ponury63 26.03.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 u mnie już odkręcone tak jak Kobieta Wielkiego Serca sobie życzy Gabor to ten na wózku oczywiście Fajny facet I fajny misiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 27.03.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Melduję, że moja wpłata też poszła na konto Gabora, jak sobie życzyła nasza "artystka od literek i pejzaży" (nawiasem mówiąc jestem cały czas od pod ich wrażeniem - są piękne!!!) trzymajcie się mocno kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.03.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Zeljka mnie w ostatniej chwili złapała za rękę i skierowała ją do innego banku Melduję, że dziś będzie zrobiona wpłata na konto Gabora za obraz od Piątki Jak już wpłacę, to odmelduję ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.03.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Zeljka mnie w ostatniej chwili złapała za rękę i skierowała ją do innego banku Melduję, że dziś będzie zrobiona wpłata na konto Gabora za obraz od Piątki Jak już wpłacę, to odmelduję ponownie To tak jak mnie. Tez zgodnie z jej życzeniem wpłacam dla Gabora. Pamiętam jej radość, że może się podzielić pieniędzmi z licytacji. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.03.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ja jeszcze nie zdążyłem wpłacić na Stefka więc zgodnie z wolą Żelki przepiszę przelew na Gabora i dziś popołudniu wpłacę na poczcie bo ja jeszcze nie przelewam sieciowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ja jeszcze nie zdążyłem wpłacić na Stefka więc zgodnie z wolą Żelki przepiszę przelew na Gabora i dziś popołudniu wpłacę na poczcie bo ja jeszcze nie przelewam sieciowo A mi prosze podac adres i co wylicytowane abym mogla przeslac poczta, bo ja tez jeszcze sieciowo nie przesylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 27.03.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ja jeszcze nie zdążyłem wpłacić na Stefka więc zgodnie z wolą Żelki przepiszę przelew na Gabora i dziś popołudniu wpłacę na poczcie bo ja jeszcze nie przelewam sieciowo A mi prosze podac adres i co wylicytowane abym mogla przeslac poczta, bo ja tez jeszcze sieciowo nie przesylam Ale się usmiałam z tego sieciowego przesyłania paczek och, Zelijka, Zelijka, Ty mnie potrafisz od rana postawić na nogi ... Znikam kochani, bo oczy mi wysiadły - lekarz mi zabronił siedzieć przed kompem, bo rogówka się zbuntowała, "gupia" jakaś - a wy tu piszecie ciekawie i nie można zakazów przestrzegać pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.03.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ja jeszcze nie zdążyłem wpłacić na Stefka więc zgodnie z wolą Żelki przepiszę przelew na Gabora i dziś popołudniu wpłacę na poczcie bo ja jeszcze nie przelewam sieciowo A mi prosze podac adres i co wylicytowane abym mogla przeslac poczta, bo ja tez jeszcze sieciowo nie przesylam jest na licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ja jeszcze nie zdążyłem wpłacić na Stefka więc zgodnie z wolą Żelki przepiszę przelew na Gabora i dziś popołudniu wpłacę na poczcie bo ja jeszcze nie przelewam sieciowo A mi prosze podac adres i co wylicytowane abym mogla przeslac poczta, bo ja tez jeszcze sieciowo nie przesylam jest na licytacji ok, obaz jest, ale gdzie adres? pocztowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.03.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ja jeszcze nie zdążyłem wpłacić na Stefka więc zgodnie z wolą Żelki przepiszę przelew na Gabora i dziś popołudniu wpłacę na poczcie bo ja jeszcze nie przelewam sieciowo A mi prosze podac adres i co wylicytowane abym mogla przeslac poczta, bo ja tez jeszcze sieciowo nie przesylam jest na licytacji ok, obaz jest, ale gdzie adres? pocztowy! adres ...... to następna licytacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.03.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dla wpłat gotówkowych oraz przelewów "pozapodatkowych", nie związanych z PIT powinno być: Fundacja Pomocy Osobom Niepełnosprawnym "Słoneczko" Stawnica 33 77-400 Stawnica SBL Zakrzewo O/Złotów 89 8944 0003 0000 2088 2000 0010 tytułem: na leczenie i rehabilitację Gabora Grabowieckiego a dla podatku 1% wpis do PIT-a Fundacja Pomocy Osobom Niepełnosprawnym "Słoneczko" nr KRS 0000186434 z dopiskiem: na leczenie i rehabilitację Gabora Grabowieckiego pełne dane z Internetu, adres www i mail: http://bazy.wielkopolska.ngo.pl/info.asp?id=99917 chyba wszystko jest dobrze, jesli nie, krzyczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 07.04.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Stokrotnie dziękujemy!Na Gabora koncie pojawiają się pieniążki!Jesteście wspaniali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 04.08.2008 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Gabor "zebrał"1668zł.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 28.01.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Witamy.Chcielibyśmy się z Gaborkiem przypomnieć w sprawie 1% podatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 31.01.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Gabor z mamą latem na frytkach. http://img216.imageshack.us/img216/654/506200712ey3.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts