Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Nastkowych zmagań.

Recommended Posts

Trabi, drzwi śliczne :) :) :)

Napisz na jakim etapie już jesteście?

Senkju psze Pani ;-)

Nam się też bardzo podobają. Zdjęcie od środka nie nadaje się do publikacji, bo w chwili fotografowania drzwi oraz mnie zauważyłem, że nasi miszczowie gładziowcy polecieli emulsją z gruntem po czujce alarmowej. Jak nietrudno się domyslić moja mina uwieczniona na zdjęciu wyklucza możliwość publikacji zdjęcia ;-)

A propoś etapu:

- są parapety

- są gładzie

- część malowania jest

- dzisiaj było spotkanie z prawdopodobnym kominkarzem

- na początku marca urlop i wielkie sprzątanie, odkurzanie i przemywanie.

- potem parkiet i ew. pozostałe podłogi oprócz kuchni i łazienki dolnej

- schody po parkietach

Żeby do tego dojść likwidujemy wszelkie konta typu "zaskórniak". Przeprowadzka i tak będzie na poligon wkoło domu i bez drzwi wewnątrz.

Nic się nie martw - i tak będziecie mieszkali przed nami ;-)

Pozdrav

• Odpowiedzi 301
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Trabi - nie wiem, czy będziemy mieszkać przed Wami, ale na pewno nie będziemy mieć drzwi wew., chyba kasy już nie starczy i myślę, że nie tylko nie będzie tego, ale wiele innych rzeczy. Jak to mówią, nie od razu Amerykę zbudowano :) Trzeba się cieszyć tym co się ma :) :)

Najważniejsze zdrowie :)

Jak się ociepli, to podjedziemy do Was na inspekcję, a jak będziecie w pobliżu to zapraszamy :)

• 2 weeks później...

Na dodatek wyniki badań wskazały, że drugi pokój dziecięcy będzie miał lokatora (lub lokatorkę) ;-) Depresyjne stany prawie natychmiast prysły, przesunęliśmy sobie termin przeprowadzki na lato i teraz podchodzimy do tego na luzie.

To ja jako pierwszy oficjalnie - WIELKIE GRATULACJE :D:D:D:D:D

Normalnie jestem zaskoczony że hej ;) :D:D:D:D:D:D

Aleś narobił kolego :D:D:D

http://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5649033354947.jpg

Dziękujemy serdecznie za ciepłe słowa.

A wczoraj byliśmy (z interesem co prawda) w odwiedzinach u Meganów. Oprócz poczęstunku i wspaniałych wrażeń budowlanych wynieśliśmy 2 arkusze styropianu ;-) za który gorąco dziękujemy. Jak raz się oziębiło i na razie akcja wstrzymana.

Oczywiście jak zawsze zaproszenie do nas otwarte (Gosia pamiętasz o spódnicy???) ;-)

Pozdrav

Dziękujemy serdecznie za ciepłe słowa.

A wczoraj byliśmy (z interesem co prawda) w odwiedzinach u Meganów. Oprócz poczęstunku i wspaniałych wrażeń budowlanych wynieśliśmy 2 arkusze styropianu ;-) za który gorąco dziękujemy. Jak raz się oziębiło i na razie akcja wstrzymana.

Oczywiście jak zawsze zaproszenie do nas otwarte (Gosia pamiętasz o spódnicy???) ;-)

Pozdrav

Trabi - milo było Was widzieć :)

A o jakiej spódnicy piszesz :o

obiecałam telefon do Pana od drzwi , proszę - 071/3101984

A o jakiej spódnicy piszesz :o

No teraz to się niby ma krótką pamięć ;-)

Jak to jaką, przeca do wchodzenia na drabinę - obiecywałaś przy ostatnich odwiedzinach. ;-)

Następną razą jak będę przejeżdżał, albo do nas zajedziecie to Wam dam trochę gratów do profili gk. Łączniki, esy.

Pozdrav

• 2 weeks później...

Cześć :D

Przeczytałam dziennik. Trochę mieliście przebojów, nawet powiem dużo, ale jaki optymistyczny koniec...

piękne drzwi, rewelacyjny kominek i....

Na dodatek wyniki badań wskazały, że drugi pokój dziecięcy będzie miał lokatora (lub lokatorkę)

WIELKIE GRATULACJE

Cześć :D

Przeczytałam dziennik. Trochę mieliście przebojów, nawet powiem dużo, ale jaki optymistyczny koniec...

piękne drzwi, rewelacyjny kominek i....

Na dodatek wyniki badań wskazały, że drugi pokój dziecięcy będzie miał lokatora (lub lokatorkę)

WIELKIE GRATULACJE

Witam w komentarzach i dziękuję w imieniu komórki społecznej ;-)

Pozdrav

ja również serdecznie gratuluję!!! to na pewno przez tą ciężką zimę :D

ps. zaczynam się zastanawiać czy mam na odsetki od zakupów :wink:

Były przerwy w dostawie prądu - stopień zasilania dziesiąty. ;-)

A ja zanim dotrę do faktur to prędzej mnie skleroza dopadnie. Sprawę odsetek potraktuję w związku z tym ulgowo;-)

Pozdrav

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 7 months później...
  • 4 months później...