Włodek W. 07.04.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 zielonooka Po wypadku na lotnisku w Canadzie (50 stan USA) gdzie zabili Polaka .Za to że komputer nie widział wizy, którą otrzymał w Polsce .Po całym dniu siedzenia na lotnisku można się zdenerwować. Zamordowali człowieka i nikt nie ponosi odpowiedzialnosci .Za takie atrakcje turystyczne to ja dziękuje. Tak miało być .To wynik wysadzenia WTC 11 /9. Lecisz pare godzin i nie wiesz czy Cię wpuszczą to paranoja . Sojusznik na papierze .tfu Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 zielonooka Po wypadku na lotnisku w Canadzie (50 stan USA) gdzie zabili Polaka .Za to że komputer nie widział wizy, którą otrzymał w Polsce .Po całym dniu siedzenia na lotnisku można się zdenerwować. Zamordowali człowieka i nikt nie ponosi odpowiedzialnosci .Za takie atrakcje turystyczne to ja dziękuje. Tak miało być .To wynik wysadzenia WTC 11 /9. Lecisz pare godzin i nie wiesz czy Cię wpuszczą to paranoja . Sojusznik na papierze .tfu Pozdr. No to juz jest naciaganie, bo akurat Kanadyjczycy maja swoje regulacje, przeciez zniesli wizy, prawda? A w USA zawsze tak bylo, ze urzednik moze nie wpuscic do kraju, podobnie jak do UK. Amerykanskie sluzby na lotniskach nie nosza paralizatorow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 07.04.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 malgos2 Paralizatorów nie noszą tylko ostrą broń. z ta wizą coś mi się pokręciło . Ja moge odkręcic co napisałem .Ale życia nie wróci się człowiekowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 malgos2 Paralizatorów nie noszą tylko ostrą broń. Bron to malo powiedziane, uzi nosza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weerciiaa 03.05.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 A wie ktoś może w jakich godzinach jest otawrta ambasada amerykańska w Warszawie. Bo spotkanie mam umowione na 13 a na stronie ambasady pisze że od 8 do 12 .. ! trochee sie boje ;/ bo sie w tym pogubiłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 A wie ktoś może w jakich godzinach jest otawrta ambasada amerykańska w Warszawie. Bo spotkanie mam umowione na 13 a na stronie ambasady pisze że od 8 do 12 .. ! trochee sie boje ;/ bo sie w tym pogubiłam.. Bo masz spotkanie nie w Ambasadzie, a w konsulacie. To sa dwie odrebne instytucje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weerciiaa 03.05.2008 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Czyli nie mam sie co martwić jak jade z biura przewoźniczego w którym wypełniałam formularz i kupywałam bilet do wawy?! I do ambasady dojade na 12:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Czyli nie mam sie co martwić jak jade z biura przewoźniczego w którym wypełniałam formularz i kupywałam bilet do wawy?! I do ambasady dojade na 12:30 Jesli masz spotkanie na 13, to na 13. Jak sie boisz, to zadzwon do dzialu konsularnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elisee 04.05.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Nie straszcie mnie - właśnie odwiozłam męża na lotnisko. Poleciał do Stanów na tydzień - służbowo oczywiście, ale wize dostał na 10 lat jak dobrze pamietam. Jeszcze nie wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Nie straszcie mnie - właśnie odwiozłam męża na lotnisko. Poleciał do Stanów na tydzień - służbowo oczywiście, ale wize dostał na 10 lat jak dobrze pamietam. Jeszcze nie wróci Jak powie, ze jedzie na tydzien, to wjazdowa dadza mu maks. na miesiac. To, co dostajesz w Polsce to nie jest wiza, tylko promesa. Maksymalnie daja wjazdowa na pol roku. Pozniej mozna tylko raz przedluzyc, wiec moze nie bedzie tak zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elisee 04.05.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 To jakieś pocieszenie jest, bo z kim będę wymarzony domek budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 To jakieś pocieszenie jest, bo z kim będę wymarzony domek budować Lepiej powiedz mezowi, zeby Ci jak najwiecej kosmetykow przywiozl. Tam Clinique, Estee Lauder, Elizabeth Arden sa tanie jak barszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elisee 04.05.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Zasugeruję mu to, choć bardziej nastawia się na zwiedzanie chocby muzeum lotnictwa , niz na zakupy Stwierdził, że nie jedzie samochodem, aby zapakowac zakupy do bagaznika no i czasu może nie mieć na bieganie po sklepach. W każdym razie zamówienie na wszystko co związane z Princem złożyłam - napewno DVD, bo z płyt wszystko mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 11.09.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Wątek wart odświerzenia w dniu dzisiejszym 9/11 Rocznica wielkiego przekrętu w usa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts