trabi-wrc 28.07.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 ha! przeczytałam! idę murować pomnik dla p. Józefa! ja też nie chcę sobie wyobrażać ile te kominy nas kosztowały.. marzy mi się, żeby dożyć do emerytury, więc nie liczyłam ale szczerze mówiąc to myślałam, ze drożej nas wyjdą - tu chwała Józkom i doradcy technicznemu Schiedla, bo zaoszczędzili nam około 6tys. Jakie murować, jakie murować - odlew spiżowy to absolutne minimum. co do postępów w budowie to spokojnie się możesz ze mną ścigać.. chyba nie często zdarzają się inwestorzy prowadzący taką rozmowę: ja: dzwoniłeś do hydraulika? mąż: nie.. wolałem nie dzwonić, bo może chciałby przyjść.. oooo to ja też tak mam - od pomysłu do przemysłu mija duuuużo czasu. Drażni mnie to czasem, ale ogólnie jestem wysprzęglony taki. Jak się zrobi teraz to dobrze, jak za tydzień też dobrze. bardzo ładny wybraliście domek.. trzymam kciuki coby dalej szło bezboleśnie i bezstresowo Wcześniej nie było mowy o bezbolesności z przyczyn opisanych w dzienniku. Teraz też nie jest bezboleśnie ze względu na zacieśniający się korytarz finansowy Każdy to przeżył chyba... A za pochwałę domku dziękujemy - wybór był mocno ograniczony (wąska działka), ale cieszymy się, że nasz wybór odpowiada naszym oczekiwaniom, a nie jest dokonany w myśl zasady "gdy się nie ma co się lubi ..." Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.07.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Skaba ja: dzwoniłeś do hydraulika? mąż: nie.. wolałem nie dzwonić, bo może chciałby przyjść.. Witaj, ale się uśmiałam - dobre:) A co do kominów, to możesz napisać w jaki sposób zaoszczędzili Ci kasy? Może wykorzystam Trabi - pozdrawiamy i nie zgub noża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 28.07.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Trabi - pozdrawiamy i nie zgub noża Jeśli Wam nie przeszkadza to przygotuję go a wypadek spotkania kierbuda lub murarza Poza tym leży spokojnie i czeka. Gratuluję fundamentów - Michał dzwonił i się pochwalił. Super - kości zostały rzucone. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.07.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Trabi - pozdrawiamy i nie zgub noża Jeśli Wam nie przeszkadza to przygotuję go a wypadek spotkania kierbuda lub murarza Poza tym leży spokojnie i czeka. Gratuluję fundamentów - Michał dzwonił i się pochwalił. Super - kości zostały rzucone. Pozdrav Idę powklejać zdjęcia z budowy wciąż odpisuje na pytania i komentuję , więc jakoś nie zdążyłam nic napisać Pozdrawiamy cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.08.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Trabi - żyjesz???? Mam pytania:Będziesz sam ocieplał swój domek z zewnątrz?Zgłębiałeś tajniki wiedzy ociepleniowej? Jak sądzisz, damy radę sami ocieplić - przykleić styro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 11.08.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Żyję - nowa praca = mało czasu. Napiszę wieczorem. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ciekawam jak w nowej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.08.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ciekawam jak w nowej pracy Oprócz budowy, to ja też jestem ciekawa, jak dajesz radę w nowej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 28.08.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Cześć i czołem - jak obiecałem, że wieczorem napiszę, tak słowa dotrzymuję. Mam nadzieję, że nikt mnie nie będzie rozliczał z tego, który to wieczór W robocie same nowości bo branża zupełnie inna. Kończę jeszcze jeden popieprzony projekt ze starej pracy, więc jestem w rozkroku. A im bardziej pragnę, żeby się to skończyło, tym bardziej knoci się sytuacja projektu. Złota myśl, o której już wiedziałem od dawna, ale po minionym tygodniu jestem całkowicie pewien: "Enerdowiec to nie narodowość - enerdowiec to charakter." Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 29.08.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 No proszę - piszesz rzadko, ale obficie Prace idą do przodu, a to najważniejsze. Oby nie stały w miejscu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.08.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Trabi le postepy, oczom nie wierze, pewnie zaraz przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 29.08.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Trabi le postepy, oczom nie wierze, pewnie zaraz przeprowadzka Jakbym był w Waszym wieku to mooooże targnąłbym się na określanie terminu Ja już mam sterane nerwy i wyleczyłem się z gonitwy. Tego cudu przemienienia mojego podejścia dokonał sławny psychoanalityk - prof. dr hab. inż. Mistrz Świata w Murowaniu. Gdyby nie on to pewnie już mieszkalibyśmy. Jednak wyznaczyliśmy sobie przyszłą wiosnę na przeprowadzkę, tak, żeby nie trzeba było na wariata wozić i nosić. Jak mawiał mój tyrolski przyjaciel Bernhard: "Nie szibko, powoli." U Was w dzienniku posucha, ale też jestem zdania, że taki dziennik to nie jest miejsce na prezentację całości wnętrza, a co ważniejsze ich wyposażenia Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.08.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Złota myśl, o której już wiedziałem od dawna, ale po minionym tygodniu jestem całkowicie pewien: "Enerdowiec to nie narodowość - enerdowiec to charakter." Michał w zupełności potwierdza powyższe Ale już u Ciebie ładnie ( jak ostatnio byliśmy, to jeszcze mało było z wykończeniówki). Kafelki - fajne połączenie zieleni z brązem Co do pracy - najważniejsze, że dajesz radę i że jest praca Szkoda, że nie mogłeś być na spotkaniu, ale mam nadzieję, że na następne przyjdziesz z żoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 29.08.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Złota myśl, o której już wiedziałem od dawna, ale po minionym tygodniu jestem całkowicie pewien: "Enerdowiec to nie narodowość - enerdowiec to charakter." Michał w zupełności potwierdza powyższe Ale już u Ciebie ładnie ( jak ostatnio byliśmy, to jeszcze mało było z wykończeniówki). Kafelki - fajne połączenie zieleni z brązem Co do pracy - najważniejsze, że dajesz radę i że jest praca Szkoda, że nie mogłeś być na spotkaniu, ale mam nadzieję, że na następne przyjdziesz z żoną Ze wstydem przyznaję, że byliśmy już w drodze do Was, ale z jednym planowanym przystankiem. Niestety przystanek nas skutecznie opóźnił i ze względu na Inwestorka pojechaliśmy do domu. Ja do spotkań jestem jak na lato, więc się oczywiście postaram pojawić. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.08.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Ja do spotkań jestem jak na lato, więc się oczywiście postaram pojawić. No to następnym razem już się nie wykpisz Bardzo żałowałam, że nie byliście, bo już Was znamy i lubimy , więc bardzo szkoda. Również żałowałam, że nie było Secamów, ale rozumiem, że są uwiązani teraz, ale może jak już trochę odetchną, to się pojawią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.12.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Najserdeczniejsze życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych rodzinnej atmosfery radości oraz masy pięknych prezentów. Nowy Rok niech przepełniają same dobre dni które będziecie pamiętać przez długie lata. Dosia i Secam http://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5362044357922.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 23.12.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://img69.imageshack.us/img69/206/kartka5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 23.12.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Secamki, TMK-i - dziękujemy bardzo serdecznie. Wam i Waszym rodzinkom, oraz innym, którzy tu czasem wpadają (choć już nie mam czasu na pisanie) życzymy duuuużo zdrowia, tyleż pogody ducha i wytrwałości spełnianiu marzeń. Vesele Vanoce ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.12.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Kolorowych bombeczek,dużo aniołków i gwiazdeczek,słodkiego lenistwa i wielkiego oddechuod codziennego pośpiechu życzy... Małgośka i Michał http://www.systemc.pl/domek/0912/IMG_0016a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.02.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Trabi, drzwi śliczne :) Napisz na jakim etapie już jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts