tomek1950 25.03.2008 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Mnie wyszło więcej 2660 zł Człek jest omylny, liczyłem na piechotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.03.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 e] Jestes pewna? A tego Pana scigali, ze chleb biednym rozdawal. niech tylko sprobuja. Nefer nie takie operaty zalatwiala Czy bez adresu fundacji przelew bedzie ok ? Mój wyszedł bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.03.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 I nie ryczec prosze ot ja madra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.03.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Kwoty wolne od opodatkowania W poszczególnych grupach podatkowych występują następujące kwoty wolne od podatku: dla nabywców z I grupy podatkowej: 9 637 zł dla nabywców z II grupy podatkowej: 7 276 zł dla nabywców z III grupy podatkowej: 4 902 zł My same obce - to III grupa hehe dokładnie my som inne czytaj obce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.03.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Hurrraaaa! Mam naklejkę Zeljko gratulacje Cieszę się ogromnie z tej licytacji A dla rrmi i wszystkich tu obecnych BRAWO!!! http://parenting.pl/images/smilies/animowane/brawo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 hehe dokładnie my som inne czytaj obce no,no - to już uzgodnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.03.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Czyli Nefer gadasz, ze moge dac numer konta prywatnego. Jesli tak to ja podam na pw, bo tak odpadnie mi sprawdzanie fundacji czy to co ktos wplacil trafilo do Stefka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.03.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 hehe dokładnie my som inne czytaj obce no,no - to już uzgodnione Ano ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Czyli Nefer gadasz, ze moge dac numer konta prywatnego. Jesli tak to ja podam na pw, bo tak odpadnie mi sprawdzanie fundacji czy to co ktos wplacil trafilo do Stefka. możesz, tak jak Ci pisałem na priv proponuję przelewy na konto Żelki, w tytule nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Czyli Nefer gadasz, ze moge dac numer konta prywatnego. Jesli tak to ja podam na pw, bo tak odpadnie mi sprawdzanie fundacji czy to co ktos wplacil trafilo do Stefka. Amen - tak zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.03.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dobra juz wiem. Maz prosil aby bylo na fundacje. Ja jutro zadzwonie do nich sprawdze czy wszystkie dane w Necie sa aktualne i potem tutaj dokladnie podam co i jak. Czyli prywatnie odpada, bo maz sie nie zgadza. Mowil, ze woli sprawdzic fundacje niz potem miec jakies problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.03.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A ja już puściłam na konto fundacji i nie pamiętam jak sie odwołuje w mbanku przelewy. Może ktoś pamięta i mi przypomni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.03.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Czyli Nefer gadasz, ze moge dac numer konta prywatnego. Jesli tak to ja podam na pw, bo tak odpadnie mi sprawdzanie fundacji czy to co ktos wplacil trafilo do Stefka. o. i to byloby najprosciej czyli - czekamy na pw doczytalam u gory - nie czekamy na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A ja już puściłam na konto fundacji i nie pamiętam jak sie odwołuje w mbanku przelewy. Może ktoś pamięta i mi przypomni. Zostaw - niech leci - przecie to wsio rawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.03.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 No to czekam A na dzisiaj Dobrej Nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.03.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A ja już puściłam na konto fundacji i nie pamiętam jak sie odwołuje w mbanku przelewy. Może ktoś pamięta i mi przypomni. Zostaw - niech leci - przecie to wsio rawno Już doszłam do tego jak to zrobić. Jeśli można to poproszę o nr konta na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.03.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Tak, tak jednak na fundacje. Maz rzadzi. prosze tylko nie zapomniec napisac - dla Setfana Jasinskiego, bo trafi na ogolne konto. Tylko poczekajcie jeszcze z przelewem, trzeba ustalic ile na Stefka ma byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Tak, tak jednak na fundacje. Maz rzadzi. prosze tylko nie zapomniec napisac - dla Setfana Jasinskiego, bo trafi na ogolne konto. Tylko poczekajcie jeszcze z przelewem, trzeba ustalic ile na Stefka ma byc. Wszystko - możesz jednak zrobić co chcesz z tymi pieniędzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.03.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Niech Edzia z Tomkiem skoncza liczenie, potem razem ustalimy ile na kogo, a potem poprosimy o adresy aby przeslac to co kto wylicytowal. Chyba tak, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.03.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Ustalamy różnicę, niewielką 25 zł, ale porządek musi byc. Chwilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts