weerciiaa 12.03.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam! W kwietniu wybieram się do ambasady amerykańskiej. Bardzos się boję ponieważ chciałabym leciec na wakacje do stanów w celach rekreacyjnych a obawiam sie ze nie dostane wizy. Wiec mam kilka pytań: Jak teraz jest z wizą do USA? Czy dużo ludzi sie o nią stara i czy duże są kolejki! Jak uważacie, jak miałam wize na 3 lata i byłam już w USA to czy kolejny raz mi ja dadzą. ?! o co sie moga pytać jak mam 18 lat i ucze się w II klasie LO ? Jeśli ktoś się troche orientuje to byłabym bardzo wdzięczna.. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 A jak sie pierwszy raz staralas, to nie wiesz, co bylo wtedy wazne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 zmów paciorek za Baracka Obame obecny nieudacznik i jego administracja przesladuje nasz naród ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weerciiaa 12.03.2008 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 No wiem .. ale wtedy było inaczej bo nie bylam pelnoletnia i na pytania odpowiadali rodzice, a teraz jest troche inaczej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ale w dalszym ciagu jestes na utrzymaniu rodzicow, prawda? Musisz miec wyciagi z konta rodzicow, wszystkie uzywane dotad paszporty (zeby udowodnic, jak duzo podrozujesz, co oczywiscie teraz jest utrudnione, bo nie dostajemy juz tak duzo pieczatek jak kiedys), legitymacje szkolna (ze jestes uczennica). Jesli mialas juz wize i nie przedluzalas pobytu i nikt z najblizszej rodziny nie siedzi w Stanach nielegalnie, nie powinnas miec problemu. Zaproszenie bardzo ulatwia sprawe. Beda Cie pytac, kim sa Twoi rodzice (jesli np. biednymi emerytami to kleska szpiega), po co jedziesz i na jak dlugo. Generalnie chodzi o to, zeby pokazac, ze stac Cie na ten wyjazd i ze jedziesz turystycznie. Jesli to sa wakacje, to powiedz, co chcesz zobaczyc itd. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weerciiaa 12.03.2008 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Malgos dzięki ! dawno juz tam nie byłam i zapomniałam jak ta cała rozmowa przebiega ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.03.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 ... zapomniałam jak ta cała rozmowa przebiega ! generalnie chodzi aby oskubac maksymalną liczbe Polaków z forsy (dla rudzielca kazdy powód do odmowy jest dobry) to tak trochę przypomina starania o kredyt w banku. najłatwiej dostac go osobie, która udowodni bankowi, że ma tyle kasy, że w ogóle kredytu nie potrzebuje. i o takie udowadnianie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weerciiaa 12.03.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Brzoza z całą pewnością zgodze sie z tym rudzielcem! dawno temu jak ubiegalam sie o wize i trafiłam do "milej" rudej pani ! bylo PSIKRO MI ! nawet o nic sie nie zapytała .. ! za drugim razem trafiłam do miłej pani murzynki, zaowolonej i chetnej do rozmowy i dała mi wize ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 24.03.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 weerciiaa Zanim tam pojedziesz to sobie posłuchaj popatrz jak sie morduje ludzi prawie 3000 i nikt nie ponosi kary Brr http://uk.youtube.com/watch?v=Pd8B-8Au-Wk&feature=related http://uk.youtube.com/watch?v=-PCr8CyG1Sg&feature=related http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_po.htm#Main Oto kraj do którego chcesz pojechac .Żandarm świata . Jak poszukasz jest wiecej prawdy (dowodów) na ten temat Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 25.03.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Myśle że następny prezydent USA ktokolwiek by nim został zniesie wreszcie wizy dla Polski.Tylko po co tam jechać w sumie?:)No chyba że turystycznie na 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A moze ktos ma tam milosc swojego zycia? Zdarza sie... (na przyklad mnie). No i dlaczego to takie dziwne, ze ktos chce jechac do Stanow turystycznie? Jest co ogladac - parki narodowe sa swietne. Nigdzie takich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 25.03.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 jose33 Nastepny Prezyden USA to czarny z Korzeniami z Polski pradziadek chyba lub babcia 7mcy i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 26.03.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 weerciiaa Zanim tam pojedziesz to sobie posłuchaj popatrz jak sie morduje ludzi prawie 3000 i nikt nie ponosi kary Brr http://uk.youtube.com/watch?v=Pd8B-8Au-Wk&feature=related http://uk.youtube.com/watch?v=-PCr8CyG1Sg&feature=related http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_po.htm#Main Oto kraj do którego chcesz pojechac .Żandarm świata . Jak poszukasz jest wiecej prawdy (dowodów) na ten temat Pozdr. to jeszcze nic - obejrzyj TO! http://www.youtube.com/watch?v=aiNbBeJ1Ewg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 jose33 Nastepny Prezyden USA to czarny z Korzeniami z Polski pradziadek chyba lub babcia 7mcy i wszystko jasne Czarny z korzeniami z Polski... Zastanow sie, jak to mozliwe? I tak prezydentem zostanie McCain... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.03.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 a ja chciałabym polecieć do jakiegoś rezerwatu Indian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weerciiaa 26.03.2008 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 malgos2 no wlasnie! Chce leciec bo i chlopak leci .. ! a ciezko znosze rozlaki ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 malgos2 no wlasnie! Chce leciec bo i chlopak leci .. ! a ciezko znosze rozlaki ;p To witaj w klubie. My juz tak ciagniemy ponad 8 lat. No i nawet zdazylismy wziac slub w Las Vegas. Powodzenia z wiza i daj znac, jak poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.03.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 a ja chciałabym polecieć do jakiegoś rezerwatu Indian iiii tam , po co? oni pija i sie narkotyzuja taki to juz kraj nawet atrakcje turystyczne sie "nie szanuja" i sa zdegenerowane, nie Włodek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weerciiaa 27.03.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 8 lat to już duzo ! Ajj gratuluje bo naprawde nie kazdy zwiazek potrafi wytrzymać z taka odlegloscia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.03.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 8 lat to już duzo ! Ajj gratuluje bo naprawde nie kazdy zwiazek potrafi wytrzymać z taka odlegloscia .. No nie jestesmy na odleglosc stale... Na szczescie najdluzsze okresy rozlaki to 6 miesiecy, ale potem jestesmy razem przez nastepne 3-4. Nudno nie jest. No i trzeba zupelnie nie byc zazdrosnym. Inaczej bysmy zwariowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts