lump praski 18.03.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Who cares........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 19.03.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 ... PS Taka "zapora" znaleziona u mojego męża = pozew rozwodowy znaleziony nastepnego dnia na stole... lepiej żeby po kryjomu przywlókł jakąś francę do domu Ależ skąd. Lepiej... (przecież nie dla mnie tylko dla niego ) to żebym ja tego przy nim nie znalazła. Nie bez kozery wzięłam sobie inteligentego faceta - powinien do końca dni swoich ćwiczyć samokontrolę i jakby co inteligentnie zacierać ślady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.03.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Niedobrze , jak juz budowa tamy z sexem sie niektorym panom kojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 19.03.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 ...... Nie bez kozery wzięłam sobie inteligentego faceta - powinien do końca dni swoich ćwiczyć samokontrolę i jakby co inteligentnie zacierać ślady . Przypomniała mi sie zagadka, kiedy kobieta najdłużej krzyczy po seksie Wtedy gdy facet "zaciera ślady" w firanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.03.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 moze byc, ale w nowoczesnych wnetrzach nie ma firanek. Ratujmy Dunajec dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts