Gość 15.03.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Kris, Jestes zawodowcem w tej branzy ...ale ja powtórnie (jak wczesniej Theodolit ) powtórze przemysl to jeszcze dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 15.03.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Jak dzieci. Facet się pyta czy do wódeczki pasują ogóreczki to mu odpowiadają,że do hamburgera cola. Paranoja. "Był czas przywyknąć, przecie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 16.03.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 brzoza może ty mi pomożesz , co przemawia za , a co przeciw temu tynkowi ? Zdecydowany nie jestem, początkowo myślałem otynkować zwykłym cem.-wap. , a później obłożyć takimi małymi płytkami klinkierowymi , takie szorstkie ,w tych marketach sie je spotyka. Ale to nic sprawdzonego, co jak po latach kolor wyblaknie albo coś w tym stylu. Koszty tu nie grają roli ,oczywiście normalne koszty robotę ma za darmo , tylko materiał muszę zapłacić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 16.03.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 skoro tak piszesz to tynkarze powinni brać za taką robotę metr razy trzy co ty na to lastrico Niestety nie zajmuję się tynkami (co nie znaczy że błądzę). Za to marudzę i innym próbuję zrobić z głowy wodę sodowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.03.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 brzoza może ty mi pomożesz , co przemawia za , a co przeciw temu tynkowi ?... lastryko i cyklina sa za mocne w stosunku do słabego podłoza jakim jest Ytong (nieraz widziałem płaty odparzone od mocniejszego BK ...) jako elewacje proponuje słaby tynk wapienny z dodatkiem niewielkiej ilosci cementu wzmocniony nawierzchniowo (przed malowaniem np.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts