Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zwrot VAT za Mat.Budowlane KROK PO KROKU

kristofn

Recommended Posts

Witam jestem nowym uzywkonwnikiem tego forum. Jak wszyscy wiemy admnistracja w naszym kraju nie dziala najlepiej i dostep do wszystkich informacji jest zwiazanych z wszelkiego rodzaju zwrotami od skarbu panstwa jest utrudniony. Dlatego chcialem zapytac czy krorys z uzytwkonikow moglby opisac krok po kroku co nalezy zlozyc do US w sprawie zwrotu VAT za mat.bud oraz z jakiego okresu czasu mozna skladac faktury.. czy tylko z tego roku czy tez z poprzednich.. No i gdzie moge znalezc info o cenie za 1m2 mieszkania..I o co chodzi z tymi 6 miesiacami... z gory dzieki

Dzieki za wskazowkii.. jednak po przeczytaniu paru stronic nadal nie wiem z ktorych lat moge zbierac faktury.. Czy te po maju 2004 az do grudnia 2007? i o co chodzi z tymi 6 miesiacami , bo jezeli mozna nawet dodac faktury z wczesniejszych lat to juz sam nie wiem..Mam faktury i na 7% wat i na 22%.. Prosze o podpowiedz..

Dzieki za wskazowkii.. jednak po przeczytaniu paru stronic nadal nie wiem z ktorych lat moge zbierac faktury.. Czy te po maju 2004 az do grudnia 2007? i o co chodzi z tymi 6 miesiacami , bo jezeli mozna nawet dodac faktury z wczesniejszych lat to juz sam nie wiem..Mam faktury i na 7% wat i na 22%.. Prosze o podpowiedz..

A ustawę Ty czytał ?? :lol: To zacznij od ustawy a potem pytaj :wink: