Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A tu licytowaliśmy dla Zeljki - dziękujemy za udział :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 379
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

poszło :D

ja jak Ambercia będę się obnosił :p

Bardzo bym marzyla sobie , zeby Cie w rzeczonych koralach zobaczyc :D

kto wie...marzenia się spełniają 8) :lol:

Ty sie kjuik zastanow, bo ona procz koralikow o niczym innym nie wspominala... :roll: :lol: :wink: Ja nie wiem czy az tak paradowac? :roll:

Dlaczego się spóźniłam? :( :( :( :( :( :( :evil: chciałam wino od Tomka !!!!! nie zauważyłam ,że ktoś mnie przelicytował :( :( :( :( buuuuuuuuu.

Nic to .Nie ostatnia to aukcja.Na następnej juz nie popuszczę :evil: :evil: .

Andzik, dostaniesz w przyszłym roku z nowego zbioru w prezencie za podbijanie ceny. :D

No coś Ty :o :o Myślę,ze jeszcze nie jedną aukcję sie zorganizuje, za pozwoleniem moderatorów oczywiście, i w tedy możesz wystawić winko które dopiero zrobisz :D :D

bobowa juz wplacila na konto :D

poczekaj troche to Ona da Ci adres na pw. :wink:

Dziekuje za udzil. :p :wink:

a to dobrze wiedzieć bo ja jeszcze nie dostałam żadnego info od bobwej .

Ok to czekam w takim razie ;-), dzięki za wyjaśnienie, przepraszam, że tak dopytywałam, ale pierwszy raz biorę udział w takiej "AKCJI" ;-).

Jesli ktos co wygral jakas aukcje z moich obrazkow juz nie wplacil na konto Stefka, to proszony jest wplacic na konto Gabora - bo mama Gabora jednak sie odezwala.

Tutaj sa namiary.

http://forum.muratordom.pl/1-podatku-jesli-mozna-prosic,t126283.htm

Po dokonaniu wplaty, prosze do mnie na pw, lub maila podac swoje dane abym mogla przeslac obrazek. :p

Z tego co widze sa ta Edzia, Asia Malczewska, Jamles, Ponury, premiumpremium, bo reszta juz wplacila na Stefka. :roll: No i Tomek jesli nie przekazal na tego grilla to tez moze dolaczyc. dochod z Tomka flachy, jesli sie razem z joan zgadzaja to tez prosze na Gabora.

:roll:

Nie zapomnijcie tylko napisac na kogo to jest - czyli fundacja, numer konta i na kogo.

Mam nadzieje, ze sie chociaz to uda. :roll:

wpłacę na Gabora i trochę się przelicytowałem 8)

moja "wygrana" wzorem ponurego zostaje przekazana na kolejną aukcję :D

PS. już nie długo Dzień Dziecka :D

Ahaaa, teraz to juz i adres mam! :D :wink:

Dobra, prosze Pana, wszystko jak Pan sobie zyczy, pojdzie na nastepna aukcje Muratorowa. :D

przepraszam że głupio spytam - ale to potwierdzenie to po zeskanowaniu? :roll:

Zeljka - poszły konie...znaczy przelew...

dla Gaborka winko mogę jeszcze raz licytować...znaczy przeznaczyć na licytację....jeśli już wysłane - a jeśli nie wysłane to nie czakać na przesyłkę...jeśli dobrze rozumiem - bo ostatnio jakoś zagubiona jestem... :roll: 8) znaczy za dużo informacji wokół - i się zawieszam :oops: :wink:

Ja mojej literki tez nie, chcę mieć coś na pamiątkę od naszej Żelki ...

ale pomysł fantów na Dzień Dziecka to jest super sprawa - moze każdy poszuka coś fajnego, co może się przydać innym ? Zachęcam do przejrzenia szaf (przepastnych) ... przed przeprowadzką np. to jak znalazl :lol: