lump praski 14.03.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Kto tu mowi o upadku Ameryki......Ameryka to bagaty kraj i sobie poradzi - w Ameryce kaszelek to zapalenie pluc gdzie indziej. Mowimy o grupach interesu, ale jesli ogladasz filmy amerykanskie i z nich czerpiesz wiedze o usa to nic dziwnego............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.03.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Putin to zyskal, ale jak wasz Miller Leszek nie dal pociagnac gazu z Norwegii...zreszta teraz ludziom Millera daje sie stanowiska w MSZecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kierba 14.03.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dla wszystkich którzy uważają ten protest przeciwko MEW za ekoterroryzm link http://www.energia.org.pl/print.php?what=article&id=76 Poza tym nie jestem i pewnie większość osób przeciw MEW ekologiem tylko osobą która spędza dużo czasu nad woda i widzi co wyprawiają melioranci.... No może mam(y) trochę świadomości ekologicznej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.03.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Pewnie, wysokie ceny gazu i ropy wymuszaja inne rozwiazania - tylko dlaczego jak atom taki dobry to nikt go nie chcial..... albo kompletnie brednie Waścianka prawisz, albo to tak zakręcony skrót myślowy, że slalom specjalny przy nim jest prosty jak sto metrów sznurka w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.03.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dobrze...lopatologicznie albo jak po sznurku.....dlaczego nikt nie chcial elektrowni atomowych jak takie dobre. A historia o rybce jest prawdziwa -nie bedzie wkrotce prawdziwego kawioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.03.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 no wytłumacz mi jak to jest, że nikt nie chciał elektrowni atomowych, a setki ich na swiecie jest. Ja tego nie pojmuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.03.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Alez ja ci nie bronie postawic sobie gdzies blisko twojego domu - byle daleko od mojego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.03.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 no zara, to nie jest odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.03.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 A historia o rybce jest prawdziwa -nie bedzie wkrotce prawdziwego kawioru. Oj, małolata, Ty jeszcze ruskich nie znasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.03.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Alez ja ci nie bronie postawic sobie gdzies blisko twojego domu - byle daleko od mojego ! Jak napisał retrofood, jeszcze Ci nie przystawili "GAJowi" lufy Kałasza do ucha "sprawdzając" np. posiadanie lub stan apteczki. Przejedź się proszę samochodem na wschód od Polski. I opisz wrażenia. Ja to robiłem wielokrotnie. Adrenaliny do bólu. No chyba, że lubisz tak co 40 km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.03.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Nie bardzo rozumiem - jak przystawia kalasznikowa jesitrowi do ogona to zaraz ikre zniesie ?????? Jesiotry gina bo maja tak zanieczyszczona wode ! Bralam udzial w probie ratowania i to opisalam - ciekaw z czym wam sie to skojarzylo, bardzo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.03.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Bralam udzial w probie ratowania i to opisalam - ciekaw z czym wam sie to skojarzylo, bardzo ciekawe. Ratowania jesiotra??? Nie czytałem. Daj adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.03.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 A poszukaj sobie. Albo wystosuj pismo do rosyjskiego MSZ - udziela ci wszystkich potrzebnych info dotyczacych zanieczyszczenia i ochrony srodowiska w Rosji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.03.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Wczoraj wlasnie zapuszkowali blogera, ktoremu sie Putin nie podobal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.03.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Nie bardzo rozumiem - jak przystawia kalasznikowa jesitrowi do ogona to zaraz ikre zniesie ?????? Jesiotry gina bo maja tak zanieczyszczona wode ! Bralam udzial w probie ratowania i to opisalam - ciekaw z czym wam sie to skojarzylo, bardzo ciekawe. Może wiesz jak to jest w USA, ja nigdy nie byłem tam. A byłaś w ZSRR lub w obecnej "demokratycznej" Rosji? Kałasznikowa przystawia się tam kierowcy, za uchem i tonem nieznoszącym sprzeciwu mówi: daj 2,5, 10 dolarów. Zależy gdzie, zależy jakie samopoczucie ma posiadacz Kałasza. Nigdy nie wiesz czy go na przykład potworny kac nie męczy...., a palec na spuscie nie drży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.03.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 To bardzo przykra sytuacja.....ale nawet to nie dziala na jesiotry ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.03.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 To bardzo przykra sytuacja.....ale nawet to nie dziala na jesiotry ! to Ty małolata nie piłaś wody z Wołgi i śmiesz mówić coś o zdrowiu jesiotrów???? Boże, dlaczego zmusiłeś mnie do dyskusji z taką miernotą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.03.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ikry nie znosiłem w takich przypadkach. Nie jestem jesiotrową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.03.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ikry nie znosiłem w takich przypadkach. Nie jestem jesiotrową. Ty mi wyglądasz na smakosza , tylko zwróć uwagę, że i TAM kawior strasznie podrożał a kiedys w kącie sklepu stała beczka z kawiorem... i komu to, kurna, przeszkadzało????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.03.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Widziałem to Stachu, żal d.... sciskał, że taka masa kawioru się marnuje. Nie miałem sposobu by zabrać te specjały do kraju. A w bani serwowano szampanskoje i frukty, czyli wodku i ogurcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts