DPS 26.03.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Net mi się wczoraj kompletnie zbiesił. Tera Rrmi mnie na grilla nie wpuści. I tak do niej pojadę, a co. Zeljko, tak się cieszę!!! Nefer, skontaktuj się na pw w sprawie ustalenia terminu przyjazdu - tak się cieszę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Dobry! Dzwoniłam do Fundacji. Konta na stronie są dobre - oba - i to stare i to nowe. Ważne tylko aby dopisać, na lecz. i reh. Jasińskiego Stefana. Czekam teraz na kontakty od Was aby moc przesłać co do kogo należy. Na razie mam tylko od monia77w1..., wiec poczekam na jeszcze parę aby nie latać z każdą przesyłką osobno na pocztę, bo wiadomo, musze iść ze Stefkiem. piatka tez poproszę o adres gdzie mam przesłać ta literę A - to już oczywiście jako podziękowanie będzie od nas. No i co ja mam jeszcze do gadania. Namawiam abyście wpłacali tez na Marymont, ale nie wchodzę już w to głębiej, bo to Wasza decyzja. Już i tak mnie wyzwali, wiec siedzę w kacie. Ale mam tez "plan awaryjny" jak zrobić aby Marymoncie tez cos od siebie ofiarować.., (bo słowa trzeba dotrzymać ) ale to już później..., na ta zimowa akcje Muratora. Dziękujemy razem ze Stefkiem Redakcji, ktora umożliwiła cala ta akcje "dzielenia się sercem" ... Na zlocie mam nadzieje Stefcio sam podziękuje - z moja pomocą. Dziękuję wszystkim moim znajomym którzy rozpętali ta "burze emocji" i wszystkim tym co mniej nas znają ale i tak całym sercem włączyli się do akcji. Specjalnie podziękowania dla Edzi i Tomka, którzy prowadzili aukcje i leczyli moje zdygotane serce - czy to słowami otuchy jak Edzia.., czy zabronieniem wstępu do działu "aukcje” jak Tomek. Wszystkich, wszystkich Was ściskamy wirtualnie za to, ze jesteście z nami. Dziękujemy za wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.03.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 a ja ? a ja? też wysłałam już maila... na adres który gdzieś tu podałaś Zelijko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 juz ide sprawdzac poczte ok juz mam No Ty nawet za przesylke przeslalas Juz ide szukac co to za numer - to na dzis mialabym juz 3 przesylki, to juz warto jechac... Jak przesle to dam tutaj znac, ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.03.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 nie spieszy się, przeca możesz wszystko na raz wysłać i już ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ok, jak sie z tym uporam, to dam tutaj znac. Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.03.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Dlaczego się spóźniłam? chciałam wino od Tomka !!!!! nie zauważyłam ,że ktoś mnie przelicytował buuuuuuuuu. Nic to .Nie ostatnia to aukcja.Na następnej juz nie popuszczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.03.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Kasiorka poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A ja wysłałam potwierdzenie przelewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Net mi się wczoraj kompletnie zbiesił. Tera Rrmi mnie na grilla nie wpuści. I tak do niej pojadę, a co. Zeljko, tak się cieszę!!! Nefer, skontaktuj się na pw w sprawie ustalenia terminu przyjazdu - tak się cieszę!!!! OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A ja wysłałam potwierdzenie przelewu. Dostalam maila dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Kasiorka poszła. Dziekujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 26.03.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Wygrałem - ale się cieszę! (kasiorka + za wysyłkę - poszło na konto fundacji. Obrazek nr 13). Cmoki dla Stefka!! Pozdrawiam Wanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.03.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ja tez juz wyslalam PW do Zelijki. Kasa powinna juz byc na rachunku Fundacji A teraz czekam na torbe Bede sie z nia obnosic wszem i wobec! Nefer, jak chcesz moge Ci od czasu do czasu pozyczac. Wszak to Ty mnie tutaj sprowadzilas, a ja Ci ja zwedzilam Ale cel sluszny, wiec cos czuje ze wybaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.03.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 poszło ja jak Ambercia będę się obnosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.03.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ja jak Ambercia będę się obnosił cos wiedze, ze jeszcze wiekszy wywrotowiec niz ten z niebieska torebka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ja tez juz wyslalam PW do Zelijki. Kasa powinna juz byc na rachunku Fundacji A teraz czekam na torbe Bede sie z nia obnosic wszem i wobec! Nefer, jak chcesz moge Ci od czasu do czasu pozyczac. Wszak to Ty mnie tutaj sprowadzilas, a ja Ci ja zwedzilam Ale cel sluszny, wiec cos czuje ze wybaczysz Już wybaczyłam Czasem mi pożyczysz i już :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.03.2008 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Dlaczego się spóźniłam? chciałam wino od Tomka !!!!! nie zauważyłam ,że ktoś mnie przelicytował buuuuuuuuu. Nic to .Nie ostatnia to aukcja.Na następnej juz nie popuszczę . Andzik, dostaniesz w przyszłym roku z nowego zbioru w prezencie za podbijanie ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.03.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 poszło ja jak Ambercia będę się obnosił Bardzo bym marzyla sobie , zeby Cie w rzeczonych koralach zobaczyc Do moich gosci prosba. Prosze nie zwracac uwagi na to , ze czasem znikam , ale wiadomo dlaczego. Umawiajcie terminy , a ja sie dostosuje . Byle chwile wczesniej wiedzec , zeby sie troche ogacic i obejscie ogarnac. No i fartuszek wyprac Acha i Pabla wykapac i wyczesac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.03.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 poszło ja jak Ambercia będę się obnosił Bardzo bym marzyla sobie , zeby Cie w rzeczonych koralach zobaczyc kto wie...marzenia się spełniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts