Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A tu licytowaliśmy dla Zeljki - dziękujemy za udział :-)

Recommended Posts

A gdzie jest strona tego sklepiku? Prosze nam tutaj tez dac poogladac co jest w ofercie, nooo. :(

:p

p.s. Tomku nie pisales gdzie jestes to dostaniesz kwiaty na grillu i juz. :D

A rrmi juz zadba abys jesc tez dostal.., 8) Ty taki gruby jak ja, to ona Ci nie pozwoli brac samemu... Takim jak ja to u Nich nakladaja na talerz i ma byc zjedzone. :lol: :wink:

Ja tam zawsze staram sie pojechac glodna aby potem nie bylo, ze mi nie smakuje. :lol:

Co prawda i tak zawsze na mnie marudzi, ze za malo jem... :roll:

• Odpowiedzi 379
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A gdzie jest strona tego sklepkiu? Prosze nam tutaj tez dac poogladac co jest w ofercie, nooo. :(

:p

no wlasnie sklepu tam jeszcze nie ma, ale mam nadzieje, ze bedzie bo szkoda abysmy gdzies u obcych kupowali, jak mozna "u swoich"!

poki co jest tak: http://www.andrysiak-patchwork.pl

Mam nadzieje, ze babajaga miotla mi za to nie pogrozi 8)

O, czyli wszystko mozna w ten sposob wyczarowac. No to pieknie.

Bedzie mozna sobie u babjagi na przyklad zamowic taki komplet do kuchni - poduszeczki na krzesla, rekawice kuchenne, koszyczek do chleba, koszyczek do jajek Wielkanocnych... a wszystko w tych samych kolorach pasujacych do naszego wnetrza....

Ej, mi to sie podoba! :D :wink:

Ja też dostałam te śliczne rzeczy. Moi synowie są zachwyceni literkami. Oprawimy je w ramki i powiesimy nad drzwiami wejściowymi do ich pokoi i nikt się nie pomyli. Dla martwej natury też jest zarezerwowane miejsce w kuchni. Niespodzianka piękna - to chyba dzieło Stefka? Bardzo dziękuję za wszystko.

Pozdrawiam

Bardzo, bardzo sie ciesze, ze Wam sie wszystko podoba. :D Prosze ukochac ode mnie Wasze dzieciaki - prosze powiedziec, ze pozdrawia ciocia Miki. :D

Fajnie, ze czastka mnie bedzie zawsze razem z Wami wszystkimi. :wink:

Buziaki od nas!

p.s. Page Stefek tego nie malowal, to ja robilam gabka. Stefka mazanki sa bardziej abstrakcyjne. :lol: