kristofn 12.03.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam jestem nowym uzywkonwnikiem tego forum. Jak wszyscy wiemy admnistracja w naszym kraju nie dziala najlepiej i dostep do wszystkich informacji jest zwiazanych z wszelkiego rodzaju zwrotami od skarbu panstwa jest utrudniony. Dlatego chcialem zapytac czy krorys z uzytwkonikow moglby opisac krok po kroku co nalezy zlozyc do US w sprawie zwrotu VAT za mat.bud oraz z jakiego okresu czasu mozna skladac faktury.. czy tylko z tego roku czy tez z poprzednich.. No i gdzie moge znalezc info o cenie za 1m2 mieszkania..I o co chodzi z tymi 6 miesiacami... z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 12.03.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 SzukajTU, TUiTU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristofn 12.03.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Dzieki za wskazowkii.. jednak po przeczytaniu paru stronic nadal nie wiem z ktorych lat moge zbierac faktury.. Czy te po maju 2004 az do grudnia 2007? i o co chodzi z tymi 6 miesiacami , bo jezeli mozna nawet dodac faktury z wczesniejszych lat to juz sam nie wiem..Mam faktury i na 7% wat i na 22%.. Prosze o podpowiedz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byszek 12.03.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Dzieki za wskazowkii.. jednak po przeczytaniu paru stronic nadal nie wiem z ktorych lat moge zbierac faktury.. Czy te po maju 2004 az do grudnia 2007? i o co chodzi z tymi 6 miesiacami , bo jezeli mozna nawet dodac faktury z wczesniejszych lat to juz sam nie wiem..Mam faktury i na 7% wat i na 22%.. Prosze o podpowiedz.. A ustawę Ty czytał ?? To zacznij od ustawy a potem pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts