trabi-wrc 10.06.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 no no no sami ocieplacie? niezle. a co wogole slychac Trabiki? 25 lipca robie parapetowe mam nadzieje ze przyjedziecie Dzieńdoberek dla Szanownej Pani, PA-RA-PE-TÓ-WA ??? Już ??? Mam ochotę zacytować mojego ulubionego Atrakcyjnego Kazimierza: "(...) i pomyślałem od razu kurwa, jak ten świat się zmienia. Heja, heja, heja." To bardzo miłe zaproszenie, niestety kol. Małżonka jedzie naonczas do wód z pierworodnym, ale postaram się samotnie godnie reprezentować naszą komórkę społeczną. A samodzielne ocieplanie wynika wyłącznie z zacieśniającego się korytarza finansowego i nadchodzącej wykończeniówki. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 10.06.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 dzięki za zaproszenie na kawusię i jak tylko będziemy wiedzieli, że w waszą stronę jedziemy, to zadzwonię Oj to robota Was ciężka czeka , ale pewnie pójdzie wam szybko Super. Ale nie jedźcie jak ostatnio do tego niebieskiego domu, bo tam po deszczach nie da rady przejechać. Skręćcie 200-300m wcześniej w prawo i zajedziecie od zadniej strony. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 no no no sami ocieplacie? niezle. a co wogole slychac Trabiki? 25 lipca robie parapetowe mam nadzieje ze przyjedziecie Dzieńdoberek dla Szanownej Pani, PA-RA-PE-TÓ-WA ??? Już ??? Mam ochotę zacytować mojego ulubionego Atrakcyjnego Kazimierza: "(...) i pomyślałem od razu kurwa, jak ten świat się zmienia. Heja, heja, heja." To bardzo miłe zaproszenie, niestety kol. Małżonka jedzie naonczas do wód z pierworodnym, ale postaram się samotnie godnie reprezentować naszą komórkę społeczną. A samodzielne ocieplanie wynika wyłącznie z zacieśniającego się korytarza finansowego i nadchodzącej wykończeniówki. Pozdrav Ciesze sie na to spotkanie a co do welny to cobys mial wiecej chceci i czasu niz Dejw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.06.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 dzięki za zaproszenie na kawusię i jak tylko będziemy wiedzieli, że w waszą stronę jedziemy, to zadzwonię Oj to robota Was ciężka czeka , ale pewnie pójdzie wam szybko Super. Ale nie jedźcie jak ostatnio do tego niebieskiego domu, bo tam po deszczach nie da rady przejechać. Skręćcie 200-300m wcześniej w prawo i zajedziecie od zadniej strony. Pozdrav Od tyłu hyyyy, Michał powiedział, że to chyba dobry pomysł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 11.06.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 dzięki za zaproszenie na kawusię i jak tylko będziemy wiedzieli, że w waszą stronę jedziemy, to zadzwonię Oj to robota Was ciężka czeka , ale pewnie pójdzie wam szybko Super. Ale nie jedźcie jak ostatnio do tego niebieskiego domu, bo tam po deszczach nie da rady przejechać. Skręćcie 200-300m wcześniej w prawo i zajedziecie od zadniej strony. Pozdrav Od tyłu hyyyy, Michał powiedział, że to chyba dobry pomysł :) Ja już Ci kiedyś pisałem, że wszystkie Miśki to porządne chłopy ... Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 11.06.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Powodzenia w ocieplaniu!! robiliście już to kiedyś czy będzie to debiut? ja rozpoczynam za dwa tygodnie.....na samą myśl już mnie wszystko gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ULANA 11.06.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Trabi jaki rozmiar ma twoje okno nad schodami od tarasu?? Zmniejszałeś je czy takie miałeś w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Ja już Ci kiedyś pisałem, że wszystkie Miśki to porządne chłopy ... Pozdrav Inaczej nie może być w końcu mam Michała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 11.06.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Trabi jaki rozmiar ma twoje okno nad schodami od tarasu?? Zmniejszałeś je czy takie miałeś w projekcie. Ulana nasze okno ma 1,55 x 1,18 m. Zmniejszyliśmy je po wizycie u Kamila_J, któremu okno prawie koliduje ze schodami. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 11.06.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Powodzenia w ocieplaniu!! robiliście już to kiedyś czy będzie to debiut? ja rozpoczynam za dwa tygodnie.....na samą myśl już mnie wszystko gryzie Wcześniej pomagałem bratu ocieplać strych i to całe doświadczenie. Teraz pierwszy raz robię to od początku do końca. Bez drugiej osoby to mordęga, więc przymuś/przekup/zaszantażuj kogoś do pomocy. Ja mam nieocenioną pomoc teścia, który zawsze przyjeżdża jak coś jest do zrobienia. Jutro ma przyjechać g-k i profile - jak nie przyjedzie na czas to marny los facia z hurtowni. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 11.06.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Ja już Ci kiedyś pisałem, że wszystkie Miśki to porządne chłopy ... Pozdrav Inaczej nie może być w końcu mam Michała Jutro jesteśmy od ok. 11 - kawusia czeka. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.06.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 jakies drobiazgi mi zostaly po ociepleniu, przyjedz moze cos Ci sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 11.06.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 jakies drobiazgi mi zostaly po ociepleniu, przyjedz moze cos Ci sie przyda Dzieki Aniu - jutro będę miał obraz ew braków. A jakiego rodzaju to są drobiazgi? Wieszaki, esy, profile? Uchhhh... padam na pysk. Dobrounoc Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.06.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 jakies drobiazgi mi zostaly po ociepleniu, przyjedz moze cos Ci sie przyda Dzieki Aniu - jutro będę miał obraz ew braków. A jakiego rodzaju to są drobiazgi? Wieszaki, esy, profile? Uchhhh... padam na pysk. Dobrounoc Pozdrav nie wiem co to sa esy ale tak, jakies profile zawieszki, kolki... na pewno sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.06.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Trabi - na 11 -tą jesteśmy umówieni z ekipą budowlaną, a później do Pani Małgosi architektki - odebrać pozwolenie na budowę Zadzwonimy jeśli będziemy jechać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 13.06.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Przeczytalam ,ze masz dobrego Kier.Bud.Czy moglabym dostac namiary ? Czy pilnuje porzadnie budowy? Bede bardzo wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 13.06.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Przeczytalam ,ze masz dobrego Kier.Bud.Czy moglabym dostac namiary ? Czy pilnuje porzadnie budowy? Buhehehehehee, uuuuuuuuuuuuuuuuu, ale się ubawiłem... Nie znamy się, nie zalazłaś nam za skórę i naprawdę nie widzę powodu, żeby sprawić Ci taką przykrość i podać jego nr tel. Broń Cię Boże brać mojego kierbuda. Wczoraj odwiedziła nam Megana z Michałem (bez Megi niestety) i nieco o naszym kierbudzie usłyszała. Gorąco namawiała mnie, żeby gościa zakablować w izbie. M&M - bardzo miło było nam Was gościć - zapraszamy częściej. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 13.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Przeczytalam ,ze masz dobrego Kier.Bud.Czy moglabym dostac namiary ? Czy pilnuje porzadnie budowy? Buhehehehehee, uuuuuuuuuuuuuuuuu, ale się ubawiłem... Nie znamy się, nie zalazłaś nam za skórę i naprawdę nie widzę powodu, żeby sprawić Ci taką przykrość i podać jego nr tel. Broń Cię Boże brać mojego kierbuda. Wczoraj odwiedziła nam Megana z Michałem (bez Megi niestety) i nieco o naszym kierbudzie usłyszała. Gorąco namawiała mnie, żeby gościa zakablować w izbie. M&M - bardzo miło było nam Was gościć - zapraszamy częściej. Pozdrav Kurcze ,zanim doczytalam do konca ,to przyznam szczerze ze lekko sie wystraszylam ze nie chcesz sie ze mna podzielic swoim kierbudem ,ale jak on taki super to juz podziekuje haha.Napisz mi na priva jakie szopki odstawia ,bo bardzo mnie to zaciekawilo ,oczywiscie jezeli chcesz i mozesz Poza tym bardzo dziekuje za zaproszenie i bede teraz czesto wpadac(i zostawiac slady po sobie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.06.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 M&M - bardzo miło było nam Was gościć - zapraszamy częściej. Pozdrav Trabi - A jakże, będziemy wpadać i to z wielką przyjemnością Pozdrowienia dla Pana Andrzeja, bardzo szarmancki Pan. MRS.CONSTR. Poza tym bardzo dziekuje za zaproszenie i bede teraz czesto wpadac(i zostawiac slady po sobie) MRS.CONSTR. - jakie ślady będziesz zostawiać .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 13.06.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Pozdrowienia dla Pana Andrzeja, bardzo szarmancki Pan. Teść osobisty w końcu - to zobowiązuje MRS.CONSTR. - jakie ślady będziesz zostawiać .................. Jak to jakie - ślady rysich pazurów oczy wiście. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts