EDZIA 25.03.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 To może jeszcze ja swoje trzy grosze wtrącę.Decyzję o tym na które konto wpłacać zostawiamy licytującym wg. uznania.Dodam tylko, że przy okazji licytacji dla Nikoli, kiedy zbieraliśmy na operację bardzo trudno było wydobyć z Fundacji informację o aktualnym stanie konta, bo albo przelewy nie doszły, ciągle były jakieś problemy. Inną sprawą było przeznaczenie pozostałych z operacji pieniędzy. Nie można było ich przeznaczyć na to co akurat było potrzebne, tzn. nie mogliśmy z tego konta dofinansować zakupu komputera.Kiedy zbieraliśmy na komputer na prywatne konto, problemów nie było żadnych dwa razy w tygodniu miałam informację o stanie konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.03.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Tak, tak jednak na fundacje. Maz rzadzi. prosze tylko nie zapomniec napisac - dla Setfana Jasinskiego, bo trafi na ogolne konto. Tylko poczekajcie jeszcze z przelewem, trzeba ustalic ile na Stefka ma byc. Wszystko - możesz jednak zrobić co chcesz z tymi pieniędzmi Nie, Nefer bo wtedy ja z prywatnych musze dac na kogos innego a z tym co jest na Fundacje musze czekac aby cos zakupic aby z rachunkiem isc do nich po te pieniadze. No i musze w wszystko meza angazowac. Wole aby od razu powiedziec, ze Ten i /Ten i Ten maja wplacic na Stefka a Ten i Ten na Marymont. (choc ciagle meczy mnie ta sprawa Izy) Tak jest dla mnie prosciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Żelko, Ty moja naiwności. No ktoś Ci to musi napisać czarno na białym. Ja swoje na Marymont wpłacę, a aukcja była na Stefka. No nie wiem czy bardziej jasno się da :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.03.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 To może jeszcze ja swoje trzy grosze wtrącę. Decyzję o tym na które konto wpłacać zostawiamy licytującym wg. uznania. Dodam tylko, że przy okazji licytacji dla Nikoli, kiedy zbieraliśmy na operację bardzo trudno było wydobyć z Fundacji informację o aktualnym stanie konta, bo albo przelewy nie doszły, ciągle były jakieś problemy. Inną sprawą było przeznaczenie pozostałych z operacji pieniędzy. Nie można było ich przeznaczyć na to co akurat było potrzebne, tzn. nie mogliśmy z tego konta dofinansować zakupu komputera. Kiedy zbieraliśmy na komputer na prywatne konto, problemów nie było żadnych dwa razy w tygodniu miałam informację o stanie konta. Zgadzam sie z Edzia. Niech kazdy sam zdecyduje na kogo wplacic. To mnie juz na prawde odciaza z wszystkiego, nawet sumienia. Tylko potem prosze aby na pw podac do mnie swoje dane i kwote ktora zostala wplacona na Stefka konto, abym mogla w fundacji przypilnowac sprawy. No i Ci co u mnie cos wylicytowali prosze aby podalo adres gdzie wyslac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 25.03.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Żelko, Ty moja naiwności. No ktoś Ci to musi napisać czarno na białym. Ja swoje na Marymont wpłacę, a aukcja była na Stefka. No nie wiem czy bardziej jasno się da :) Jestem tego samego zdania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.03.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Zeljko, Jesli pozwolisz, to ja jutro wplacam na Fundacje Stefka z odpowiednia adnotacja, aby do Was trafilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Zgadzam sie z Edzia. Niech kazdy sam zdecyduje na kogo wplacic. To mnie juz na prawde odciaza z wszystkiego, nawet sumienia. Tylko potem prosze aby na pw podac do mnie swoje dane i kwote ktora zostala wplacona na Stefka konto, abym mogla w fundacji przypilnowac sprawy. No i Ci co u mnie cos wylicytowali prosze aby podalo adres gdzie wyslac. No i bardzo very good Wszyscy zadowoleni :) A jak pamiętasz też mam dostęp do konta fundacji więc będziemy na zmianę trzymać rękę na pulsie (fundacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.03.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 To może jeszcze ja swoje trzy grosze wtrącę. Decyzję o tym na które konto wpłacać zostawiamy licytującym wg. uznania. Dodam tylko, że przy okazji licytacji dla Nikoli, kiedy zbieraliśmy na operację bardzo trudno było wydobyć z Fundacji informację o aktualnym stanie konta, bo albo przelewy nie doszły, ciągle były jakieś problemy. Inną sprawą było przeznaczenie pozostałych z operacji pieniędzy. Nie można było ich przeznaczyć na to co akurat było potrzebne, tzn. nie mogliśmy z tego konta dofinansować zakupu komputera. Kiedy zbieraliśmy na komputer na prywatne konto, problemów nie było żadnych dwa razy w tygodniu miałam informację o stanie konta. Zgadzam sie z Edzia. Niech kazdy sam zdecyduje na kogo wplacic. To mnie juz na prawde odciaza z wszystkiego, nawet sumienia. Tylko potem prosze aby na pw podac do mnie swoje dane i kwote ktora zostala wplacona na Stefka konto, abym mogla w fundacji przypilnowac sprawy. No i Ci co u mnie cos wylicytowali prosze aby podalo adres gdzie wyslac. Zeljko ja napisałam, że każdy ma wybrać konto na jakie chce wpłacić czy na Twoje prywatne, czy na konto fundacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.03.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Ok, zrozumialam, niech kazdy sam zdecyduje. Tylko prosze potem o info na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.03.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 To ja poproszę na pw o nr konta prywatnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.03.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Zeljko ja napisałam, że każdy ma wybrać konto na jakie chce wpłacić czy na Twoje prywatne, czy na konto fundacji. Zdecydowanie na fundacje, bo mnie maz zabije. A Nefer juz dopilnuje (jesli mi sie nie uda) aby nic nie zostalo zmarnowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 WPŁATY - ZGODNIE Z WOLĄ ŻELKI I JEJ MĘŻA - NA KONTO FUNDACJI. End of topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.03.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 jea prosil mnie o maila aby przeslac mi potwerdzenie przelewu. Tak na wszelki wypadek.wiec jesli jeszcze ktos chce to prosze - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.03.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 zatem wpłaty na Stefka idą na to konto, tak ? Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" 41 1240 1037 1111 0010 1321 9362 tytuł: darowizna na leczenie i rehabilitację Stefana Jasińskiego >>> http://www.dzieciom.pl/267 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.03.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Jak zdecydujecie tak wplacajcie, albo Stefcio albo Marymont, no bo z Iza nie ma kontaktu. Ja tylko potem prosze o info na pw, ewentualnie potweirdzenie przelewu na maila, no i prosze o adres gdzie mam wyslac i co. Jesli ktos u mnie wygral aukcje a wplaca na Marymont to prosze wtedy tylko o adres gdzie mam i co wyslac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.03.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Kochani zebraliśmy w licytacji 2670 złDziękujemy wszystkim darczyńcom i licytującym za wspaniałą licytację na wspaniały cel. Jesteście wspaniali jeszcze raz dziękujemy Tomek & Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.03.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 No to mi tez nie pozostaje nic innego na dzis, tylko podziekowac. Oficjalne podziekowanie napisze i umieszcze tutaj jak juz sie pozbieram. Dziekuje wszystkim i dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.03.2008 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dziękuję wszystkim którzy dali fanty, dziękuję tym którzy licytowali, czasami z dużą zaciętością , ale zawsze z uśmiechem widząc cel jakiemu ta licytacja służy. Dziękuję też Redakcji, że pozwoliła nam na taką samowolę Nie dam rady już dziś ogłosić listy kto i co wygrał. Zrobię to jutro. Proszę o wybaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.03.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Tomku idz, idz tez sie pozbieraj. http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/obejmujts9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.03.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dziękuję wszystkim którzy dali fanty, dziękuję tym którzy licytowali, czasami z dużą zaciętością , ale zawsze z uśmiechem widząc cel jakiemu ta licytacja służy. Dziękuję też Redakcji, że pozwoliła nam na taką samowolę Nie dam rady już dziś ogłosić listy kto i co wygrał. Zrobię to jutro. Proszę o wybaczenie. Tomku dzięki zajrzyj do piwiarni przed snem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts