bigbas 12.03.2008 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Mam jeszcze jedną prośbę do osób które pomogły składając podpis akceptujący petycję o potwierdzenie tego w tym wątku podobnie jak uczynili to przeciwnicy.Pozwoli mi to na ocenę danego środowiska pod kątem ewentualnych podobnych działań z mojej strony w przyszłości.Bardzo dziękuję i pozdrawiam Paweł Zontek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.03.2008 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Popieram protest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.03.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Mineralkę sobie kupi i polezie uczyć robaka pływać!Jeszcze jeden nawiedzony ichtiomiłośnik!Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 13.03.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 jakie ryby przestaną wędrować ?? jakie zmiany nastąpią w ichtiofałnie ?? jakie zmiany będą w termice wody ?? o ile zwiększy się ograniczenie spławności ?? o ile zwiększy sie niebezpieczeństwo tworzenia zatorów lodowych ?? ile walorów krajobrazowych się straci ?? Brednie i nic więcej, nie zaśmiecaj wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bigbas 13.03.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Wszystkie odpowiedzi znajdziemy pod tym linkiem. Miłej lektury. Pozdrawiam Paweł Zontek http://www.rzekaleba.pl/news.php?readmore=56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 13.03.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Jak wybory na Kubie.Za petycją 251, przeciw 0.Niesamowite.Dla przyzwoitości wpisz przynajmniej dwa głosy przeciw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bigbas 13.03.2008 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Myślę że problem tylko tkwi w nieświadomości ludzi, trudno czasami do nich dotrzeć, ale umieją liczyć własne pieniądze i czasami potrafią dostrzec że ktoś chce położyć na nich 'łapę" pod pretekstem pseudo przydatnych inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.03.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Wszystkie odpowiedzi znajdziemy pod tym linkiem. Miłej lektury. Pozdrawiam Paweł Zontek http://www.rzekaleba.pl/news.php?readmore=56 pod tym linkiem jest ekokupa i żadnych odpowiedzi gdzie jakieś konkrety, oprócz dotychczasowego ekobełkotu no i z tą nieświadomością ludzi to trochę ostrożniej, jak i pseudo przydatnymi inwestycjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bigbas 13.03.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Gratuluje bystrości w dwie godzinki 110stron przeczytałeś? I do tego widzę że dogłębnie przeanalizowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 13.03.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Gratuluje bystrości w dwie godzinki 110stron przeczytałeś? I do tego widzę że dogłębnie przeanalizowałeś Czytaliśmy po kilka stron, spostrzeżenia przedstawiliśmy Barbossie i stąd te wnioski. Stosujemy tu system amerykański zwany pracą zespołową, kiedyś zwana u nas kolektywami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bigbas 13.03.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Kolektyw mówisz to nie kojarzy mi się z ameryką Jasne co dwie głowy to nie jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 13.03.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Przeczytaj kilkadziesiąt razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bigbas 13.03.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 przeczytałem to co masz napisane nad emblematem i tego najbardziej nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 13.03.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 przeczytałem to co masz napisane nad emblematem i tego najbardziej nie rozumiem Wszyscy myslący wiedzą , że to nic nie znaczy jak dyplom "zażondzania i markietingu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 13.03.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Mam propozycje.Przyjedź w moje strony i popatrz sobie jak poczynają sobie Twoi ziomkowie z inwestycjami, jak sie zachowują, i ile czynią zła.Jak "liźniesz " powyższy problem, to wywołaj mnie do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.03.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Mam propozycje. Przyjedź w moje strony i popatrz sobie jak poczynają sobie Twoi ziomkowie z inwestycjami, jak sie zachowują, i ile czynią zła. Jak "liźniesz " powyższy problem, to wywołaj mnie do dyskusji. Krzysztofik, proszę nie uogólniaj. Mam chałupe na Mazurach, przeprowadzam się jeszcze w tym roku z Warszawy, ale nie to jest ważne. Śmieci w okolicznych lasa, przy polnych drogach tony. Puszki po piwie, plastikowe butelki po "orężadach", worki po nawozach, butelki po oleju do smarowania łańcuchów pił spalinowych, butelki po wódce, butelki po "mózgojebach", stare telewizory, odkurzacze, lodówki, kanapy itp. To według Ciebie wszystko wyrzucili warszawiacy? Zastanów się. Szambiarz z gminnej firmy, który opróżnił moje szambo zawartość wylał dwa kilometry dalej do rowu melioracyjnego. Moja wina, ja i moja rodzina napełniliśmy to szambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bigbas 13.03.2008 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Mam propozycje. Przyjedź w moje strony i popatrz sobie jak poczynają sobie Twoi ziomkowie z inwestycjami, jak sie zachowują, i ile czynią zła. Jak "liźniesz " powyższy problem, to wywołaj mnie do dyskusji. To zdecyduj się wreszcie czy jesteś za czy przeciw durnym inwestycjom? Czy to też musisz ustalić kolektywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 13.03.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Nie uogólniam, tylko zwracam uwage na p e w n e zachowania. Jeśli interesują Cie zachowania "przyjezdnych" to zapytaj w najbliższej chałupie. Jeśli oddałeś swoje szambo gminie i tylko Twoje znalazło sie w rowie ...jest bardzo wymowne. Uważam Cie za najmniej szkodliwego przybysza z WARSZAWY Wracając do puszek i innych śmieci w lesie. Sami zbieramy i wasze i nasze puszki co widać jak jedziesz na wiosne w nasze strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.03.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Dziękuję za opinię. Własne śmieci, jak narazie zabieram w niebieskim worku do Warszawy i wrzucam do pojemnika na moim osiedlu. Płacę za ten pojemnik. Przy okazji spacerów po lesie, nie tylko okazjonalnie na wiosnę, wynosimy dziesiatki puszek i butelek. One też lądują w warszawskim kontenerze. A jeśli chodzi o szambowóz, to odbierał zawartość z kilku gospodarstw, w większości (3:2) zamieszkałych czasowo przez warszawiaków. O tym przypadku powiadomił mnie sąsiad (warszawiak) bo rów był niedaleko jego chałupy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.03.2008 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Zapory. prostowanie koryta rzekom, wysuszanie bagien - to jest polityka z lat 50yvh i 60ych. Przyniosla ona ogromne szkody nie tylko srodowisku naturalnemu - wyginiecie pewnych gatunkow zwierzat, ptakow, ryb i itp , ale i przyczynila sie do zmian mikro klimatycznych , braku wody w pewnych rejonach, itp .......ale jak mawiali starozytni Rzymianie ' Polak nowe przyslowie zawsze sobie kupi, ze i przed szkoda i po szkodzie glupi....." i bedzie malpowal wszystko z piecdziesiecioletnim opoznieniem.Ja to zadnym wladzom nie ufam , ani tu, ani tam- czego sie tkna to spier...... ,a dbaja tylko o wlasne du...., kosekwencje na dluzsza mete g...... ich obchodza.Przykladem Everglades na Florydzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts