secam 11.04.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://www.albumik.pl/albumy/secam/pierdolki/4244203105820.jpg Wesołych, pogodnych Świąt w prawdziwie wiosennym nastroju ,obfitości na świątecznym stole,niech Wam jajko dobrze smakujei dyngus w wodę obfituje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 11.04.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Zapomniałem uaktualnić info po zakupie - faktycznie mimo 15 zapewnień ze to Junior WF przywieźli mi podkładową. Mimo to cena była dość korzystna. Pod styro jak raz. Pozdrav Ale podkładową Juniora PF, czy też dostałeś Hydrobita podkładową?? A pytałam kobitki ze siedemdziesiąt razy czy aby Junior... Papę układamy sami, nawet jakby Mietkowie chcieli to u nas zrobić za połowę ceny My z zasady wszystko wiemy i robimy lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 11.04.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja. http://images6.fotosik.pl/453/c90e3cd8820ba70c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.05.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Trabi, co u Ciebie, jak tam prace się posuwają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 17.05.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Trabi, co u Ciebie, jak tam prace się posuwają? No właśnie ... się posuwają ... Za chwilę postaram się wkleić trochę nowości do dziennika. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.05.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 To czekam na zdjęcia:) Jest taka piękna pogoda, a my jeszcze nie możemy zacząć budowy Dzisiaj jescze pod wieczór pojedziemy do Galowic, żeby zobaczyć, co już zrobili Panowie od siatki. Muszę zapytać na forum, czy ktoś nie ma z 25-30 m siatki leśnej, jakbyś coś wiedział to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 17.05.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 To czekam na zdjęcia:) Jest taka piękna pogoda, a my jeszcze nie możemy zacząć budowy Dzisiaj jescze pod wieczór pojedziemy do Galowic, żeby zobaczyć, co już zrobili Panowie od siatki. Muszę zapytać na forum, czy ktoś nie ma z 25-30 m siatki leśnej, jakbyś coś wiedział to pisz A robicie tę siatkę "docelowo", czy po budowie będzie coś lepszego? Dajecie podmurówkę pomiędzy słupkami czy siatkę do ziemi? Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.05.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 A robicie tę siatkę "docelowo", czy po budowie będzie coś lepszego? Dajecie podmurówkę pomiędzy słupkami czy siatkę do ziemi? Pozdrav Z lewej strony jest siatka sąsiada. Z dwóch stron będzie siatka ( docelowa), a z 3- przód na razie siatka leśna, po to , aby mogły wjeżdżać samochody w razie gdyby się na 5m drogi nie zmieściły lub nie mogły wykręcić. Siatka będzie bez podmurówki i do ziemi. Jak już pisałam wcześniej, gdzieś w dzienniku, jesteśmy otoczeni z 4 stron sąsiadami, a tylko szerokość 5m drogi dochodzi do ulicy, więc tylko ładna będzie brama. Reszty i tak nie widać i będą posadzone krzaki ( roślinność). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Trabi, no super teraz lecisz jak burza Oby tak dalej, to sławojkę za miesiąc będziemy mieć Dobrze Ci tynki zrobili? Jakie masz te tynki? Napisz ile zapłaciliście za m2? Wasz synek w tym BMW taki dumny. Wygląda świetnie. Przy wystroju wnętrza korzystamy z pomocy pani Beaty - plastyczki i dekoratora z I.ea. Po pierwszych koncepcjach widzimy, że możemy liczyć na jej wyczucie przestrzeni i koloru. A co to za Pani Beata i ile ta przyjemność Cię kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 20.05.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Wasz synek w tym BMW taki dumny. Wygląda świetnie. Oj Gosia, Gosia - nie wiem czy mam się obrazić czy nie - TO NIE JEST BMW !!!!!!!! To najprawdziwsze z prawdziwych Mitsubishi Evo VIII Zbyszka Staniszewskiego na Rajdzie Polski. Mam cichą nadzieję po tegorocznym Rajdzie Polski wrzucić fotkę w jakimś topowym WRC A co to za Pani Beata i ile ta przyjemność Cię kosztuje? A o tym napiszę na PW. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.05.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Wasz synek w tym BMW taki dumny. Wygląda świetnie. Oj Gosia, Gosia - nie wiem czy mam się obrazić czy nie - TO NIE JEST BMW !!!!!!!! To najprawdziwsze z prawdziwych Mitsubishi Evo VIII Zbyszka Staniszewskiego na Rajdzie Polski. Mam cichą nadzieję po tegorocznym Rajdzie Polski wrzucić fotkę w jakimś topowym WRC Pozdrav No dobra z tym BMW, to trochę przesadziłam , co nie zmienia faktu,ze młody wygląda super w tej taczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Trabi, co żeś dzisiaj z tymi kluczami zawojował, a ja myślałam, że sławojkę wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 30.05.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Trabi, co żeś dzisiaj z tymi kluczami zawojował, a ja myślałam, że sławojkę wypróbuję Sławojka jest na zamek kodowy i żadne klucze tu nie pomogą. Kodowanie jest 128 bitowe i nie lada hackera tu trzeba żeby dokonać nieautoryzowanego sika. Z kluczami to babol jak w książkach piszą. Najgorsze, że spodziałem się dopiero wysiadając pod domem W sumie szczęście, bo XX miała być odebrać wełnę i dopiero by było głupkowato ... Jak mawiał Kaźmirz Pawlak - "TY MANIA NIE BOJ !!!" - będzie jeszcze niejedna okazja na primo - spotkanie, drugo - test sławojki. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.05.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Sławojka jest na zamek kodowy i żadne klucze tu nie pomogą. Kodowanie jest 128 bitowe i nie lada hackera tu trzeba żeby dokonać nieautoryzowanego sika. To też zaliczyliśmy krzaki A tak poważnie, też myślę, że jeszcze nie raz będziemy mieć sposobność pogadania Żal nam tylko Ciebie było, że jechałeś przez te korki. i za chwilę musiałeś wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Trabi - witaj Twoja droga, którą robiliście czy była korytowana, jak głęboko, czym zasypana (gruzem, łamańcem?) Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 08.06.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Małgosiu, oczywiście korytowaliśmy żeby nawieziony gruz nie utopił się w żyznej warstwie gleby. Najpierw poszły resztki z wyburzenia kwatery głównej Adolfa H. (taki brunet z wąsem) czyli żelbet z przewagą żel-. Potem poszedł gruby gruz ceglany (frakcja wielkości cegły), a na sam wierzch dopiero kruszony gruz ceglany. W dzienniku jet zdjęcie z maja 2008 na którym widać co nieco. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.06.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Małgosiu, oczywiście korytowaliśmy żeby nawieziony gruz nie utopił się w żyznej warstwie gleby. Najpierw poszły resztki z wyburzenia kwatery głównej Adolfa H. (taki brunet z wąsem) czyli żelbet z przewagą żel-. Potem poszedł gruby gruz ceglany (frakcja wielkości cegły), a na sam wierzch dopiero kruszony gruz ceglany. W dzienniku jet zdjęcie z maja 2008 na którym widać co nieco. Pozdrav Wielkie dzięki, będziecie coś robić w ten weekend? to może uda nam się przyjechać, ale najpierw zadzwonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 08.06.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Małgosiu, oczywiście korytowaliśmy żeby nawieziony gruz nie utopił się w żyznej warstwie gleby. Najpierw poszły resztki z wyburzenia kwatery głównej Adolfa H. (taki brunet z wąsem) czyli żelbet z przewagą żel-. Potem poszedł gruby gruz ceglany (frakcja wielkości cegły), a na sam wierzch dopiero kruszony gruz ceglany. W dzienniku jet zdjęcie z maja 2008 na którym widać co nieco. Pozdrav Wielkie dzięki, będziecie coś robić w ten weekend? to może uda nam się przyjechać, ale najpierw zadzwonimy Się wie - zaczynamy z teściem w środę po robocie - jak dobrze pójdzie to będziemy do soboty po ocieplani. Muszę tylko wykombinować u sąsiadów rusztowanie warszawskie, bo w klatce schodowej wysooooooko. Zapraszam oczywiście na kawkę. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.06.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 dzięki za zaproszenie na kawusię i jak tylko będziemy wiedzieli, że w waszą stronę jedziemy, to zadzwonię Oj to robota Was ciężka czeka , ale pewnie pójdzie wam szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 no no no sami ocieplacie? niezle.a co wogole slychac Trabiki?25 lipca robie parapetowe mam nadzieje ze przyjedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts