tomek1950 27.03.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 przepraszam że głupio spytam - ale to potwierdzenie to po zeskanowaniu? Zeljka - poszły konie...znaczy przelew... dla Gaborka winko mogę jeszcze raz licytować...znaczy przeznaczyć na licytację....jeśli już wysłane - a jeśli nie wysłane to nie czakać na przesyłkę...jeśli dobrze rozumiem - bo ostatnio jakoś zagubiona jestem... znaczy za dużo informacji wokół - i się zawieszam Joan, butelke właśnie pakuję. Wyślę dziś kurierem. To nie jest wino do długotrwałego przechowywania, więc mam obawy, że do następnej licytacji będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Nikt nic nie ma oddawac. Jest jak jest, nie bylo z Iza kontaktu, to teraz trudno. Mozna by uznac, ze los tak chcial. Aukcja skonczona, srodki juz poszly. Co mi sie udalo, to odkrecilam, reszta prosze nie wpadac w panike. To na pewno nie ostatnia aukcja na forum. Bedziecie mieli jeszcze okazje pomoc chorym dzieciom. Majka sprawdze w Fundacji czy pieniaszki dotarly i dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 27.03.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ale fantów można szukać po domach, ja tylko tak nieśmialo chcialam zapytać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Na razie jeszcze nic z tego nie dotarlo do Fundacji. Ostatnia dokumentowana wplata jest z 3. marca. 2008.r. Pewnie troche zajmuje im aby to zaksiegowac. Ale nie martwcie sie, mam dowody wplaty i wszystko posprawdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 27.03.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 jeszcze raz zapytam - to skan czy jakoś inaczej - bo nie wiem słaba jestem w tych sprawach - a skaner sobie przedwczorak kupiłam - więc mogę się nim wreszcie pobawić (wkleic swoje zdjęcie z dzieciństwa na ten przykład ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 przepraszam joan przeoczylam, tyle mam na glowie wlasnie na poczte ide..., jade... moze byc skan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A ja już dostałam przesyłkę od babayjagi. Dziękuję bardzo za ekspresową dostawę. Woreczek jest prześliczny, gratuluję talentu i czekam na aktywną stronę internetową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.03.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 jeszcze raz zapytam - to skan czy jakoś inaczej - bo nie wiem słaba jestem w tych sprawach - a skaner sobie przedwczorak kupiłam - więc mogę się nim wreszcie pobawić (wkleic swoje zdjęcie z dzieciństwa na ten przykład ) To ja poproszę o zdjęcie jak... wpadasz pod stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.03.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 czy wystarczy dopisać dla Gabora czy jeszcze nazwisko jest potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 27.03.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 jeszcze raz zapytam - to skan czy jakoś inaczej - bo nie wiem słaba jestem w tych sprawach - a skaner sobie przedwczorak kupiłam - więc mogę się nim wreszcie pobawić (wkleic swoje zdjęcie z dzieciństwa na ten przykład ) To ja poproszę o zdjęcie jak... wpadasz pod stół wpadnę pod stół jak będzie na smutno...jak nadal tak zimno będzie... jak na wesoło - to na tym stole zatańczę Zeljko - to Po tym Tomkowym winie - jak juz wypiję za zdrowie Stefka, Twoje, naszego Tomka własnie i za mój nowy dom i Was wszystkich! No. Ale zdjęcie opublkuję po 22. bo gorszące będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 czy wystarczy dopisać dla Gabora czy jeszcze nazwisko jest potrzebne Nazwysko tez jest potzrebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 No to nadane! Bilam ze Stefkiem na poczcie, wszystko przeslane poleconym i pryorytetem. poszlo dla: monia77w1 - pantofelek jea - serwetka plus Van Miki Amtla - zielone obrazki wyszywane kwiatki Page - lierki wyszywane "M" i "S" plus "martwa natura - akwarelka" Edzia - maki plus niespodzianka podziekowanie za prace Anoleiz- akwarelka domki za polem Wanios - akwarelka dworek wiosna Asia Malczewska - literka wyszywana "J" Wszystkim jeszcze raz dziekujemy! Prosimy potwierdzic odbior - ower and out! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.03.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Najwyżej wylicytowali: Wino "Komtura" rocznik 2007 Butelka nr 2 - joan 140 zł NR 1 - Monia77w1 70 zł , NR 2 - Page - 151 złNR 3 - Asia.Malczewska - 50 złNR 4 - Amtla - 60 złNR 5 - Edzia - 59 złNR 6 - Jea - 100 złNR 7 - Ponury63 - 25 złNR 8 - Jamles -25 złNR 9 - magi - 30 złNR 10 - Jea - 100 złNR 11 - Nefer - 40 złNR 12 - Ponury63 - 70 złNR 13 - Wanios 50 złNR 14 - premiumpremium - 30 złNR 15 - Ponury63 - 25 złNR 16 - Page 30 złNR 17 - Anoleiz- 40 złNR 18 - OK - 310 złNR 19 - bobowa budowniczowa - 35 złNR 20 - Page 50 złWeekend dla 2 osób u Depesi "Pod sosnami" - Nefer 250 złALEX KAVA - pierwsze trzy powieści wydane w Polsce - Mały - 50 złNaszyjnik z naturalnych granatów - Uśka & Tomasz- 130 złNaszyjnik z pereł - Jea130 złZaproszenie na grilla do Rrmi - DPS - 50 zł, Nefer 60 zł, Tomek 1950 - 60zł, Edzia 50 zł, Zochna 60 złnr 21 -monia77 w1 - 80 złNr 22 - Amber Wind 140 złNr 23 - Zochna 70 złNr 24 - Majka 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.03.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 czy wystarczy dopisać dla Gabora czy jeszcze nazwisko jest potrzebne Jamles, zerknij tutaj http://forum.muratordom.pl/post2422065.htm#2422065 Nikt nic nie ma oddawac. no pewnie że nie ja i tak mam wyrzuty sumienia, mimo że uzgodniłem wszystko z Zeljką - bo te obrazki bardzo mi się podobają i chciałem je mieć, ale one wisząc u mnie na ścianie już więcej nie zarobią to są obrazki Zeljki, i może być tak, że np. Anoleiz sie zgłosi i zechce kupić, bo wylicytowała drugą najwyższą cenę Zeljka może zrobić z nimi co chce a zabawa jest przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 O widze, ze jeszcze do mnie nie zglosily sie magi i premiumpremium to jak tu zerkna, to prosze o wplate na konto Gabora a adres do mnie abym mogla wyslac obrazki - akwarelki. Ponury Ty jak kcesz miec pamietake od dobrego duszka to sie wstidz. obrazki kupiles i sa Twoje. Nie martw sie, ja juz farbki kupilam i bede malowac na nastepna aukcje dla nastepnych dzieci - przeciez jakos musze Wam wszystkim podziekowac - tyle od Was dostalam serca, to teraz ja tez zrobie cos dla innych. Wiec smialo gadaj, gdzie mam obrazki przeslac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.03.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 czy wystarczy dopisać dla Gabora czy jeszcze nazwisko jest potrzebne Jamles, zerknij tutaj http://forum.muratordom.pl/post2422065.htm#2422065 Nikt nic nie ma oddawac. no pewnie że nie ja i tak mam wyrzuty sumienia, mimo że uzgodniłem wszystko z Zeljką - bo te obrazki bardzo mi się podobają i chciałem je mieć, ale one wisząc u mnie na ścianie już więcej nie zarobią to są obrazki Zeljki, i może być tak, że np. Anoleiz sie zgłosi i zechce kupić, bo wylicytowała drugą najwyższą cenę Zeljka może zrobić z nimi co chce a zabawa jest przednia zerknąłem, dopisałem i podjadę na pocztę a może przelicytowani wpłacą 10% swojej kwoty za udział w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.03.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Wiec smialo gadaj, gdzie mam obrazki przeslac. powiem po kolejnej licytacji - jeśli oczywiście uda mi się cosik wylicytować a może przelicytowani wpłacą 10% swojej kwoty za udział w licytacji każdy może wpłacić ile chce, po to są numery kont i wierzę, że będzie sporo wpłat od osób, które nawet jednego słowa tu nie napisały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.03.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ale dostałam śliczne kapcie Zabiorę je na wyjazd na narty Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.03.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 no pewnie że nie ja i tak mam wyrzuty sumienia, mimo że uzgodniłem wszystko z Zeljką - bo te obrazki bardzo mi się podobają i chciałem je mieć, ale one wisząc u mnie na ścianie już więcej nie zarobią to są obrazki Zeljki, i może być tak, że np. Anoleiz sie zgłosi i zechce kupić, bo wylicytowała drugą najwyższą cenę Zeljka może zrobić z nimi co chce a zabawa jest przednia nooo pewnie, że następnym razem wylicytuje... a obrazeczek zawiśnie na ścianie na honorowym miejscu... żeby przypominał o aukcji... i dzieciach i celu i w ogóle... następne to mogę oddawać tego za żadne skarby świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.03.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Przed chwileczka listonosz przyniosl mi piekna torbe od babyjagi. Cudna jest i tyle! A ze patchwork'i modne beda tego sezonu to radosc tym wieksza.No i czekam na zawieszenie jakiegos sklepiku na Twojej stronie, bo cos mi sie zdaje ze magiczne cuda czarujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts