anjamen 15.03.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Trabi, na pewno bank sie zlamie, bo przeciez z tego zyja ze daja nam kase. PS powinienes zmienic podpis, na: ten, co buduje (bo przeciez juz wykielkowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 15.03.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Drogie Panie, dzięki za podtrzymywanie na duchu. Jak się coś zmieni to napiszę - a jakże. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voco 15.03.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Trabi z tym pierwokupem to nie powinno być tak, że jak kupowałeś działkę to była umowa przeddwstępna a dopiero później umowa własności. Jak tak to oznacza, że wójt zrzekła się prawa do pierwokupu.Tak mi się wydaje bo ja tak właśnie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 15.03.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Geodeta to Pan Stefan ?? dobrze widzę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 15.03.2008 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Geodeta to Pan Stefan ?? dobrze widzę ?? Pan Stefan forever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 15.03.2008 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Trabi z tym pierwokupem to nie powinno być tak, że jak kupowałeś działkę to była umowa przeddwstępna a dopiero później umowa własności. Jak tak to oznacza, że wójt zrzekła się prawa do pierwokupu. Tak mi się wydaje bo ja tak właśnie miałem. Ja kupiłem działkę od gminy i w akcie spisanym przy kupnie notariusz wpisał, że do sądu wieczystoksięgowego złożono wniosek o wpis prawa pierwokupu przysługującego gminie. Mam nadzieję, że teraz jaśniej Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.03.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 cenzura http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 17.03.2008 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Czy Ty czasem nie nazywasz się w realu Don Pedro i mieszkasz w Krainie Deszczowców. Normalnie Hari Matis, czy inny Hans Kloss. Poddaję się - tylko błagam nie ujawniaj całości materiałów operacyjnych na forum http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/573/463.png Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 18.03.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ty to masz farta, na samym początku trafiasz eratyk.Z braterskim pozdrowieniem Wielki Brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.03.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Czy Ty czasem nie nazywasz się w realu Don Pedro i mieszkasz w Krainie Deszczowców. Normalnie Hari Matis, czy inny Hans Kloss. Taaaa ja Hari Matias a kto mnie tu po numerach działek wyśledził he ...... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e015.gif PS Dasz namiary na tego człowieka co robił "ocenę warunków gruntowych" muszę u siebie sprawdzić warunki do posadowienia eco oczyszczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 18.03.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Czy Ty czasem nie nazywasz się w realu Don Pedro i mieszkasz w Krainie Deszczowców. Normalnie Hari Matis, czy inny Hans Kloss. Taaaa ja Hari Matias a kto mnie tu po numerach działek wyśledził he ...... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e015.gif PS Dasz namiary na tego człowieka co robił "ocenę warunków gruntowych" muszę u siebie sprawdzić warunki do posadowienia eco oczyszczalni Nie ma sprawy, przywiozę go do Was na budowę, tylko musimy uzupełnić sprzęt, bo podczas pracy uszkodził łopatkę i zasiał dwie foremki (pieska i foczkę). Do tego czasu nie jest możliwe rzetelne określenie warunków gruntowych. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.03.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Nie ma sprawy, przywiozę go do Was na budowę, tylko musimy uzupełnić sprzęt, bo podczas pracy uszkodził łopatkę i zasiał dwie foremki (pieska i foczkę). Do tego czasu nie jest możliwe rzetelne określenie warunków gruntowych. Pozdrav Spoko sprzęt mam - wywrotka Wadera i zestaw łopatek i foremek obecny na budowie Nie wiem czy foremki będą odpowiednie bo to delfinek i klaun PS Rozumiem że lada moment wielka chwila i pierwsza grucha na budowie Jak będę w okoli cy to zajrzę podpatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 18.03.2008 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ty to masz farta, na samym początku trafiasz eratyk. Z braterskim pozdrowieniem Wielki Brat Nie bój nic brat, wszystko przed Tobą. Może i do Was się los uśmiechnie i przy kopaniu płotu traficie np na ślady bytowania murarzy mmmmmmm Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 20.03.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ale głaza to Macie fantastycznego dało się to jakoś obejść - co powiedział kierbud ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaniak 20.03.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Witam O takich zmianach dotyczących ław fundamentowych powinien wypowiedzieć się konstruktor Który powinien przeliczyć i wyliczyć wszystkie wytrzymałości i inne parametryKierownik ma inne zadania na budowie i takich zmian na kolanie nie powinno się wykonywać Sprawdź tę zmianę u jakiegoś fachowca od konstrukcji Będziesz spał spokojnie!!!Pozdroj ack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 20.03.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Kierbud ma uprawnienia konstrukcyjne. Realizuje duże obiekty - od strony fachowej muszę mu zaufać, bo nie jestem w stanie go sprawdzić. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.03.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Jacekania pewnie pisze o takich "fajkach" zdjecie mojej fajki Tylko te fajki dokręca się na końcu robienia zbrojenia, a Ty robiłeś zdjęcia wcześniej więc może być tak że są tylko o tym nie wiesz Co do kamyczka to jesli zastosował takie zbrojone lane obejście to powinno byc ok. Ja pytałem mojego kirbuda o taka ewentualność i odpowiedz była taka sama jak Twoje rozwiązanie. P.S> zazdraszczam bednarki ja tera nie mam się do czego wkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.03.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://www.albumik.pl/albumy/secam/forum/2460444359508.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.03.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://www.mymo.pl/uploads/pics/kartka_wielkanocna10.jpg WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 21.03.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wesołych, wesołych! I trzymam kciuki za pomyślne zakończenie perturbacji z bankiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts