Żelka 27.03.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A gdzie jest strona tego sklepiku? Prosze nam tutaj tez dac poogladac co jest w ofercie, nooo. p.s. Tomku nie pisales gdzie jestes to dostaniesz kwiaty na grillu i juz. A rrmi juz zadba abys jesc tez dostal.., Ty taki gruby jak ja, to ona Ci nie pozwoli brac samemu... Takim jak ja to u Nich nakladaja na talerz i ma byc zjedzone. Ja tam zawsze staram sie pojechac glodna aby potem nie bylo, ze mi nie smakuje. Co prawda i tak zawsze na mnie marudzi, ze za malo jem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.03.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A gdzie jest strona tego sklepkiu? Prosze nam tutaj tez dac poogladac co jest w ofercie, nooo. no wlasnie sklepu tam jeszcze nie ma, ale mam nadzieje, ze bedzie bo szkoda abysmy gdzies u obcych kupowali, jak mozna "u swoich"! poki co jest tak: http://www.andrysiak-patchwork.pl Mam nadzieje, ze babajaga miotla mi za to nie pogrozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ej, co tam zaraz pogrozi! Ludzie chca, to ludzie maja, nic Jej do tego. Moze sobie miotla najwyzej................., posprzatac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 O, czyli wszystko mozna w ten sposob wyczarowac. No to pieknie. Bedzie mozna sobie u babjagi na przyklad zamowic taki komplet do kuchni - poduszeczki na krzesla, rekawice kuchenne, koszyczek do chleba, koszyczek do jajek Wielkanocnych... a wszystko w tych samych kolorach pasujacych do naszego wnetrza.... Ej, mi to sie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 27.03.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dziękuję !!!!Zawstydzacie mnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.03.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ach, jakie śliczności do mnie dotarły I przepiękna niespodzianka Jeszcze raz bardzo się cieszę, że mogłam przyłączyć się do takiej akcji Serdecznie pozdrawiam Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ciesze sie, buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.03.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Babojago, gdzie w Krakowie sprzedajesz swoje cudności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 magi obrazek przeslany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.03.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Zeljka paka dotarła niespodzankę porwała mi córcia, że jej dziękuję serdecznie i buziaki dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 To my dziekujemy, buziaki dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Page 28.03.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ja też dostałam te śliczne rzeczy. Moi synowie są zachwyceni literkami. Oprawimy je w ramki i powiesimy nad drzwiami wejściowymi do ich pokoi i nikt się nie pomyli. Dla martwej natury też jest zarezerwowane miejsce w kuchni. Niespodzianka piękna - to chyba dzieło Stefka? Bardzo dziękuję za wszystko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 28.03.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Witam! Przesyłka dotarła w expresowym tempie, bardzo dziękuję. Obrazek się nam bardzo podoba. Opowiadam o tym wszystkim mojemu 3-letniemu Antosiowi, a on "a kiedy Stefek do nas przyjedzie?" Pozdrawiam Wanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.03.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Zeljka, Twój obrazek zawiśnie na honorowym miejscu w biurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Bardzo, bardzo sie ciesze, ze Wam sie wszystko podoba. Prosze ukochac ode mnie Wasze dzieciaki - prosze powiedziec, ze pozdrawia ciocia Miki. Fajnie, ze czastka mnie bedzie zawsze razem z Wami wszystkimi. Buziaki od nas! p.s. Page Stefek tego nie malowal, to ja robilam gabka. Stefka mazanki sa bardziej abstrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Zelijko, do mnie też dzisiaj paczuszka dotarła. Zazdroszę talentu i cierpliwości I dziękuję za śliczny załącznik pozdrowionka Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 To prawda cierpliwosci to wymaga, talentu raczej nie. Ciesze sie, ze sie podoba. Pozdrawiamy razem ze Stefkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.03.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 I do mnie dzś przesyłka dotarła. Zejlko jak zwykle cudne te Twoje obrazki i te pozdrowienia piękne- DZIĘKUJĘ pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 To my dziekujemy Edziu! Za wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.03.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 A ja uprzejmie melduję, że do mnie dotarł piękny obraz wraz z przemiłą autorką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts