Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bezsensowna budowa zapory. Ratuj Dunajec!

bigbas

Recommended Posts

• Odpowiedzi 164
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dla wszystkich którzy uważają ten protest przeciwko MEW za ekoterroryzm link http://www.energia.org.pl/print.php?what=article&id=76

Poza tym nie jestem i pewnie większość osób przeciw MEW ekologiem tylko osobą która spędza dużo czasu nad woda i widzi co wyprawiają melioranci.... No może mam(y) trochę świadomości ekologicznej....

Pewnie, wysokie ceny gazu i ropy wymuszaja inne rozwiazania - tylko dlaczego jak atom taki dobry to nikt go nie chcial.....

albo kompletnie brednie Waścianka prawisz, albo to tak zakręcony skrót myślowy, że slalom specjalny przy nim jest prosty jak sto metrów sznurka w kieszeni

Alez ja ci nie bronie postawic sobie gdzies blisko twojego domu - byle daleko od mojego !

Jak napisał retrofood, jeszcze Ci nie przystawili "GAJowi" lufy Kałasza do ucha "sprawdzając" np. posiadanie lub stan apteczki. Przejedź się proszę samochodem na wschód od Polski. I opisz wrażenia. Ja to robiłem wielokrotnie. Adrenaliny do bólu.

No chyba, że lubisz tak co 40 km...

Nie bardzo rozumiem - jak przystawia kalasznikowa jesitrowi do ogona to zaraz ikre zniesie ?????? Jesiotry gina bo maja tak zanieczyszczona wode !

Bralam udzial w probie ratowania i to opisalam - ciekaw z czym wam sie to skojarzylo, bardzo ciekawe.

Może wiesz jak to jest w USA, ja nigdy nie byłem tam. A byłaś w ZSRR lub w obecnej "demokratycznej" Rosji?

Kałasznikowa przystawia się tam kierowcy, za uchem i tonem nieznoszącym sprzeciwu mówi: daj 2,5, 10 dolarów. Zależy gdzie, zależy jakie samopoczucie ma posiadacz Kałasza. Nigdy nie wiesz czy go na przykład potworny kac nie męczy...., a palec na spuscie nie drży.

To bardzo przykra sytuacja.....ale nawet to nie dziala na jesiotry !

to Ty małolata nie piłaś wody z Wołgi i śmiesz mówić coś o zdrowiu jesiotrów???? Boże, dlaczego zmusiłeś mnie do dyskusji z taką miernotą....

:D :D :D :D Ikry nie znosiłem w takich przypadkach. Nie jestem jesiotrową. :wink: :D

:D :D :D :D Ikry nie znosiłem w takich przypadkach. Nie jestem jesiotrową. :wink: :D

Ty mi wyglądasz na smakosza :D , tylko zwróć uwagę, że i TAM kawior strasznie podrożał :D a kiedys w kącie sklepu stała beczka z kawiorem... i komu to, kurna, przeszkadzało?????

Widziałem to Stachu, żal d.... sciskał, że taka masa kawioru się marnuje. Nie miałem sposobu by zabrać te specjały do kraju. A w bani serwowano szampanskoje i frukty, czyli wodku i ogurcy. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: