne życzeniaz okazji Świąt Bożego Narodzenia.http://img195.imageshack.us/img195/7678/3997x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts