scur 28.03.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Cześć Trabiki, miło było przewertować Wasz dziennik.Teraz, jak już pierwsza łopata wbita, pójdzie szybciutko. Trzymam kciukasy http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif wiernie kibicuję http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c029.gif i czekam na kolejne news'y z placu boju. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c032.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Trabi, ja tez mysle ze ten analityk to tak z zazdrosci wam klody pod nogi rzuca. ale ja to tak sobie mysle, ze jak sie zle rzeczy skumuluja, to potem juz tylko z gorki bedzie. psia jucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 10.04.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witajcie! Staram sie wytropic Wasza lokalizacje, ale cos ciezko mi idzie... A chcialabym poznac budowniczych z najblizszej okolicy! Dlugo zalatwialiscie papierologie w gminie? Bo my zlozylismy wniosek o WZ w polowie lutego i czekamy, czekamy, czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 10.04.2008 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witajcie! Staram sie wytropic Wasza lokalizacje, ale cos ciezko mi idzie... I o to chodzi, o to chodzi ... Dlugo zalatwialiscie papierologie w gminie? Bo my zlozylismy wniosek o WZ w polowie lutego i czekamy, czekamy, czekamy... Trabi-wrcowo jest objęte MPZP gminy Żórawina, więc to był moment. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 10.04.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 MPZP gminy Żórawina Przeciez Zorawina nie ma planu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 10.04.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Przeciez Zorawina nie ma planu?! Przepraszam, doczytalam, ze chodzi o miejscowy PZP w Mnichowicach... Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 10.04.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Brawo za dociekliwość. Żórawina ma przecież też MPZP - popytaj w geodezji w UG. Jeśli nie ma to aż trudno mi w to uwierzyć. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 10.04.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Żórawina ma przecież też MPZP - popytaj w geodezji w UG. Nasz rejon niestety nie ma Od 1.5 mca czekamy na WZ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.04.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Dzień Dobry kolego Kurcze widzę że się woda robi czy wam gmina tak sama od siebie czy musicie płacic za siec ?? Mnie pieruny nie chca zrobić tak za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 13.04.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 czy wam gmina tak sama od siebie?? http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif Sami z siebie to oni mogą co najwyżej wysłać pismo z domiarem. Jak gmina robi wodę (jej zadanie statutowe) do człowieku dopłać, a jak człowiek robi drogę (też zadanie gminy) to se musi zapłacić i jeszcze sztuki magiczne z jej przebiegiem robić, bo w gminie nikt nie ma jaj, żeby sprawy ruszyć do przodu. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.04.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 ufff a juz myslalem ze gminy pomylilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.04.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Urodzinowe Hapi bearzdej tuju drogi sąsiedzie - twoje zdrowie http://www.gearpatrol.com/images/jwbluekinggeorge.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 19.04.2008 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 No tego się nie spodziewałem Ale trunek szlachetny przyniosłeś, to zdrowy będę jak tur. Wielkie dzięki - urodzinowy poranek spędziłem z szuflą przy odkopywaniu ławy z błota. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.04.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Trabi gratuluje stanu zero.fajny czas teraz przed Wami,bedziecie ogladac jak szybko rosna murypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 27.04.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Witam serdecznie Gratuluję stanu "0", życzę powodzenia na kolejne etapy...będę miał was na uwadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 28.04.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Trabi gratuluje stanu zero. fajny czas teraz przed Wami,bedziecie ogladac jak szybko rosna mury pozdrawiam Dzięki !!! Jeśli pogoda dopisze i majster nie przeciągnie na budowie obok. Ale jestem dobrej myśli Do zobaczenia na pochodzie Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 28.04.2008 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam serdecznie Gratuluję stanu "0", życzę powodzenia na kolejne etapy...będę miał was na uwadze Witaj Nowy Obserwatorze !!! Cieszę się, że do nas trafiłeś. Zapraszam do komentarzy i życzę powodzenia w PnB. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ray23 29.04.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Trabi gratuluje postępów na budowie .Możesz opowiedzieć o perypetiach z wodą ?U mnie w gminie po zlewaniu że nie teraz tylko po nowym roku wreszcie na pismo odpowiedzieli mi że planują na 2 kwartał 2010 roku .Po prostu załamka. Już prawie jestem zdecydowany na studnie , ale sam już nie wiem .Papierkologia pewnie trwa .Ja niestety jestem w gminie Oława Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 30.04.2008 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 U nas była o tyle dobra sytuacja, że dwóch sąsiadów, którzy kupili działki od gminy dawno temu, miało zapisane w akcie notarialnym, że im gmina uzbroi w prąd i wodę. W ubiegłym roku zaczęli się budować i naciskać gminę.Wszystko było załatwione i miało być zrobione w zimie 2006/2007 ale gminny zakład komunalny był łaskaw ogłosić upadłość. Wszystko się przesunęło aż do marca tego roku. Oczywiście gmina nie omieszkała wspomnieć, że albo będziemy współfinansować wodę, albo naliczona zostanie opłata adiacencka. To ciekawe, bo jak spytałem co z wykonaniem drogi, czyli realizacją ustawowych zadań gminy otrzymałem odpowiedź, że owszem, ale w miarę posiadanych środków. A jeśli my zrobimy sobie sami to nikt nawet z gminy nie pomyśli o zwrocie kasy. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek i Ewa 21.05.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 CZeść miło się czyta Wasz dziennik. Gratuluję postępów w budowaniu. My mamy zamiar w tym tygodniu kupić projekt Nastki. Byliśmy już u Yossarian w Budach Barcząckich obejrzeć na żywo. Efekt jeszcze lepszy niz sam projekt. Napisz prosze jak z kosztami na Waszym etapie? My mamy do sprzedania mieszkanie ale z własnych środków chcemy wybudować chociaż surową otwartą Nastkę i ciekawa jestem jak to orientacyjnie wygląda. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts