tomek_www 12.03.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Czytelnikiem tego forum jestem już od dawna - ale od 5min jestem również UŻYTKOWNIKIEM. Mieszkam w starym domku drewnianym, obmurowanym, "w miarę" wyremontowanym i zamierzam GO rozbudować.Dlatego będę częstym bywalcem na forum i mam nadzieję korzystać z pomocy i doświadczenia Szanownych Forumowiczów - a oczywiście jeśli będę mógł posłużyć własnymi doświdczemiami to zrobię to z przyjemnością.Jeszcze raz pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.03.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 WITAMY SERDECZNIE POWODZENIA NA POMOC, DOBRE RADY I SZCZERYCH LUDZI MOŻESZ LICZYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 12.03.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 witam Cię, Tomku, bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 04.04.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witaj tomek_www Forum to kopalnia wiedzy i świetnych doradców nie tylko w sprawach budowlanych życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts