zxcv 14.04.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Dziś ponownie kontaktowałem się z biurem F&A miła Pani architekt, obiecała, że zrobi co w jej mocy by przesłać mi projekt w przyszłą środę lub piątek, tak więc nadal czekam. Zastanawiam się czy nie wprowadzić piwnicy do projektu domu, podniesie to koszta, ale nieduża piwniczka może być bardzo praktyczna. Będę musiał przeanalizować koszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luka80 16.04.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Dziś ponownie kontaktowałem się z biurem F&A miła Pani architekt, obiecała, że zrobi co w jej mocy by przesłać mi projekt w przyszłą środę lub piątek, tak więc nadal czekam. Zastanawiam się czy nie wprowadzić piwnicy do projektu domu, podniesie to koszta, ale nieduża piwniczka może być bardzo praktyczna. Będę musiał przeanalizować koszta. mówisz caly czas o helike III ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zxcv 16.04.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Tak, właśnie o tej wersji pisze, ale w czasie, kiedy zamawiałem nie było nawet II wiec nie ma to specjalnie różnicy w terminie. Gdyby było inaczej mój architekt by to załatwił bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zxcv 31.05.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 projekt otrzymałem już jakiś czas temu, teraz występuje o pozwolenie na budowę, na chwilee obecna zmieniłem w projekcie jedynie okno balkonowe w pokoju biurowym, zamienilem na zwykłe oczywiście zlikwidowałem zejście do ogrodu. Pozostałe zmiany zrobię w trakcie budowy, może troche nieoficjalnie ale w granicach prawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyczesan 03.12.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ja również jestem zainteresowana projektem HELIKE II.. narazie jestem na etapie wyboru projektu.. Bardzo chciałabym zobaczyć ten projekt od środka..dlatego mam prośbe do tych którzy już wybudowali ten dom.. bardzo bym prosiła o przesłanie kilku zdjęć na maila [email protected]Z góry serdecznie dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyczesan 05.12.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Buduje ktoś ten dom w okolicach Brzeska?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyczesan 12.01.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Mam pytanie do tych którzy już wybudowali..Ile potrzeba pustaków na wybudowanie tego domu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toom 24.01.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witam!!! Długo szukaliśmy projektu i zdecydowaliśmy się właśnie na HELIKE II. Jesteśmy bardzo zadowoleni, aczkolwiek mój brat (budowlaniec) śmiał się, że w naszym helike to tylko nazwa została. Właśnie dzisiaj założyli nam stolarkę okienną i drzwi zewnętrzne jeszcze nie mamy bramy garażowej ale jakoś przeżyjemy. Jeśli chodzi o materiał to na budowe złużyłem ok 1050 suporeksów 24x24x59 (ścianka kolankowa podniesiona do dwóch warstw + wieniec). na ścianki działowe nie wiem ile złużyłem bo się pogłubiłem w liczeniu i musiałbym odszukać w fakturach. Niedługo wrzucę zdjęcia na forum i Wam się pochwalę moim domkiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyczesan 25.01.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Nooo w końcu ktoś się odezwał Już nie mogę sie doczekać na te zdjęcia.. A z jakiego jesteś województwa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toom 27.01.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Nooo w końcu ktoś się odezwał Już nie mogę sie doczekać na te zdjęcia.. A z jakiego jesteś województwa??? województwo kujawsko-pomorskie zdjęcia wrzucę w tym tygodniu My wprowadzileśmy bardzo dużo zmian, mi.in.: -likwidacja wykuszu -likwidacja tarasu na korzyść salonu (pomysł okazał się bardzo dobrym) -kuchnia w miejscu pokoiku na dole -przestawienie kominka -zmiany wielkości kilku okien -likwidacja łuków w oknach (za duże koszty) itd. góry nie zmienialiśmy jakoś szczególnie z zewnątrz naszczęście jest bardzo podobny do oryginału Jak założę galerię to na pewno napiszę, a już teraz zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyczesan 27.01.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ja tylko zamieniam pokój na łazienkę i pom. gospodarcze a w miejscu łazienki, kotłowni i garderoby robię pokój (wyłącznie dlatego, że mam działkę z wjazdem od południa i chciałam mieć naświetlony pokój), a kotłownie robię w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyczesan 01.02.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Tydzień się już kończy a zdjęć dalej niema... Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toom 09.02.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Temat i zdjęcia już są Zapraszam!!! http://forum.muratordom.pl/helike-ii-na-kujawach-realizacja-naszego-domku,t150569.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyczesan 09.02.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kurcze, śliczny ten Twój domek.. Dużo zapłaciłeś za dachuwkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toom 10.02.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dzięki. sama dachówka kosztowała chyba około 14.000 zł Jest to dachówka ceramiczna ROBEN+ kolor miedziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyczesan 10.02.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A nie masz może więcej zdjęć wnętrza domu?? (szczególnie chodzi mi o poddasze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyczesan 14.04.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 hejj ludzie obudźcie się.. lato już niebawem a tu się nic nie dzieje..:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek434 23.05.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 szukam tego domku gdzieś na Podkarpaciu Proszę o pomoc czy ktoś buduje ten domek w tym województwie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia770401 15.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witam! mój projekt To Helike 3, czyli z podwójnym garażem. Jestem na etapie adaptacji projektu i całej tej papierologi. Bardzo ciekawa jestem waszych domków, pochwalcie się na jakich etapach jesteście. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts