Żelka 29.03.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 To bardzo fajnie, dziekujemy Wam za udzial w aukcji i w ogole, ze jestescie z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.03.2008 02:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Zeljku, nie dziękuj To ja dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.03.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Hej! pytaliscie czy Wasze pieniadze juz sa na koncie, wiec ja jak obiecalam sprawdzam Na razie jeszcze nic z tego nie jest na koncie Stefka. Sa tylko dwie "nowe" wplaty jedna z 3. a druga z 6. marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 01.04.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Dotarł obrazek i gratis )) ślicznie dziękuje jest superowy i na razie stoi na regale - ale na osobnej półce i ślicznie się prezentuje ) będzie wisiał jak tylko ramkę do niego zakupię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.04.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ciesze sie, ze sie podoba. Jeszcze raz dziekujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 02.04.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Ciesze sie, ze sie podoba. Jeszcze raz dziekujemy! kurcze no - ja też bym chciała wysłać fanta ale adresu ni mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Ale czyjego adresu i jakiego fanta, bo ja jakos dzis slabo kumata jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Melduje, ze na koncie sa pieniaszki od majki i anoleiz. aha i bobowa budowniczowa To Ty jestes ten pan J. ? p.p.s. czy wszycy juz dostali swoje przesylki? Czy mam jeszcze cos komu wyslac? Bo o ile dobrze pamietam, mam jeszcze wyslac do premiumpremium ale wciaz czekam na kontakt, to znaczy na adres... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 02.04.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Melduje, ze na koncie sa pieniaszki od majki i anoleiz. aha i bobowa budowniczowa To Ty jestes ten pan J. ? p.p.s. czy wszycy juz dostali swoje przesylki? Czy mam jeszcze cos komu wyslac? Bo o ile dobrze pamietam, mam jeszcze wyslac do premiumpremium ale wciaz czekam na kontakt, to znaczy na adres... ja czekam na adres od bobwej budowniczowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 A ja juz mam! p.s. przypomnialam sobie potem, ze o naklejke chodzi... Ja dzis bole glowy mam, juz druga tabletka nie pomaga, to i z mysleniem kiepsko u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.04.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 aha i bobowa budowniczowa To Ty jestes ten pan J. ? Kochana Zeljko ja nie jestem pan J..... ja jestem Pani A. W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.04.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Melduje, ze na koncie sa pieniaszki od majki i anoleiz. aha i bobowa budowniczowa To Ty jestes ten pan J. ? p.p.s. czy wszycy juz dostali swoje przesylki? Czy mam jeszcze cos komu wyslac? Bo o ile dobrze pamietam, mam jeszcze wyslac do premiumpremium ale wciaz czekam na kontakt, to znaczy na adres... ja czekam na adres od bobwej budowniczowej Janinki-Amorki82 ja wysłałam Ci na priv - a adres jakiś tydzien temu..... Hm....nie masz go????? To może ja go komus innemu wysłałam....chol.erka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 aha i bobowa budowniczowa To Ty jestes ten pan J. ? Kochana Zeljko ja nie jestem pan J..... ja jestem Pani A. W. No ale Pan J.W. to twoj przedstawiciel? Nie mieszaj mi juz wiecej bo ja dzis i tak mam pod gorke... Ledwo doszlam do tego kto to jest W.J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 02.04.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 dobrze że ja się dałam zidentyfikować łatwo )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 03.04.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Melduje, ze na koncie sa pieniaszki od majki i anoleiz. aha i bobowa budowniczowa To Ty jestes ten pan J. ? p.p.s. czy wszycy juz dostali swoje przesylki? Czy mam jeszcze cos komu wyslac? Bo o ile dobrze pamietam, mam jeszcze wyslac do premiumpremium ale wciaz czekam na kontakt, to znaczy na adres... ja czekam na adres od bobwej budowniczowej Janinki-Amorki82 ja wysłałam Ci na priv - a adres jakiś tydzien temu..... Hm....nie masz go????? To może ja go komus innemu wysłałam....chol.erka a ja cały czas czekam i nawołuję o ten adres - no nic nie doszło... dawaj jeszcze raz!!! dla pewności jeszcze podam mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 aha i bobowa budowniczowa To Ty jestes ten pan J. ? Kochana Zeljko ja nie jestem pan J..... ja jestem Pani A. W. No ale Pan J.W. to twoj przedstawiciel? Nie mieszaj mi juz wiecej bo ja dzis i tak mam pod gorke... Ledwo doszlam do tego kto to jest W.J. Możę sobie to wyjaśnijmy na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.04.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 a moje wpłynęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jeszcze nie, ale potwierdzenie mam w razie czego i nie odpuszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 04.04.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 aha i bobowa budowniczowa To Ty jestes ten pan J. ? Kochana Zeljko ja nie jestem pan J..... ja jestem Pani A. W. No ale Pan J.W. to twoj przedstawiciel? Nie mieszaj mi juz wiecej bo ja dzis i tak mam pod gorke... Ledwo doszlam do tego kto to jest W.J. Możę sobie to wyjaśnijmy na privie bobowa - paczuszka wysłana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts