Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A tu licytowaliśmy dla Zeljki - dziękujemy za udział :-)

Recommended Posts

Net mi się wczoraj kompletnie zbiesił. :cry: :cry: :cry:

Tera Rrmi mnie na grilla nie wpuści. :cry: :cry: :cry:

I tak do niej pojadę, a co. 8)

Zeljko, tak się cieszę!!!

Nefer, skontaktuj się na pw w sprawie ustalenia terminu przyjazdu - tak się cieszę!!!! :D :D :D

• Odpowiedzi 379
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dobry! :p

Dzwoniłam do Fundacji. Konta na stronie są dobre - oba - i to stare i to nowe. Ważne tylko aby dopisać, na lecz. i reh. Jasińskiego Stefana.

Czekam teraz na kontakty od Was aby moc przesłać co do kogo należy. Na razie mam tylko od monia77w1..., wiec poczekam na jeszcze parę aby nie latać z każdą przesyłką osobno na pocztę, bo wiadomo, musze iść ze Stefkiem. :p piatka tez poproszę o adres gdzie mam przesłać ta literę A - to już oczywiście jako podziękowanie będzie od nas. :p

No i co ja mam jeszcze do gadania. :roll: Namawiam abyście wpłacali tez na Marymont, ale nie wchodzę już w to głębiej, bo to Wasza decyzja. Już i tak mnie wyzwali, :wink: wiec siedzę w kacie. :lol: Ale mam tez "plan awaryjny" jak zrobić aby Marymoncie tez cos od siebie ofiarować.., (bo słowa trzeba dotrzymać :wink: ) ale to już później..., na ta zimowa akcje Muratora.

Dziękujemy razem ze Stefkiem Redakcji, ktora umożliwiła cala ta akcje "dzielenia się sercem" ... Na zlocie mam nadzieje Stefcio sam podziękuje - z moja pomocą. :wink:

Dziękuję wszystkim moim znajomym którzy rozpętali ta "burze emocji" i wszystkim tym co mniej nas znają ale i tak całym sercem włączyli się do akcji. Specjalnie podziękowania dla Edzi i Tomka, którzy prowadzili aukcje i leczyli moje zdygotane serce - czy to słowami otuchy :wink: jak Edzia.., czy zabronieniem wstępu do działu "aukcje” jak Tomek. :lol:

Wszystkich, wszystkich Was ściskamy wirtualnie za to, ze jesteście z nami.

Dziękujemy za wszystko!

Net mi się wczoraj kompletnie zbiesił. :cry: :cry: :cry:

Tera Rrmi mnie na grilla nie wpuści. :cry: :cry: :cry:

I tak do niej pojadę, a co. 8)

Zeljko, tak się cieszę!!!

Nefer, skontaktuj się na pw w sprawie ustalenia terminu przyjazdu - tak się cieszę!!!! :D :D :D

OK :)

Ja tez juz wyslalam PW do Zelijki. Kasa powinna juz byc na rachunku Fundacji :-)

A teraz czekam na torbe 8) Bede sie z nia obnosic wszem i wobec!

Nefer, jak chcesz moge Ci od czasu do czasu pozyczac. Wszak to Ty mnie tutaj sprowadzilas, a ja Ci ja zwedzilam :roll:

Ale cel sluszny, wiec cos czuje ze wybaczysz :D

Już wybaczyłam :) Czasem mi pożyczysz i już :):)

Dlaczego się spóźniłam? :( :( :( :( :( :( :evil: chciałam wino od Tomka !!!!! nie zauważyłam ,że ktoś mnie przelicytował :( :( :( :( buuuuuuuuu.

Nic to .Nie ostatnia to aukcja.Na następnej juz nie popuszczę :evil: :evil: .

Andzik, dostaniesz w przyszłym roku z nowego zbioru w prezencie za podbijanie ceny. :D

poszło :D

ja jak Ambercia będę się obnosił :p

Bardzo bym marzyla sobie , zeby Cie w rzeczonych koralach zobaczyc :D

Do moich gosci prosba.

Prosze nie zwracac uwagi na to , ze czasem znikam , ale wiadomo dlaczego.

:D

Umawiajcie terminy , a ja sie dostosuje .

Byle chwile wczesniej wiedzec , zeby sie troche ogacic i obejscie ogarnac.

No i fartuszek wyprac :roll: :D

Acha i Pabla wykapac i wyczesac :D