babajaga 26.03.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 [quote name="AmberWinuz A teraz czekam na torbe Bede sie z nia obnosic wszem i wobec! Nefer, jak chcesz moge Ci od czasu do czasu pozyczac. Wszak to Ty mnie tutaj sprowadzilas, a ja Ci ja zwedzilam Ale cel sluszny, wiec cos czuje ze wybaczysz Poooooooszła przed południem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 poszło ja jak Ambercia będę się obnosił Bardzo bym marzyla sobie , zeby Cie w rzeczonych koralach zobaczyc kto wie...marzenia się spełniają Ty sie kjuik zastanow, bo ona procz koralikow o niczym innym nie wspominala... Ja nie wiem czy az tak paradowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.03.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Dlaczego się spóźniłam? chciałam wino od Tomka !!!!! nie zauważyłam ,że ktoś mnie przelicytował buuuuuuuuu. Nic to .Nie ostatnia to aukcja.Na następnej juz nie popuszczę . Andzik, dostaniesz w przyszłym roku z nowego zbioru w prezencie za podbijanie ceny. No coś Ty Myślę,ze jeszcze nie jedną aukcję sie zorganizuje, za pozwoleniem moderatorów oczywiście, i w tedy możesz wystawić winko które dopiero zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 26.03.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Proszę bobową budowniczową o dane do wysyłki naklejki ściennej na priv (GRATULUJĘ WYGRANEJ ). Nie wiem czy osoby wpłacające za wygrane fanty przesyłają Zelijce potwierdzenie przelewu na konto fundacji czy sama sprawdza to konto i da mi znać? Oświećcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Przesylaja ma maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 26.03.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Przesylaja ma maila [email protected] acha czyli potwierdzenie wpłaty do Ciebie na mail i Ty dasz mi znać, że mogę wysyłać - tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 bobowa juz wplacila na konto poczekaj troche to Ona da Ci adres na pw. Dziekuje za udzil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 26.03.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 bobowa juz wplacila na konto poczekaj troche to Ona da Ci adres na pw. Dziekuje za udzil. a to dobrze wiedzieć bo ja jeszcze nie dostałam żadnego info od bobwej . Ok to czekam w takim razie , dzięki za wyjaśnienie, przepraszam, że tak dopytywałam, ale pierwszy raz biorę udział w takiej "AKCJI" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.03.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Zeljko droga - melduje, ze przeprowadzilam procedure finansowa zgodnie i scisle z instrukcjami czyli, ze chyba OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Dzieki Zochna, melduje, ze mail z potwierdzeniem wplaty dotarl. Dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Page 26.03.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Dzisiaj wróciłam ze Świąt. Mąż zrobił przelew. Potwierdzenie wysłałam.Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Jesli ktos co wygral jakas aukcje z moich obrazkow juz nie wplacil na konto Stefka, to proszony jest wplacic na konto Gabora - bo mama Gabora jednak sie odezwala. Tutaj sa namiary. http://forum.muratordom.pl/1-podatku-jesli-mozna-prosic,t126283.htm Po dokonaniu wplaty, prosze do mnie na pw, lub maila podac swoje dane abym mogla przeslac obrazek. Z tego co widze sa ta Edzia, Asia Malczewska, Jamles, Ponury, premiumpremium, bo reszta juz wplacila na Stefka. No i Tomek jesli nie przekazal na tego grilla to tez moze dolaczyc. dochod z Tomka flachy, jesli sie razem z joan zgadzaja to tez prosze na Gabora. Nie zapomnijcie tylko napisac na kogo to jest - czyli fundacja, numer konta i na kogo. Mam nadzieje, ze sie chociaz to uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.03.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Zgadzam się, ale pod warunkiem, że "moje" obrazki zostają u Ciebie i jesli nie masz nic przeciwko, to miło mi będzie licytować je na kolejnej aukcji może znów uda mi się je "kupić" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Uda sie na pewno. Zima tuz tuz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 No jak sie okazuje to nawet z tych co myslalam, ze nie wplacicli to tez czesc wplacila. Wiec nie bedzie z tego odkrecania wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.03.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 wpłacę na Gabora i trochę się przelicytowałem moja "wygrana" wzorem ponurego zostaje przekazana na kolejną aukcję PS. już nie długo Dzień Dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 wpłacę na Gabora i trochę się przelicytowałem moja "wygrana" wzorem ponurego zostaje przekazana na kolejną aukcję PS. już nie długo Dzień Dziecka Ahaaa, teraz to juz i adres mam! Dobra, prosze Pana, wszystko jak Pan sobie zyczy, pojdzie na nastepna aukcje Muratorowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.03.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 o nie, ja kapci nie oddam Ale może znajdę w moich zbiorach coś fajnego czy mój przelew dotarł na konto fundacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 27.03.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 przepraszam że głupio spytam - ale to potwierdzenie to po zeskanowaniu? Zeljka - poszły konie...znaczy przelew... dla Gaborka winko mogę jeszcze raz licytować...znaczy przeznaczyć na licytację....jeśli już wysłane - a jeśli nie wysłane to nie czakać na przesyłkę...jeśli dobrze rozumiem - bo ostatnio jakoś zagubiona jestem... znaczy za dużo informacji wokół - i się zawieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 27.03.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ja mojej literki tez nie, chcę mieć coś na pamiątkę od naszej Żelki ... ale pomysł fantów na Dzień Dziecka to jest super sprawa - moze każdy poszuka coś fajnego, co może się przydać innym ? Zachęcam do przejrzenia szaf (przepastnych) ... przed przeprowadzką np. to jak znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts