Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A tu licytowaliśmy dla Zeljki - dziękujemy za udział :-)

Recommended Posts

przepraszam że głupio spytam - ale to potwierdzenie to po zeskanowaniu? :roll:

Zeljka - poszły konie...znaczy przelew...

dla Gaborka winko mogę jeszcze raz licytować...znaczy przeznaczyć na licytację....jeśli już wysłane - a jeśli nie wysłane to nie czakać na przesyłkę...jeśli dobrze rozumiem - bo ostatnio jakoś zagubiona jestem... :roll: 8) znaczy za dużo informacji wokół - i się zawieszam :oops: :wink:

Joan, butelke właśnie pakuję. Wyślę dziś kurierem. To nie jest wino do długotrwałego przechowywania, więc mam obawy, że do następnej licytacji będzie... :evil: :wink:

• Odpowiedzi 379
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nikt nic nie ma oddawac. :o

Jest jak jest, nie bylo z Iza kontaktu, to teraz trudno. Mozna by uznac, ze los tak chcial. :roll: Aukcja skonczona, srodki juz poszly. :roll:

Co mi sie udalo, to odkrecilam, reszta prosze nie wpadac w panike. To na pewno nie ostatnia aukcja na forum. :p Bedziecie mieli jeszcze okazje pomoc chorym dzieciom. :p :wink:

Majka sprawdze w Fundacji czy pieniaszki dotarly i dam znac.

Na razie jeszcze nic z tego nie dotarlo do Fundacji. Ostatnia dokumentowana wplata jest z 3. marca. 2008.r.

Pewnie troche zajmuje im aby to zaksiegowac. Ale nie martwcie sie, mam dowody wplaty i wszystko posprawdzam. :p

jeszcze raz zapytam - to skan czy jakoś inaczej - bo nie wiem :oops: słaba jestem w tych sprawach - a skaner sobie przedwczorak kupiłam - więc mogę się nim wreszcie pobawić :wink: (wkleic swoje zdjęcie z dzieciństwa na ten przykład :wink: )

To ja poproszę o zdjęcie jak... wpadasz pod stół :oops: :wink: :D

jeszcze raz zapytam - to skan czy jakoś inaczej - bo nie wiem :oops: słaba jestem w tych sprawach - a skaner sobie przedwczorak kupiłam - więc mogę się nim wreszcie pobawić :wink: (wkleic swoje zdjęcie z dzieciństwa na ten przykład :wink: )

To ja poproszę o zdjęcie jak... wpadasz pod stół :oops: :wink: :D

wpadnę pod stół jak będzie na smutno...jak nadal tak zimno będzie... :-?

jak na wesoło - to na tym stole zatańczę 8) :lol:

Zeljko - to Po tym Tomkowym winie - jak juz wypiję za zdrowie Stefka, Twoje, naszego Tomka własnie i za mój nowy dom i Was wszystkich! No. Ale zdjęcie opublkuję po 22. :wink: bo gorszące będzie 8) :lol:

No to nadane! Bilam ze Stefkiem na poczcie, wszystko przeslane poleconym i pryorytetem.

poszlo dla:

monia77w1 - pantofelek

jea - serwetka plus Van Miki

Amtla - zielone obrazki wyszywane kwiatki

Page - lierki wyszywane "M" i "S" plus "martwa natura - akwarelka"

Edzia - maki plus niespodzianka podziekowanie za prace :wink:

Anoleiz- akwarelka domki za polem

Wanios - akwarelka dworek wiosna

Asia Malczewska - literka wyszywana "J"

Wszystkim jeszcze raz dziekujemy! Prosimy potwierdzic odbior - ower and out! :D

Najwyżej wylicytowali:

Wino "Komtura" rocznik 2007 Butelka nr 2 - joan 140 zł

NR 1 - Monia77w1 70 zł ,

NR 2 - Page - 151 zł

NR 3 - Asia.Malczewska - 50 zł

NR 4 - Amtla - 60 zł

NR 5 - Edzia - 59 zł

NR 6 - Jea - 100 zł

NR 7 - Ponury63 - 25 zł

NR 8 - Jamles -25 zł

NR 9 - magi - 30 zł

NR 10 - Jea - 100 zł

NR 11 - Nefer - 40 zł

NR 12 - Ponury63 - 70 zł

NR 13 - Wanios 50 zł

NR 14 - premiumpremium - 30 zł

NR 15 - Ponury63 - 25 zł

NR 16 - Page 30 zł

NR 17 - Anoleiz- 40 zł

NR 18 - OK - 310 zł

NR 19 - bobowa budowniczowa - 35 zł

NR 20 - Page 50 zł

Weekend dla 2 osób u Depesi "Pod sosnami" - Nefer 250 zł

ALEX KAVA - pierwsze trzy powieści wydane w Polsce - Mały - 50 zł

Naszyjnik z naturalnych granatów - Uśka & Tomasz- 130 zł

Naszyjnik z pereł - Jea130 zł

Zaproszenie na grilla do Rrmi - DPS - 50 zł, Nefer 60 zł, Tomek 1950 - 60zł, Edzia 50 zł, Zochna 60 zł

nr 21 -monia77 w1 - 80 zł

Nr 22 - Amber Wind 140 zł

Nr 23 - Zochna 70 zł

Nr 24 - Majka 50 zł

czy wystarczy dopisać dla Gabora :roll: czy jeszcze nazwisko jest potrzebne :roll:

Jamles, zerknij tutaj

http://forum.muratordom.pl/post2422065.htm#2422065

:o no pewnie że nie

ja i tak mam wyrzuty sumienia, mimo że uzgodniłem wszystko z Zeljką - bo te obrazki bardzo mi się podobają i chciałem je mieć, ale one wisząc u mnie na ścianie już więcej nie zarobią ;)

to są obrazki Zeljki, i może być tak, że np. Anoleiz sie zgłosi i zechce kupić, bo wylicytowała drugą najwyższą cenę

Zeljka może zrobić z nimi co chce :D

a zabawa jest przednia ;)

O widze, ze jeszcze do mnie nie zglosily sie magi i premiumpremium to jak tu zerkna, to prosze o wplate na konto Gabora a adres do mnie abym mogla wyslac obrazki - akwarelki.

Ponury Ty jak kcesz miec pamietake od dobrego duszka to sie wstidz. :wink: obrazki kupiles i sa Twoje.

Nie martw sie, ja juz farbki kupilam i bede malowac na nastepna aukcje dla nastepnych dzieci - przeciez jakos musze Wam wszystkim podziekowac - tyle od Was dostalam serca, to teraz ja tez zrobie cos dla innych.

Wiec smialo gadaj, gdzie mam obrazki przeslac. :D

czy wystarczy dopisać dla Gabora :roll: czy jeszcze nazwisko jest potrzebne :roll:

Jamles, zerknij tutaj

http://forum.muratordom.pl/post2422065.htm#2422065

ja i tak mam wyrzuty sumienia, mimo że uzgodniłem wszystko z Zeljką - bo te obrazki bardzo mi się podobają i chciałem je mieć, ale one wisząc u mnie na ścianie już więcej nie zarobią ;)

to są obrazki Zeljki, i może być tak, że np. Anoleiz sie zgłosi i zechce kupić, bo wylicytowała drugą najwyższą cenę

zerknąłem, dopisałem i podjadę na pocztę

a może przelicytowani wpłacą 10% swojej kwoty za udział w licytacji :roll: :oops: 8)

Wiec smialo gadaj, gdzie mam obrazki przeslac. :D

powiem po kolejnej licytacji - jeśli oczywiście uda mi się cosik wylicytować ;)

a może przelicytowani wpłacą 10% swojej kwoty za udział w licytacji :roll: :oops: 8)

każdy może wpłacić ile chce, po to są numery kont

i wierzę, że będzie sporo wpłat od osób, które nawet jednego słowa tu nie napisały :D

nooo pewnie, że następnym razem wylicytuje... ;)

a obrazeczek zawiśnie na ścianie na honorowym miejscu...

żeby przypominał o aukcji... i dzieciach i celu i w ogóle... :)

następne to mogę oddawać ;)

tego za żadne skarby świata ;)