Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A tu licytowaliśmy dla Zeljki - dziękujemy za udział :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 379
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kurka pogubiłam się. :roll: Tylko dwa dni nie sprawdzałam stan konta i się narobiło. :roll:

Bo telefonicznie mogę sprawdzić tylko 5 ostatnich transakcji, (bo to automat podaje) a w międzyczasie ktoś tam ładnie pracował i zaksięgował więcej niż mi się wydawało, ze zrobią... :lol:

Wiec na dziś stan jest taki...

Pamiętacie, ze zanim zaczynaliście to wszystko stan konta Stefka wynosił cos ponad 500zl? Po aukcji u Kuby i tej naszej tutaj, jak również po kilku wpłatach poza aukcja.., stan konta na dziś jest 3001zl. :D :D :D

Ponieważ to wszystko wyłącznie Wasza zasługa, to bardzo, bardzo, bardzo wszystkim dziękujemy po raz kolejny i pewnie nie ostatni. :D :lol: Z reszta prawie codziennie Was wspominam w swoich rozmowach z Panem Bogiem, dziękując mu za Was wszystkich i prosząc o Wasze zdrowie i dobro. :wink:

W poniedziałek zadzwonię i dowiem się, czy prześlą mi na maila szczegóły wpłat, jak nie to będę musiała pojechać do nich i potem dam znać co dotarło a co nie, choć pewnie wszystko będzie na swoim miejscu.

Pozdrawiamy wszystkich cieplutko!

Stefek z mama

aha i bobowa budowniczowa To Ty jestes ten pan J. ?:p

Kochana Zeljko ja nie jestem pan J.....

ja jestem Pani A. W. :lol: :lol: :lol: :lol:

No ale Pan J.W. to twoj przedstawiciel? Nie mieszaj mi juz wiecej bo ja dzis i tak mam pod gorke... :lol: :lol: Ledwo doszlam do tego kto to jest W.J. :lol:

Możę sobie to wyjaśnijmy na privie :wink:

bobowa - paczuszka wysłana :-)

Janinki-amorki82 paczuszka doszła...ale jeszcze nie rozpakowałam

Dam znać :lol:

Janinki-amorki82 tak to "ładnie" zapakowałaś, że nie mogę wyjąć :roll: a boję się popychać, żeby nie uszkodzić. Musze znaleźć więcej czasu na "dobranie się" do tej naklejki

Jeszcze raz wielkie dzięki :lol:

:-)

włóż w środek dwa palce (od tej strony co jest naklejka - od drugiej jest tylko instrukcja) i zacznij kręcić - żeby zmniejszyć średnicę zwoju z naklejką - ładnie wtedy wyjdzie :-).

O widze, ze jeszcze do mnie nie zglosily sie magi i premiumpremium to jak tu zerkna, to prosze o wplate na konto Gabora a adres do mnie abym mogla wyslac obrazki - akwarelki.

Ponury Ty jak kcesz miec pamietake od dobrego duszka to sie wstidz. :wink: obrazki kupiles i sa Twoje.

Nie martw sie, ja juz farbki kupilam i bede malowac na nastepna aukcje dla nastepnych dzieci - przeciez jakos musze Wam wszystkim podziekowac - tyle od Was dostalam serca, to teraz ja tez zrobie cos dla innych.

Wiec smialo gadaj, gdzie mam obrazki przeslac. :D

Najmocniej przepraszam, ze mnie nie było, ale brak internetu + Weronika = zaległości na Muratorze...

Jeśli mogę prosić dane do przelewu na priv, byłaby bardzo wdzięczna. Jak tylko będę mogła, szybko wpłacę pieniążki za akwarelkę :wink:

I jeszcze raz bardzo przepraszam za opóźnienie... :oops: :oops: :oops:

Wszytko w porzadku, nie ma za co przepraszac. :p

Tutaj we watku na koncu strony Ponury podal jak wplacic na Gabora

http://forum.muratordom.pl/1-podatku-jesli-mozna-prosic,t126283.htm

Tam prosze kierowac wplate za akwarelke, a do mnie na pw. prosze podac adres abym mogla akwarelke przeslac. :p

Pozdrawiam serdecznie. :p

Dostalam wyciag z Fundacji.

Wplaty od nastepujacych forumowiczow dotarly

Monia77w1 - 150zl

jea - 330zl

page - 250zl

Anoleiz - 50zl

Wanios - 60zl

majka - 50zl

Amber Wind - 140zl

Magi - 50zl

bobowa budowniczowa - 35zl

zochna - 130zl

Amlta - 80zl

Maly - 50zl

Wszytko w porzadku, nie ma za co przepraszac. :p

Tutaj we watku na koncu strony Ponury podal jak wplacic na Gabora

http://forum.muratordom.pl/1-podatku-jesli-mozna-prosic,t126283.htm

Tam prosze kierowac wplate za akwarelke, a do mnie na pw. prosze podac adres abym mogla akwarelke przeslac. :p

Pozdrawiam serdecznie. :p

Ok, dziękuję serdecznie. Jutro zrobię przelew i dam znać :)

Zeljka

Literka cudna ! Dziękuję !

Hejka, co ja to dzis dostalam poczta?!!! :o :D :D

Ale sie ucieszylam, dziekuje bardzo serdecznie. Paputki piekne a Pan Andrek (tak go nazwalam :wink: ) jest po prostu suuuuper. :D

Jak tylko zrobie fotke to pochwale sie wszystkim! :D :wink:

Juz wysi na scianie i nawet Stefek posprawdzal co to za nowy facet w domu. :D :wink:

Dziekujemy najpiekniej jak tylko umiemy! :D Buziaki! :p

Janinki-amorki82 tak to "ładnie" zapakowałaś, że nie mogę wyjąć :roll: a boję się popychać, żeby nie uszkodzić. Musze znaleźć więcej czasu na "dobranie się" do tej naklejki

Jeszcze raz wielkie dzięki :lol:

:-)

włóż w środek dwa palce (od tej strony co jest naklejka - od drugiej jest tylko instrukcja) i zacznij kręcić - żeby zmniejszyć średnicę zwoju z naklejką - ładnie wtedy wyjdzie :-).

Dzięki, już sobie poradziłam :lol:

Mąż mi po prostu to wystukał :lol:

Naklejka super :lol: , jak już się wybuduje mój domek, to mam nadzieję znaleźć dla niej odpowiednie miejsce 8) 8)

aha, chciałabym jeszcze oddać pieniążki za przesyłkę, to może przyślesz mi adres na priva, czy wysłać na ten adres, z którego przyszła paczka :roll:

Naklejka super :lol: , jak już się wybuduje mój domek, to mam nadzieję znaleźć dla niej odpowiednie miejsce 8) 8)

aha, chciałabym jeszcze oddać pieniążki za przesyłkę, to może przyślesz mi adres na priva, czy wysłać na ten adres, z którego przyszła paczka :roll:

bobowa - nie wygłupiaj się ;-) :-D

jak chcesz to przy kolejnej aukcji wpłać więcej na dzieciaczki i będzie oki :-).

Obiecalam, ze jako podziekowanie dla Was wszystkich i Redakcji zrobie cos na nastepna aukcje Muratora. Jaka to bedzie, kiedy i na kogo to juz Redakcja zdecyduje. :p

A tutaj fotki moich kartek zrobionych ostatnio specjalnie na ta okazje.

http://s219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/th_DSC05585.jpg

http://s219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/th_DSC05574.jpg

aby powiekszyc kliknac na obrazek :wink:

Kartki robione sa recznie, obrazki haftowane haftem krzyzykowym, reszta tak jak widac. Aha, te czerwone obecnie maja duzo wiecej gwiazdek, bo zdjecie bylo wczesniej zrobione a gwiazdki wyladowaly dzisiaj.

Jak komus sie kartki podobaja to prosze pilnowac nastepna aukcje Muratora. :wink:

Razem z obrazkami z aukcji Stefka ktore nie zostaly sprzedane lub tylko przeslane :wink: trafia do Redakcji na majowym spotkaniu forumowiczow. :p

bobowa - nie wygłupiaj się ;-) :-D

jak chcesz to przy kolejnej aukcji wpłać więcej na dzieciaczki i będzie oki :-).

Wiesz ...wołałam zapytać :oops: :roll: :lol: