Ewunia 12.11.2003 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 jak ty to robisz Ha Akurat CIEBIE nie trzeba takich rzeczy uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 12.11.2003 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 jak ty to robisz Ha Akurat CIEBIE nie trzeba takich rzeczy uczyć Przepraszam za to "Ty" z małej litery. Masz rację - wiem jak to zrobić, ale tę wiedzę zachowam dla siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 14.11.2003 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Przepraszam za to "Ty" z małej litery. Bez przesady Nie mam uczulenia na małe litery Dużymi zaakcentowałam TWOJĄ fachowość komputerową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2003 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 Ewa nie, nie powiem Ewuniu byłoby nudno bez Twojej Ciepłej Obecności........... no, ale życie jest brutal.. odpowiedz, po co tak fikasz tą raczką na Twojej picture? Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 15.11.2003 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elw 16.11.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Rafal, Te słowa Ewuni były chyba do mnie. Pytałem na forum o Rumcajsa http://www.domnahoryzoncie.pl/3/projekty.php?page=projekty&id_projektu=68&id_autora=9&spacer=2&proj=RUMCAJS no i mi się wtedy już dostało za brak linku. Pewnie i słusznie, ale moje pytanie było skierowane do ludzi, którzy ewentualnie coś takiego budowali. Myślę, że takim link nie jest potrzebny . Nie miałem intencji pogadać sobie z każdym innym, czy mu się Rumcajs podoba itd. Gdybym to zamierzał, to oczywiście link bym umieścił. Pozdrawiam, elw bez linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 18.11.2003 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Drogi "elw". Sprawdź daty. Rafał pisał grubo ponad miesiąc temu, a ja podałam jedynie link do twego projektu, bo błędnie usiłowałeś wkleić jego zdjęcie. I nie komentowałam niczego. Napisałeś: Zastanawiam się na nim i chętnie poznam różne opinie. Czyli również osób, które go nie budują, ale mogą bezstronnie ocenić jego walory, choćby estetyczne. A teraz masz pretensję, że odezwali się ludzie, którzy nie mogą ci go pokazać w realu. moje pytanie było skierowane do ludzi, którzy ewentualnie coś takiego budowali. Myślę, że takim link nie jest potrzebny . Nie miałem intencji pogadać sobie z każdym innym, czy mu się Rumcajs podoba itd. Gdybym to zamierzał, to oczywiście link bym umieścił. Pozdrawiam, elw bez linku W związku z tym, że nie masz intencji pogadać sobie z każdym, to pewnie nie pogadasz z nikim, bo do tej pory tego domu na forum nie było. A arogancja twojej powyższej wypowiedzi była nie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elw 18.11.2003 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Przepraszam. Masz rację. Nie sprawdzilem dat itd. Ale gdy otworzylem ten wątek, to odniosłem wrażenie, że Ty na tym forum nie zajmujesz się niczym innym jak pouczaniem ludzi aby umieszczali linki. Wkleiłem nieudolnie zdjęcie? Też się zgadza - wklejałem tak jak wygląda podpowiedź: Wstaw obrazek: http://adres_obrazka (alt+p) I rzeczywiście się nie wstawia. Moja wypowiedź daleka była od arogancji, szczególnie zamierzonej. Ja rzeczywiście chciałem dostać jakieś opinie od ludzi, którzy mieli z tym projektem do czynienia. Zauważ, że ktoś kto budował np. D09 nie potrzebuje żadnego linku - wie o co chodzi, chociaż na pierwszy rzut oka jest to bardziej tajemnicze - coś jak 007 Jeśli poczułaś się jakoś urażona, to jeszcze raz PRZEPRASZAM - nie jest moim celem obrażać nikogo, nawet w sposób niezamierzony. Pozdrawiam, elw[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 18.11.2003 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 gdy otworzylem ten wątek, to odniosłem wrażenie, że Ty na tym forum nie zajmujesz się niczym innym jak pouczaniem ludzi aby umieszczali linki. Więc tym razem wrażenie cię zawiodło, tym bardziej, że jeden wątek nie przesądza o całokształcie. A projekty interesują mnie szczególnie, bo jestem na tym etapie. Zauważ, że ktoś kto budował np. D09 nie potrzebuje żadnego linku - wie o co chodzi, chociaż na pierwszy rzut oka jest to tajemniczeZauważ, jak wiele wątków z tak sformułowaną treścią pozostaje bez odpowiedzi, lub jedyną odpowiedzią jest prośba o podanie linku do projektu Wkleiłem nieudolnie zdjęcie? Też się zgadza- wklejałem tak jak wygląda podpowiedź Ja użyłam wyrażenia "błędnie", ale skoro wolisz określić to "nieudolnie" ... Ja wkleję bez podpowiedzi. http://www.domnahoryzoncie.pl/3/pliki/thumbs/rumcajs_thmb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 14.01.2004 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legar 24.01.2004 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Ewuniu...czy ty jesteś cenzorem w redakcji? ...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 24.01.2004 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Ewuniu...czy ty jesteś cenzorem w redakcji? ...pzdrNie, tylko nie znoszę bałaganu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legar 24.01.2004 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 a więc przepraszam za podejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 01.05.2004 01:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 Dla nowych forumowiczów ku pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 01.05.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 Dajcie spokój Ewuni !Ewunia ma rację !A jej posty wynikają po prostu z życzliwości, a nie z chęci dokuczenia komuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 04.05.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Podbijam, czyżby za nisko już było, nowi czytają chyba tylko parę tematów, albo w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 08.05.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Podbijam, czyżby za nisko już było, nowi czytają chyba tylko parę tematów, albo w ogóle... Chyba nie tylko nie czytaja "starych" watków ale mam wrazenie ze niektórzy zadaja pytanie i nigdy nie zagladaja nawet do swoich watków. Wypisywanie lawinowow 5 roznych projektow lub pytania " szukam sprawdzonego projektu" to jakas moda ostatnich dni, która nie przynosi nikomu zadnych korzysci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 09.05.2004 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Łatwiej rzucić pytanie niz samemu poszukać Jak czytam zdanie "szukam projektu ... " i tu wymienione warunki, to mam chęć złośliwie odpowiedzieć "i szukaj dalej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 23.05.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Podbijam bo druga strona to stanowczo za daleko dla wiekszosci pytajacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Kamrowski 23.05.2004 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 jajmar napisał: maag napisał: Podbijam, czyżby za nisko już było, nowi czytają chyba tylko parę tematów, albo w ogóle... Chyba nie tylko nie czytaja "starych" watków ale mam wrazenie ze niektórzy zadaja pytanie i nigdy nie zagladaja nawet do swoich watków. Wypisywanie lawinowow 5 roznych projektow lub pytania " szukam sprawdzonego projektu" to jakas moda ostatnich dni, która nie przynosi nikomu zadnych korzysci. To bardzo stary wątek od czasu gdy go zadałem zdązyłem kupić świetny projekt , działkę, i robię już fundament ,a WY dyskutujcie o umiejętności pisania postów , wklejania linków ....., tak wygląda nasza cała Polska . Ewunia napisał : Łatwiej rzucić pytanie niz samemu poszukać Jak czytam zdanie "szukam projektu ... " i tu wymienione warunki, to mam chęć złośliwie odpowiedzieć "i szukaj dalej" Ja pytam po co bierzesz udział w forum POD TYTUŁEM PROJEKTY ? Myślałaś ,że to o samochodach rozmawiamy ? O projektach tu się gada . Czytaj tytuły bo do czegoś służą , tylko do czego ......? Bez urazy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts