Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rafal,

Te słowa Ewuni były chyba do mnie. Pytałem na forum o Rumcajsa

http://www.domnahoryzoncie.pl/3/projekty.php?page=projekty&id_projektu=68&id_autora=9&spacer=2&proj=RUMCAJS

no i mi się wtedy już dostało za brak linku. Pewnie i słusznie, ale moje pytanie było skierowane do ludzi, którzy ewentualnie coś takiego budowali. Myślę, że takim link nie jest potrzebny ;). Nie miałem intencji pogadać sobie z każdym innym, czy mu się Rumcajs podoba itd. Gdybym to zamierzał, to oczywiście link bym umieścił.

Pozdrawiam,

elw bez linku ;)

Drogi "elw". Sprawdź daty. Rafał pisał grubo ponad miesiąc temu, a ja podałam jedynie link do twego projektu, bo błędnie usiłowałeś wkleić jego zdjęcie. I nie komentowałam niczego. Napisałeś:

Zastanawiam się na nim i chętnie poznam różne opinie.
Czyli również osób, które go nie budują, ale mogą bezstronnie ocenić jego walory, choćby estetyczne. A teraz masz pretensję, że odezwali się ludzie, którzy nie mogą ci go pokazać w realu.

moje pytanie było skierowane do ludzi, którzy ewentualnie coś takiego budowali. Myślę, że takim link nie jest potrzebny ;). Nie miałem intencji pogadać sobie z każdym innym, czy mu się Rumcajs podoba itd. Gdybym to zamierzał, to oczywiście link bym umieścił. Pozdrawiam,

elw bez linku ;)

W związku z tym, że nie masz intencji pogadać sobie z każdym, to pewnie nie pogadasz z nikim, bo do tej pory tego domu na forum nie było. A arogancja twojej powyższej wypowiedzi była nie na miejscu.

Przepraszam. Masz rację. Nie sprawdzilem dat itd. Ale gdy otworzylem ten wątek, to odniosłem wrażenie, że Ty na tym forum nie zajmujesz się niczym innym jak pouczaniem ludzi aby umieszczali linki.

Wkleiłem nieudolnie zdjęcie? Też się zgadza - wklejałem tak jak wygląda podpowiedź: Wstaw obrazek: http://adres_obrazka (alt+p)

I rzeczywiście się nie wstawia.

Moja wypowiedź daleka była od arogancji, szczególnie zamierzonej.

Ja rzeczywiście chciałem dostać jakieś opinie od ludzi, którzy mieli z tym projektem do czynienia. Zauważ, że ktoś kto budował np. D09 nie potrzebuje żadnego linku - wie o co chodzi, chociaż na pierwszy rzut oka jest to bardziej tajemnicze - coś jak 007 ;)

Jeśli poczułaś się jakoś urażona, to jeszcze raz PRZEPRASZAM - nie jest moim celem obrażać nikogo, nawet w sposób niezamierzony.

Pozdrawiam,

elw[/img]

gdy otworzylem ten wątek, to odniosłem wrażenie, że Ty na tym forum nie zajmujesz się niczym innym jak pouczaniem ludzi aby umieszczali linki.
Więc tym razem wrażenie cię zawiodło, tym bardziej, że jeden wątek nie przesądza o całokształcie. A projekty interesują mnie szczególnie, bo jestem na tym etapie.

Zauważ, że ktoś kto budował np. D09 nie potrzebuje żadnego linku - wie o co chodzi, chociaż na pierwszy rzut oka jest to tajemnicze
Zauważ, jak wiele wątków z tak sformułowaną treścią pozostaje bez odpowiedzi, lub jedyną odpowiedzią jest prośba o podanie linku do projektu

Wkleiłem nieudolnie zdjęcie? Też się zgadza- wklejałem tak jak wygląda podpowiedź
Ja użyłam wyrażenia "błędnie", ale skoro wolisz określić to "nieudolnie" ... Ja wkleję bez podpowiedzi.

http://www.domnahoryzoncie.pl/3/pliki/thumbs/rumcajs_thmb.jpg

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 3 months później...
Podbijam, czyżby za nisko już było, nowi czytają chyba tylko parę tematów, albo w ogóle...

Chyba nie tylko nie czytaja "starych" watków ale mam wrazenie ze niektórzy zadaja pytanie i nigdy nie zagladaja nawet do swoich watków.

Wypisywanie lawinowow 5 roznych projektow lub pytania " szukam sprawdzonego projektu" to jakas moda ostatnich dni, która nie przynosi nikomu zadnych korzysci.

• 2 weeks później...

jajmar napisał:

maag napisał:

Podbijam, czyżby za nisko już było, nowi czytają chyba tylko parę tematów, albo w ogóle...

Chyba nie tylko nie czytaja "starych" watków ale mam wrazenie ze niektórzy zadaja pytanie i nigdy nie zagladaja nawet do swoich watków.

Wypisywanie lawinowow 5 roznych projektow lub pytania " szukam sprawdzonego projektu" to jakas moda ostatnich dni, która nie przynosi nikomu zadnych korzysci.

To bardzo stary wątek od czasu gdy go zadałem zdązyłem kupić świetny projekt , działkę, i robię już fundament ,a WY dyskutujcie o umiejętności pisania postów , wklejania linków ....., tak wygląda nasza cała Polska .

Ewunia napisał :

Łatwiej rzucić pytanie niz samemu poszukać Jak czytam zdanie "szukam projektu ... " i tu wymienione warunki, to mam chęć złośliwie odpowiedzieć "i szukaj dalej"

Ja pytam po co bierzesz udział w forum POD TYTUŁEM PROJEKTY ? Myślałaś ,że to o samochodach rozmawiamy ? O projektach tu się gada . Czytaj tytuły bo do czegoś służą , tylko do czego ......?

Bez urazy

Pozdrawiam