art63 01.09.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Mam już ławy fundamentowe wys. 40cm zaizolowane papą, robię ściany fundamentowe- całość w glinie Czy można drenaż zrobić na ławie , czy musi być na głębokości ławy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wega 01.09.2003 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Drenaż zawsze układany w wykopie w poziomie fundamentów, poniżej ich górnej krawędzi, w odległości około 20 cm od budynku. Nigdy poniżej. To przykład: http://www.wega-star.pl/rys6d.gif Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 02.09.2003 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Dzięki za szkic , ale mam dylemat bo ława przylega mi do kilka metrowej pionowej ściany z gliny- nie można by tego drenażu powyżej ławy , może zawsze by coś pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.09.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Mozna, ale lepiej jak na szkicu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 03.09.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Nie radzę powyżej ławy, bo będzie funkcjonował nieprawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts