jajmar 24.05.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 To bardzo stary wątek od czasu gdy go zadałem zdązyłem kupić świetny projekt , działkę, i robię już fundament ,a WY dyskutujcie o umiejętności pisania postów , wklejania linków ....., tak wygląda nasza cała Polska . [....]Myślałaś ,że to o samochodach rozmawiamy ? O projektach tu się gada . Czytaj tytuły bo do czegoś służą , tylko do czego ......? O cos Ci chodzi czy masz jakies problemy..... ? Przeczytaj ten watek, przeczytaj kilka nowych watków usadz spokojnie przemysl te dwie kwestie i wtedy zabierz glos jezeli bedziesz mial cos do napisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Kamrowski 24.05.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 jajmar Chodzi mi dokładnie o to co napisalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 25.05.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Rafał Kamrowski Gdybys przez kilka dni sledzil pojawiajace sie na tym forum watki to pewnie bys wiedzial dlaczego watek Ewuni bywa podnoszony tak aby byl na pierwszej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 02.06.2004 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Ja pytam po co bierzesz udział w forum POD TYTUŁEM PROJEKTY ? Myślałaś ,że to o samochodach rozmawiamy ? O projektach tu się gada . Czytaj tytuły bo do czegoś służą , tylko do czego ......? Bez urazy Pozdrawiam To nie Twój wątek, to tak na początek. I nie bądź taki do przodu, zobacz najpierw jak to działa a potem się odzywaj. Poczytaj http://www.murator.com.pl/forum/faq.php Co za... A chciałem tylko odświeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 03.06.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 maaag to ja za Ciebie odświeżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 03.06.2004 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Ja pytam po co bierzesz udział w forum POD TYTUŁEM PROJEKTY ? Myślałaś ,że to o samochodach rozmawiamy ? O projektach tu się gada . Czytaj tytuły bo do czegoś służą , tylko do czego ......? Rafał, ty to akurat niewiele się narozmawiałeś. Raptem 19 postów wypociłeś, a mądrzysz się, jakbyś stworzył publikację na co najmniej doktorat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 17.06.2004 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Ten temat zdecydowanie powinien być na pierwszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chomik-słupsk 05.07.2004 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 http://www.domnahoryzoncie.pl/3/projekty.php?page=projekty&id_projektu=10&id_autora=3&spacer=2&proj=FRODO#rzuty [/url] Maag i co ty na to ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Montana 20.07.2004 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Ewuniu dzieki za spis pracowni - wiele z nich do tej pory umknęło mojej uwadze. Za rok zaczynam budować swój wymarzony domek, ale... jeszcze jestem w pieleszach. Odkryłam właśnie forum i uważam, że można się tu wiele ciekawych rzeczy dowiedzieć, powymieniać doświadczeniami itp. Montana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 09.08.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 14.08.2004 01:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 http://pages.prodigy.net/indianahawkeye/newpage25/19.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 14.08.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 http://www2.incredimail.com/contents/letters/chubbycons/be_happy_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 02.11.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Dawno mnie tu nie było, więc na początek do góry ten temacik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 09.11.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 No właśnie! http://www.domek.net.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 też podbijam temacik.Chcę pomagać przy wyborze projektu, chociaż mam to już za sobą - to projekt indywidualny tworzony ponad pół roku, ale wiem, że projekt to podstawa i trzeba doradzać, żeby nie było błedu na starcie.Poza tym tutaj chyba mnóstwo linków zapodane.A mnie się zdarza zaglądać do innych katalogów, bo mi isę przypomina jakiś projekt, który chciała bym komuś polecić.Dzięki Ewunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts