Megana 19.03.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 edno jest pewne - nie możesz na niego głosować agagaj -to ma jak w banku postanowione. Myśl, że Trabi i Secam też tak myślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 24.03.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No kurde żyjesz.... Tak długo nic nie pisałeś Życzę wytrwałości i cierpliwości. Ja przechodzę to właśnie z wodociągami i to na samym początku zmagań budowlanych. Jak pomyślę, co mnie jeszcze czeka w przyszłości, to odechciewa mi się budowy.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 24.03.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No kurde żyjesz.... Tak długo nic nie pisałeś Życzę wytrwałości i cierpliwości. Ja przechodzę to właśnie z wodociągami i to na samym początku zmagań budowlanych. Jak pomyślę, co mnie jeszcze czeka w przyszłości, to odechciewa mi się budowy.... Pozdrawiam A dajże spokój - dzisiaj brat mnie spytał czym żyje nasz synek (pod kątem tzw. zajączka). Po chwili zastanowienia musiałem przyznać, że widzę go ostatnio tylko rano od przebudzenia do pożegnania w przedszkolu i w ostatnich 2 tygodniach nie widziałem go zbyt wiele. Pamiętaj, że statystyka nie kłamie - jeśli mi się spiętrzyło tyle knotów i tylu partaczy to w promieniu min. 100 km domy będą się same stawiały, kąt prosty będzie miał 90st. (chyba, że jak mawiał prof. Kolaczek omyłkowo zostanie przyjęte 100 st. - pomylone z temperaturą wrzenia), a cos fi nie będzie większy od 1. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 24.03.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Toś mnie ubawił teraz.... ale i pocieszył zarazem. Tak czy inaczej wierzę, że uda Ci się dotrwać do końca tej żmudnej drogi zachowując sprawność psychiczną na odpowiednim poziomie [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 25.03.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Pamiętaj, że statystyka nie kłamie - jeśli mi się spiętrzyło tyle knotów i tylu partaczy to w promieniu min. 100 km domy będą się same stawiały, kąt prosty będzie miał 90st. (chyba, że jak mawiał prof. Kolaczek omyłkowo zostanie przyjęte 100 st. - pomylone z temperaturą wrzenia), a cos fi nie będzie większy od 1. małe kłamstwo, duże kłamstwo, statystyka Jednak przyjmując teorię za prawdziwą, to żałuję że nie mieszkamy po sąsiedzku - paru partaczy nie do krążyłoby do mnie Przynajmniej chyba małżowina Ci nie suszy, moja już na święta chciała się przeprowadzać, 10dni po zrobieniu wylewek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 25.03.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Pamiętaj, że statystyka nie kłamie - jeśli mi się spiętrzyło tyle knotów i tylu partaczy to w promieniu min. 100 km domy będą się same stawiały, kąt prosty będzie miał 90st. (chyba, że jak mawiał prof. Kolaczek omyłkowo zostanie przyjęte 100 st. - pomylone z temperaturą wrzenia), a cos fi nie będzie większy od 1. małe kłamstwo, duże kłamstwo, statystyka Jednak przyjmując teorię za prawdziwą, to żałuję że nie mieszkamy po sąsiedzku - paru partaczy nie do krążyłoby do mnie Przynajmniej chyba małżowina Ci nie suszy, moja już na święta chciała się przeprowadzać, 10dni po zrobieniu wylewek.... Mam tu pewne przemyślenia - pech przywędrował na nasze budowy wraz z materiałem na ściany nośne z E+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Pamiętaj, że statystyka nie kłamie - jeśli mi się spiętrzyło tyle knotów i tylu partaczy to w promieniu min. 100 km domy będą się same stawiały, kąt prosty będzie miał 90st. (chyba, że jak mawiał prof. Kolaczek omyłkowo zostanie przyjęte 100 st. - pomylone z temperaturą wrzenia), a cos fi nie będzie większy od 1. małe kłamstwo, duże kłamstwo, statystyka Jednak przyjmując teorię za prawdziwą, to żałuję że nie mieszkamy po sąsiedzku - paru partaczy nie do krążyłoby do mnie Przynajmniej chyba małżowina Ci nie suszy, moja już na święta chciała się przeprowadzać, 10dni po zrobieniu wylewek.... Mam tu pewne przemyślenia - pech przywędrował na nasze budowy wraz z materiałem na ściany nośne z E+. Hej, mam Trabi nadzieję, że nie zaraziłeś całej okolicy tym pechem To może my poczekamy z tym budowaniem, albo odczynimy czary nad Gminą Żórawina i do tego zatrudnimy kogo, no kogo - WÓJTA Chociaż Michał stwierdził, że może lepiej nie, bo to też spieprzy........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.03.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mam tu pewne przemyślenia - pech przywędrował na nasze budowy wraz z materiałem na ściany nośne z E+. Musisz obwiązać dom czerwoną kokardką to odpesza bardzo skutecznie, Sprawdzona metoda stosowana na wózkach z niemowlakami - widziałeś kiedyś niemowlaka z problemami budowlanymi http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.03.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 o dzien dobry Secamku, dzien dobry Trabikiedy jakiegos grila na rozpoczecie sezonu robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.03.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 o dzien dobry Secamku, dzien dobry Trabi kiedy jakiegos grila na rozpoczecie sezonu robimy? Dzień dobry sister dobrze kombinujesz z tym grilem moze jak zrobimy to w końcu ta wiosna przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.03.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 czyli co , w sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.03.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ten tydzień chyba odpadam -Dośka zaplanowała sobie w wekend wielkie zakupy przygotowawczo porodowo noworodkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 26.03.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 o dzien dobry Secamku, dzien dobry Trabi kiedy jakiegos grila na rozpoczecie sezonu robimy? Dzień dobry sister dobrze kombinujesz z tym grilem moze jak zrobimy to w końcu ta wiosna przyjdzie Jestem za - teraz mi kładą posadzki, potem tynkowanie a potem można grillować, żeby się to wszystko nie rozeschło Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 26.03.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 nie chce cie martwić, ale u mnie na pielęgnację wylewek poszło ponad 2 000 litrów Ale nic sie nie rozeschło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.03.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 kutfa 2000 litrów to ja nie wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 27.03.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 http://i33.photobucket.com/albums/d93/trabi-wrc/Budowa/2009-03-26002m.jpg Kurcze sunsiad ... szacun i gratulki kolejny etap skończony !!!!! Ja rozumiem ze mnie prześcignąłeś ale czemu chcesz mnie dublować na koniec zapytam czy warto pytać Cię o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 27.03.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Powiem Ci tak - kolesie wydają się znać na robocie. Jak będę mógł wchodzić to pomierzę i dam znać. Na razie w sprawie kotłowni stanęło na tym, że najpierw posadzkarz się wypowie czy faktycznie zrobi spadki na kleju, a jeśli nieodwołalnie powie, że nie, to posadzkarze obiecali, że albo skują posadzkę i zrobią ją jeszcze raz, albo zeszlifują ją ze spadkami. Taka odpowiedź mnie na razie satysfakcjonuje - we wtorek popołudniu przyjdzie pan kafelkarz i powie co o tym sądzi. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 27.03.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 to poczekamy az wyschnie i zrobię Ci nalot. I tak czekam na hydraulika - jak ostatnio nie było nikogo do roboty to teraz dzwonia i chca wejść obaj (kurcze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 27.03.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 to poczekamy az wyschnie i zrobię Ci nalot. I tak czekam na hydraulika - jak ostatnio nie było nikogo do roboty to teraz dzwonia i chca wejść obaj (kurcze ) To zrób im allegro - może skuszą się na niższą cenę. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 04.04.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Po rozliczeniu się z wykonawcą (zostało jeszcze rozliczyć włókna PP i plastyfikator) zadzwoniłem, bo zapomniał mi oddać klucz. Przy okazji spytałem, czy porobione są spadki w kotłowni do kratki odpływowej. Mistrzu powiedział, że nie, bo powierzchnia była tak mała, że nie zmieściłaby mu się żadna łata, a tak to kafelkarz przełamie sobie to na kleju Dzisiaj zadzwoniłem ponownie (po konsultacji z Big Brotherem), żeby dzisiaj dolali spadki, więc facio mi mówi, że teraz to już niemożliwe, bo odlezie i jedyne wyjście to skuwać posadzkę i wylewać na nowo. A tak w ogóle to usłyszałem pytanie - A po co tam spadki, jak się woda wyleje to i tak poleci do garażu. Ręce mi opadają. Czas przekuć kosy na sztorc. Już powinieneś się przyzwyczaić Każdy artysta robi tak aby się nie narobić, ja już nie zwracam uwagi na takie "szczegóły. Na szczęście nie będę miał już żadnej ekipy w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts