anna-maria3 13.03.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 http://www.ecru.pl/demos.php Tylko w wersji demo nie ma mozliwości zapisania pliku. Trzeba zrobić zrzut ekranu i wkleić sobie np. do Painta. I przy kolejnym otwarciu komputera niestety zaczynac od nowa... Ale zabawa fajna Gdzies jest wątek, w którym opisywałam, jak układać płytki łazienkowe... A w moim dzienniku są wizualizacje łazienek i kuchni. Niewiele róznią się od rzeczywistosci, więc warto się pobawić, bo mozna zobaczyć, jaki efekt się osiągnie i ewentualnie cos pozmieniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 13.03.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Dzięki bardzo! Widziałam wizualizacje w dzienniku i czytałam wątek o układaniu płytek w tym programie Jestem akurat na dłuuuugim L4 to będę miała czas się pobawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.03.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Hmmm, ja też niecałe 2 lata temu byłam na dłuuuuuuuugim L4. Kto wie... Moze z tego samego powodu Tylko my wtedy nawet nie mieliśmy w planach budowy, a szkoda, bo trochę się nudziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 13.03.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Podejrzewam, że powód zwolnienia jednak ten sam My akurat nie mieliśmy pomysłu na wykorzystanie trzeciej sypialni na pięterku i nagle wpadliśmy na taki świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.03.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 No, my teraz też mamy dylemat, bo na górze ma być albo pokój gościnny, albo drugi kolorowy z misiami Narazie stoi pusty i czekamy, aż dojrzejemy do ktorejś z decyzji Duzo zdrowka życzę P.S. Własnie rano wpadłam na pomysł, jak zabudować (w miarę tanim kosztem oczywiście) pralkę i kocioł... Po niedzieli będziemy we Wrocku to może zajedziemy do IKEA i coś z tego wyjdzie... Oby tylko inwestor miał zapał do pracy, bo sama tego nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 13.03.2008 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Stawiam na pokój z misiami! Tak za rok powiedzmy byłoby moim zdaniem akurat U nas na szczęście kocioł stoi w kotłowni a pralka w pralni więc przynajmniej nad tym nie muszę się głowić. Za to górna duża łazienka jak na razie "tabula raza", zero pomysłu poza koncepcją ustawienia sprzętów. Dobrze, że chociaż z dolną łazieneczką mi się wyklarowało. Chyba jeszcze przed świętami skoczę do IKEI i obadam te czerwone szafeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.03.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Szukaj na kuchniach. We Wrocławskiej IKEI jest własnie ekspozycja tej czerwonej kuchni więc mogłam "pomacać" Co do tych misiów... Musze się dobrze zastanowić, bo od przyszłego roku synek ma iść do przedszkola i pewnie będzie z tym sporo zamieszania i płaczu... Wiec może najpierw przedszkole i adaptacja, a poźniej pomyslimy, co dalej Zwłaszcza, ze ten pokój na górze i tak zostawiamy na sam koniec. Są ważniejsze i pilniejsze rzeczy - meble w łazienkach, okap, jadalnia... Zanim uzbieramy kaskę na meblowanie pokoju, to pewnie samo sie wyklaruje, co do niego wstawimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna-1997 13.03.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Swietny macie pomysl z tymi szafkami, ale obawiam sie jednej rzeczy. Jesli umywalka bedzie postawiona na szafce, a jednoczenie przykrecona do sciany, to wszystko jest OK. Ale jesli stoi tylko na szafce i to takiej wiszacej, to obawiam sie, ze sie moze urwac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.03.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Swietny macie pomysl z tymi szafkami, ale obawiam sie jednej rzeczy. Jesli umywalka bedzie postawiona na szafce, a jednoczenie przykrecona do sciany, to wszystko jest OK. Ale jesli stoi tylko na szafce i to takiej wiszacej, to obawiam sie, ze sie moze urwac... Ja co prawda nie zamierzam umywalki stawiać na blacie, ale dlaczego myslisz, ze się urwie? Przeciez szafki robione przez stolarza skladaja sie dokladnie z takich samych elementow. A jesli dodatkowo do szafki przyczepi sie blat, to tym bardziej powinien utrzymac umywalke. Zakladam oczywiscie, ze szafka bedzie solidnie przykrecona. U nas jest na zwykle kolki 10, bo nie ma w niej nic ciezkiego i nie utrzymuje umywalki... Pokombinowac mozna Ewentualnie mozna kupić wyższą szafkę i po prostu postawić ją na nogach, jeśli to komuś nie przeszkadza, bo aj akurat nóżek nie znoszę. Lubię mieć pustą podłogę, bo wtedy dużo wygodniej i szybciej sie sprząta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna-1997 13.03.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Pokombinowac mozna Dzieki Wam sprobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts