jacakam 12.03.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam. Z żoną rozważamy możliwość kupna nowej lodówki od dawna podobały mi sie takie z dozownikiem w drzwiach. Szukając tej lodówki wszędzie jest informacja, że jest to tylko i wyłącznie dozownik do wody Czy naprawdę nie można tam wlać np. soku. Nie mówię o takim z drobinami miąszu ale zwykłym ciekłym bez stałych częśći. Czy to jakiś wielki problem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 12.03.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Lodówka z dozownikiem wody (i kostkarką lodu przy okazji) jest podłączona do instalacji wodociągowej. Soku trudno tam nalać Przynajmniej ja takie lodówki oglądałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 12.03.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 spoko loko, są i takie niepodłączone do kranu ja mam samsunga http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=8375 dajemy tylko wodę, ale myślę, że sok można też. tam chyba jest napisane, żeby nie dawać niczego gazowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 12.03.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Człowiek się uczy przez całe życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts