Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tam, gdzie śpiewa wiatr - komentarze

Recommended Posts

Słuszny wybór z ta trawą :wink: Będę obserwowac jak sie u Ciebie sprawuje i jak znosi ingerencję twego dziecięcia :wink:

A co do boiska.... nooo, wiesz, marzenia marzeniami, ale mama (czyt, ja :) ), musi jeszcze wyrazic zgodę :wink:

Ale miejsce zdecydowanie jest - tylko raczej na okazyjne boisko, niz stałe - o czym jeszcze panowie nie wiedzą i dowiedzą sie w odpowiednim momencie :lol: :wink:

• Odpowiedzi 127
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I jak Ci poszło na Rozmowie? :wink:

Trzymałam mocno kciuki ! :D

I przy okazji - gdzie są zdjecia ze środka??!!! Hę? :wink:

Nie narzekam na swoją wyobraźnię, ale fajnie byłoby zobaczyc jak te kolory wyglądają na Twoich ścianach :D

Pewnie masz teraz kupę roboty przed przeprowadzką :wink: Przerabiałam to już dwukrotnie , w tym raz z cała rodziną i powiem Ci,że po rozpoczęciu pakowania nie wygląda to juz tak strasznie :wink: Po prostu ładujesz do kartonów to, co chesz zachowac, a to, co od dawna zagracało, bez wyrzutów sumienia wysyłasz na zesłanie na śmietnik :wink: Powodzenia :D

:lol: zdjęcia będą jeszcze dziś.. dostałam wolne z budowy celem sprawnego spakowania dobytku, ja to też już przerabiałam.. raz udało nam się nawet przeprowadzić golfem II - ale wtedy nie było jeszcze nieletniego.. mam to szczęście, że w czasie przeprowadzki zaopiekują się nim dziadkowie..

aaa..niepotrzebne rzeczy wyrzucam od m-ca :oops: :oops: w tym moją 3 letnią kolekcję muratorów, czterech kątów etc. oddałam koleżance, która będzie budować się w przyszłym roku :wink:

a rozmowa. jak rozmowa - konkurencja dość ambitna, pytania z ustaw o podatku majątkowym.. ja to mówię "pierwsze koty za płoty" - nie umiem przewidzieć wyniku..ale raczej negatywny :wink:

Witam

Gratuluję :D też kciuki trzymałam :oops:

A co do okna kuchennego, na allegro jest kobitka która szyje na zamówienie. Polecam ją bo mam firankę właśnie kuchenną jej "patentu". Ceny przystępne i dobrze szyte. Nie jest to może poezja aranżacji ale początek... całkiem, całkiem. Uszyje Ci co chcesz :D

http://www.allegro.pl/item635895465_wachlarze_nowy_styl.html

P.S Na końcu aukcji zamieszczone są zdjęcia realizacji. Ja mam tą w ostatnim rzędzie - pierwszą

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 6 months później...