Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wiza do USA

weerciiaa

Recommended Posts

zielonooka

Po wypadku na lotnisku w Canadzie (50 stan USA) :p gdzie zabili Polaka .Za to że komputer nie widział wizy, którą otrzymał w Polsce .Po całym dniu siedzenia na lotnisku można się zdenerwować. :evil: Zamordowali człowieka i nikt nie ponosi odpowiedzialnosci .Za takie atrakcje turystyczne to ja dziękuje. Tak miało być .To wynik wysadzenia WTC 11 /9. 8) Lecisz pare godzin i nie wiesz czy Cię wpuszczą to paranoja .

Sojusznik na papierze .tfu

Pozdr. :)

zielonooka

Po wypadku na lotnisku w Canadzie (50 stan USA) :p gdzie zabili Polaka .Za to że komputer nie widział wizy, którą otrzymał w Polsce .Po całym dniu siedzenia na lotnisku można się zdenerwować. :evil: Zamordowali człowieka i nikt nie ponosi odpowiedzialnosci .Za takie atrakcje turystyczne to ja dziękuje. Tak miało być .To wynik wysadzenia WTC 11 /9. 8) Lecisz pare godzin i nie wiesz czy Cię wpuszczą to paranoja .

Sojusznik na papierze .tfu

Pozdr. :)

No to juz jest naciaganie, bo akurat Kanadyjczycy maja swoje regulacje, przeciez zniesli wizy, prawda? A w USA zawsze tak bylo, ze urzednik moze nie wpuscic do kraju, podobnie jak do UK. Amerykanskie sluzby na lotniskach nie nosza paralizatorow.

• 4 weeks później...
A wie ktoś może w jakich godzinach jest otawrta ambasada amerykańska w Warszawie. Bo spotkanie mam umowione na 13 a na stronie ambasady pisze że od 8 do 12 .. ! trochee sie boje ;/ bo sie w tym pogubiłam..

Bo masz spotkanie nie w Ambasadzie, a w konsulacie. To sa dwie odrebne instytucje.

Nie straszcie mnie - właśnie odwiozłam męża na lotnisko. Poleciał do Stanów na tydzień - służbowo oczywiście, ale wize dostał na 10 lat jak dobrze pamietam. Jeszcze nie wróci :lol:

Jak powie, ze jedzie na tydzien, to wjazdowa dadza mu maks. na miesiac. To, co dostajesz w Polsce to nie jest wiza, tylko promesa. Maksymalnie daja wjazdowa na pol roku. Pozniej mozna tylko raz przedluzyc, wiec moze nie bedzie tak zle. :wink:

Zasugeruję mu to, choć bardziej nastawia się na zwiedzanie chocby muzeum lotnictwa , niz na zakupy :evil: Stwierdził, że nie jedzie samochodem, aby zapakowac zakupy do bagaznika no i czasu może nie mieć na bieganie po sklepach. W każdym razie zamówienie na wszystko co związane z Princem złożyłam - napewno DVD, bo z płyt wszystko mam 8)

• 4 months później...