trabi-wrc 20.02.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Trabi, drzwi śliczne :) Napisz na jakim etapie już jesteście? Senkju psze Pani Nam się też bardzo podobają. Zdjęcie od środka nie nadaje się do publikacji, bo w chwili fotografowania drzwi oraz mnie zauważyłem, że nasi miszczowie gładziowcy polecieli emulsją z gruntem po czujce alarmowej. Jak nietrudno się domyslić moja mina uwieczniona na zdjęciu wyklucza możliwość publikacji zdjęcia A propoś etapu: - są parapety - są gładzie - część malowania jest - dzisiaj było spotkanie z prawdopodobnym kominkarzem - na początku marca urlop i wielkie sprzątanie, odkurzanie i przemywanie. - potem parkiet i ew. pozostałe podłogi oprócz kuchni i łazienki dolnej - schody po parkietach Żeby do tego dojść likwidujemy wszelkie konta typu "zaskórniak". Przeprowadzka i tak będzie na poligon wkoło domu i bez drzwi wewnątrz. Nic się nie martw - i tak będziecie mieszkali przed nami Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.02.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Trabi - nie wiem, czy będziemy mieszkać przed Wami, ale na pewno nie będziemy mieć drzwi wew., chyba kasy już nie starczy i myślę, że nie tylko nie będzie tego, ale wiele innych rzeczy. Jak to mówią, nie od razu Amerykę zbudowano Trzeba się cieszyć tym co się ma :) Najważniejsze zdrowie Jak się ociepli, to podjedziemy do Was na inspekcję, a jak będziecie w pobliżu to zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 22.02.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Trabi, ale zpuściłeś dziennik. Wstydź się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dziń dybry Trabi, ale zpuściłeś dziennik. Wstydź się Oj zapuścił zapuścił i najgorsze że nic sobie z tego nie robi p) Trabi - nie wiem, czy będziemy mieszkać przed Wami, .......... Pociesze Was oboje .......... I tak bedziecie mieszkać przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.02.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Secam, będziemy Was dopingować w pracy, żeby Dosia mogła mieszkać szybko i cieszyć się domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.03.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Na dodatek wyniki badań wskazały, że drugi pokój dziecięcy będzie miał lokatora (lub lokatorkę) Depresyjne stany prawie natychmiast prysły, przesunęliśmy sobie termin przeprowadzki na lato i teraz podchodzimy do tego na luzie. To ja jako pierwszy oficjalnie - WIELKIE GRATULACJE :D:D:D:D Normalnie jestem zaskoczony że hej :D:D:D:D:D Aleś narobił kolego :D:D http://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5649033354947.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Trabis i ja dolaczam ofijalnie do gratulacji!!!!!! Calusy dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 08.03.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 więc i ja składam WAM szczere gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.03.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Secam, Michał Wam pozazdrościł i też chce mieć wesoło w domku Trabi - ja już składałam Wam życzenia, ale co tam..... cieszę się razem z Wami i jeszcze raz wszystkiego naj...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 08.03.2010 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Dziękujemy serdecznie za ciepłe słowa. A wczoraj byliśmy (z interesem co prawda) w odwiedzinach u Meganów. Oprócz poczęstunku i wspaniałych wrażeń budowlanych wynieśliśmy 2 arkusze styropianu za który gorąco dziękujemy. Jak raz się oziębiło i na razie akcja wstrzymana. Oczywiście jak zawsze zaproszenie do nas otwarte (Gosia pamiętasz o spódnicy???) Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.03.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dziękujemy serdecznie za ciepłe słowa. A wczoraj byliśmy (z interesem co prawda) w odwiedzinach u Meganów. Oprócz poczęstunku i wspaniałych wrażeń budowlanych wynieśliśmy 2 arkusze styropianu za który gorąco dziękujemy. Jak raz się oziębiło i na razie akcja wstrzymana. Oczywiście jak zawsze zaproszenie do nas otwarte (Gosia pamiętasz o spódnicy???) Pozdrav Trabi - milo było Was widzieć A o jakiej spódnicy piszesz obiecałam telefon do Pana od drzwi , proszę - 071/3101984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 09.03.2010 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 A o jakiej spódnicy piszesz No teraz to się niby ma krótką pamięć Jak to jaką, przeca do wchodzenia na drabinę - obiecywałaś przy ostatnich odwiedzinach. Następną razą jak będę przejeżdżał, albo do nas zajedziecie to Wam dam trochę gratów do profili gk. Łączniki, esy. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.03.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Cześć Przeczytałam dziennik. Trochę mieliście przebojów, nawet powiem dużo, ale jaki optymistyczny koniec... piękne drzwi, rewelacyjny kominek i.... Na dodatek wyniki badań wskazały, że drugi pokój dziecięcy będzie miał lokatora (lub lokatorkę) WIELKIE GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 22.03.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Cześć Przeczytałam dziennik. Trochę mieliście przebojów, nawet powiem dużo, ale jaki optymistyczny koniec... piękne drzwi, rewelacyjny kominek i.... Na dodatek wyniki badań wskazały, że drugi pokój dziecięcy będzie miał lokatora (lub lokatorkę) WIELKIE GRATULACJE Witam w komentarzach i dziękuję w imieniu komórki społecznej Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.03.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ja również serdecznie gratuluję!!! to na pewno przez tą ciężką zimę ps. zaczynam się zastanawiać czy mam na odsetki od zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 22.03.2010 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ja również serdecznie gratuluję!!! to na pewno przez tą ciężką zimę ps. zaczynam się zastanawiać czy mam na odsetki od zakupów Były przerwy w dostawie prądu - stopień zasilania dziesiąty. A ja zanim dotrę do faktur to prędzej mnie skleroza dopadnie. Sprawę odsetek potraktuję w związku z tym ulgowo;-) Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 31.03.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://moje-kartki.com.pl/kartki/91/1/d/1136.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.05.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Trabi - co u Was słychać, jak małżonka się czuje Pochwal się co teraz robicie w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.12.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 trabi, gratulujemy zamieszkania, święta w nowym domku - super Pozdrowienia dla dzieciaczków i dla małżonki oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.04.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://w-kartki.eu/kartki/91/4/d/4311.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts