jea 14.03.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 nr 10- 100złnr 6- 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Zaraz, moment Drogie Panie :) Do końca licytacji jeszc ze troszkę A ja musze i tak pojechać zobaczyć tą bajeczną chałupkę u Depesi I mówię 180 pln za weekend u Depesi Za weekend zapłacisz Master Card a poznanie Depesi jest bezcenne 200 zł za łikend Jak trafisz na dobry sezon grzybowy, to połowa się zwróci Ja i tak lubię walkę na samym końcu aukcji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.03.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dostałam wiadomość na priv od mojego męża, że daje za granaty 110 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dostałam wiadomość na priv od mojego męża, że daje za granaty 110 zł Twój mąż to wie co dobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.03.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 To licytujemy:nr 4 - 60,00zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.03.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 a ranking jakiś jezd bo siem gubiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.03.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 DRUGI POST OD GÓRY - kto , co i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 a ranking jakiś jezd bo siem gubiem We w drugim wewątku - na czerwono - Edzia uzupełnia jak się dorwie do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.03.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 a ranking jakiś jezd bo siem gubiem We w drugim wewątku - na czerwono - Edzia uzupełnia jak się dorwie do kompa a słyszałem, że Marecki nie przeszkadza i się godzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 a ranking jakiś jezd bo siem gubiem We w drugim wewątku - na czerwono - Edzia uzupełnia jak się dorwie do kompa a słyszałem, że Marecki nie przeszkadza i się godzi Ale przecie nie może cały czas lampić się w monitor dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.03.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 a ranking jakiś jezd bo siem gubiem We w drugim wewątku - na czerwono - Edzia uzupełnia jak się dorwie do kompa a słyszałem, że Marecki nie przeszkadza i się godzi Marecki wiem, że w czasie takich aukcji to żadna siła nie jest w stanie mi przeszkodzić , więc musi zapomnieć, ze ma żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.03.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Kochani, proponuję koniec licytacji w czwartek lub piątek późnym wieczorem. To moje prywatne zdanie. Ciągnąć zbyt długo nie ma sensu, ale kilka dni chyba wskazane. Wiele osób zagląda raz na kilka dni bo taką ma pracę, a w domu nie ma internetu. Albo nawet we wtorek po świętach, bo niektórzy dopiero wtedy będą mieli czas zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Do czwartku wystarczy kochani. Swieta ida. W koncu ile mozna Ciebie i Edzie molestowac. Kto nie zdazy jego strata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.03.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Do czwartku wystarczy kochani. Swieta ida. W koncu ile mozna Ciebie i Edzie molestowac. Kto nie zdazy jego strata. pozwolę sobie mieć inne zadanie, moim zdaniem lepszy byłby termin wtorek/środa po świętach pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.03.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Maksiu, dzięki za poparcie. Jak nie będę w stanie siedzieć przy kompie, (obowiązki świąteczno-rodzinne) to trudno, uzupełnię wpisy troszkę później. Musimy dać szansę tym co przed świętami i w święta nie mają możliwości. Proponuję - środa 21:00 godzina ostatniej szansy. Wyciągam drewniany młotek i prze godzinę, dokładnie do 22:00 walę w drewniany stół. Nr 1 butelka z komturskiej piwnicy - po raz pierwszy, po raz drugi... o jest natępne zgłoszenie, a więc po raz pierwszy... i tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 A ten piekny obraz Piątki wciaz czeka. Ja go nawet widze w paru pieknych nowoczesnych domach. Wiem, ze nie wypada mi tak mowic..,ale mnie te kolorki delikatne tak lekko przechodzace jeden w drugi po prostu oczarowaly. No i nie zaleznie od tego czy obraz bedzie sprzedany czy nie.., naleza sie wilekie podziekowania. Bo obraz dla artysty to czesc jego samego. Dziekujemy Piątka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 14.03.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Czytając Wasze wpisy stwierdziłam ,ze jedna aukcja to za mało.Proponuję drugą na po Swiętach.Sama chętnie podaruję coś na aukcję tylko muszę wykukać coś fajnego.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.03.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Czytając Wasze wpisy stwierdziłam ,ze jedna aukcja to za mało.Proponuję drugą na po Swiętach.Sama chętnie podaruję coś na aukcję tylko muszę wykukać coś fajnego.Pozdrawiam. Myślę, że z lekarskiego i moralnego punktu widzenia jest to do przyjęcia. Proponuję, rozszerzenie w drugiej licytacji, poszerzenie listy beneficjentów o propozycje Redakcji. Też postaram się coś fajnego i w miarę atrakcyjnego wyszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.03.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Czytając Wasze wpisy stwierdziłam ,ze jedna aukcja to za mało.Proponuję drugą na po Swiętach.Sama chętnie podaruję coś na aukcję tylko muszę wykukać coś fajnego.Pozdrawiam. Myślę, że z lekarskiego i moralnego punktu widzenia jest to do przyjęcia. Proponuję, rozszerzenie w drugiej licytacji, poszerzenie listy beneficjentów o propozycje Redakcji. Też postaram się coś fajnego i w miarę atrakcyjnego wyszukać. Właśnie tak samo sobie pomyślałam - stąd moja propozycja, żeby dać konkretny termin od pierwszej licytacji przedmiotu. Tak by można w nieskończoność Może trochę trudne w organizacji, ale w końcu "chcieć, to móc". Coś by się wymyśliło, mądrych głów tu nie brak przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Zaraz, moment Drogie Panie :) Do końca licytacji jeszc ze troszkę A ja musze i tak pojechać zobaczyć tą bajeczną chałupkę u Depesi I mówię 180 pln za weekend u Depesi Za weekend zapłacisz Master Card a poznanie Depesi jest bezcenne 200 zł za łikend Jak trafisz na dobry sezon grzybowy, to połowa się zwróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts