pierwek 27.11.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ajajajajaj - słuchać hadko - budujesz co najmniej 2x taniej ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 27.11.2008 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ja polecam szary BK24 cm. 7 szt idzie na metr, po 8,5 zł sztuka. Proste jest dlatego, ze to prawie jak budowa z klocków, łatwa obróbka, ściana 1W plus stryro. Ja zbudowałem dom tylko z ojcem (prócz dachu). 200-210 mkw, na razie 130 tys PLN. Stan prawie dewelopeski (bez tynku na zew, wylewek i ogrzewania). Stan deweloperski będzie za 160-170 tys. PLN Ale czy ten szary zdrowy jest ? ma jakiś atest ? Masz już styropian ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wgregor 27.11.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 http://www.wienerberger.at/servlet/util/getDownload.jsp?blobtable=WBDownload&blobcol=urlimageupload&blobkey=id&blobwhere=1183388111951&blobheader=multipart/octet-stream&blobheadername1=Content-Disposition&blobheadervalue+ 30cm styro w podłodze, 50 cm wełny w dachu, kilka elektrycznych grzejników , tam gdzie płytki maty grzewcze, rekuperatorek i super chałupa stoi. Taniej bo żadnego gazu, kotłowni kominów odbiorów... woda- małe termy tam gdzie krany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 27.11.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Stan deweloperski będzie za 160-170 tys. PLN Stan developerski to kompletna stolarka zewnętrzna, dach, elewacja z tynkiem, cokoły, parapety, instalacja elektryczna, hydrauliczna (z kotłem z grzejnikami), tynki, wylewki, ocieplone i wykonane poddasze. Chcesz napisać, że za kolejne 30tysięcy zrobisz hydraulikę, tynki wewnętrzne, ocieplisz dach i połozysz KG, docieplisz podłogi, zrobisz wylewki, zamontujesz grzejniki i kocioł/piec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts