Ewunia 02.09.2003 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Na forum wprawdzie bywam raczej biernie, co nie znaczy, że mało aktywnie. Budowanie mam w planie (nie wiem, jak dalekim) i "Projekty" szczególnie mnie interesują. Mam następującą propozycję: żeby w pierwszym zdaniu wątku o jakimś projekcie "Czy ktoś wybudował lub buduje dom ... (tu nazwa projektu)" zawsze wklejać linki do owych. Łatwiej się wtedy ustosunkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 02.09.2003 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Na forum wprawdzie bywam raczej biernie, co nie znaczy, że mało aktywnie. Budowanie mam w planie (nie wiem, jak dalekim) i "Projekty" szczególnie mnie interesują. Mam następującą propozycję: żeby w pierwszym zdaniu wątku o jakimś projekcie "Czy ktoś wybudował lub buduje dom ... (tu nazwa projektu)" zawsze wklejać linki do owych. Łatwiej się wtedy ustosunkować. Wiele osób tak właśnie robi, a resztę upraszam mile Przychylam się do prośby Ewuni. Ja w przypadku, gdy znajduję coś w necie lub cytuję coś staram się zawse podać do tego materiału link (odnośnik ?, hiperłącze ?). To naprawdę ułatwia poruszanie się po Forum i nie tylko. Jak robić bardzo czytelne linki podałem w wątku Poprawcie błędy w tematach wątków Gości. (25-Sie-2003 11:43) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.09.2003 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Zwracała już na to uwagę Aleksandryta w wątku http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=11295 a ja tę prośbę ponawiałam w wątku http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=12123 .....i nic to nie dało Ja tylko otwieram wątek o projekcie, ale jak nie widzę, że jest link, to nawet nie czytam Podejrzewam, że piszący uznają, że zainteresowani projektem i tak go znają...nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 03.09.2003 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Ja tylko otwieram wątek o projekcie, ale jak nie widzę, że jest link, to nawet nie czytam Ja też, tylko dlaczego ci piszący nie pomyslą, że czytający tak właśnie mogą zareagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 03.10.2003 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Nowi dochodzą, ale drogi do swego domu nie chcą pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 04.10.2003 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 No wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Kamrowski 05.10.2003 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 [ http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=95 ][/url] z wyrazami szacunku , wybaczcie jestem nowy nie przyszło mi do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 05.10.2003 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 popieram i bez podania autorów/ linków również nie czytam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 06.10.2003 00:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Ja w przypadku, gdy znajduję coś w necie lub cytuję coś staram się zawsze podać do tego materiału link Pięknie to robisz I jeszcze ten dar edukacyjny Inny sposób wstawiania linków (chyba prostszy) opisałem w tym wątku . Ja od początku, jak tu jestem robię tak samo a nikt mi nie gratuluje A Marzycielom i owszem HenoK nie żałuje pochwał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 06.10.2003 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Ja od początku, jak tu jestem robię tak samo a nikt mi nie gratuluje A Marzycielom i owszem HenoK nie żałuje pochwał . Ewunia, nieładnie tak kłamać - na Forum piszesz od 13 grudnia 2002 r. a linki zaczęłaś stosować 28 sierpnia 2003 r. . Jednak trzeba przyznać, że od tego czasu robisz to systematycznie i skutecznie ( chyba moja szkoła ). Podoba mi się Twój styl wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 06.10.2003 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Ja od początku, jak tu jestem robię tak samoEwunia, nieładnie tak kłamać - linki zaczęłaś stosować 28 sierpnia 2003 r. . Mocne słowa. A to nie kłamstwo, tylko niedoprecyzowana wypowiedź. Powinno być: "od kiedy zaczęłam stosować wklejanie linków robię to tak samo", czyli od początku, może nie uczestnictwa, ale czynności, jako takiej. Wczesniej niczego nie wklejałam. Chyba, bo nie chce mi się sprawdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Kamrowski 07.10.2003 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Ja nic nie rozumiem ? O co właściwie Wam chodzi ? Czy to do mnie ? Co się dzieje ? O czym mówicie ? Ludzi interesuje co macie do powiedzenia w danym temacie / zadzam się , że link jest niezbędny / a najważniejsza jest treść a nie forma przekazu . To jest forum dyskusyjne Muratora a nie CZAT na jakimś portalu. Z wyrazami szacuku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 07.10.2003 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Ja nic nie rozumiem. To jest forum dyskusyjne Muratora a nie CZAT na jakimś portalu Rafał, nie bądź taki zasadniczy. Jakby tu rozmawiano tylko o budowaniu, to by było strrrasznie nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Kamrowski 07.10.2003 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Nie chciałem aby to tak zabrzmiało , ale stoję przed pewnym wyborem , szpieszę się bo taki mam warunek zrobienia tego co chcę . Cieszę się wprawdzie , że jest tyle osób które rozmawiają o temacie , ale ja nadal nic nie wiem , a czas leci nieubłaganie . Być może żle zadałem pytanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 07.10.2003 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 ale ja nadal nic nie wiem Bo szybko sie raczej nie da. Samo szukanie projektu, to długa i żmudna robota. Ale nie upadaj na duchu. Ja już jakiś czas czytam to forum i wiem, że większość przechodzi przez takie dylematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 13.10.2003 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Dla osób, poszukujących gotowych projektów, którym nie chce się szperać w sieci, polecam tę oto zbiorówkę adresową. Może nie wszystkie adresy projektowe tu są, ale większość na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.10.2003 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Ja myślę, że akurat w tych wątkach chodziło o linki do pracowni bo jeśli ktoś pisze co sądzicie o tym projekcie lub tamtym to jak mamy mu szybko doradzić skoro aby znaleźć ten projekt musimy przeszukać pół internetu, a jak jest link to odrazu możemy na to zerknąć, sprawdzić i coś doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekola 21.10.2003 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Tyle adresow widze pierwszy raz . Teraz tylko przegladac . Brawo Ewunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 11.11.2003 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Nowi forumowicze Nie wstydźcie się Pokazujcie nam swoje ulubione projekty domów Goła nazwa do nikogo nie dociera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 12.11.2003 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Nowi forumowicze Nie wstydźcie się Pokazujcie nam swoje ulubione projekty domów Goła nazwa do nikogo nie dociera Ewuniu, jak ty to robisz, że Twój post sprzed dwóch tygodni jest ciągle świeży (ma datę wczorajszą) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts