Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

To bardzo stary wątek od czasu gdy go zadałem zdązyłem kupić świetny projekt , działkę, i robię już fundament ,a WY dyskutujcie o umiejętności pisania postów , wklejania linków ....., tak wygląda nasza cała Polska .

[....]Myślałaś ,że to o samochodach rozmawiamy ? O projektach tu się gada . Czytaj tytuły bo do czegoś służą , tylko do czego ......?

O cos Ci chodzi czy masz jakies problemy..... ?

Przeczytaj ten watek, przeczytaj kilka nowych watków usadz spokojnie przemysl te dwie kwestie i wtedy zabierz glos jezeli bedziesz mial cos do napisania.

• Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Ja pytam po co bierzesz udział w forum POD TYTUŁEM PROJEKTY ? Myślałaś ,że to o samochodach rozmawiamy ? O projektach tu się gada . Czytaj tytuły bo do czegoś służą , tylko do czego ......?

Bez urazy

Pozdrawiam

To nie Twój wątek, to tak na początek.

I nie bądź taki do przodu, zobacz najpierw jak to działa a potem się odzywaj.

Poczytaj http://www.murator.com.pl/forum/faq.php

Co za...

A chciałem tylko odświeżyć

Ja pytam po co bierzesz udział w forum POD TYTUŁEM PROJEKTY ? Myślałaś ,że to o samochodach rozmawiamy ? O projektach tu się gada . Czytaj tytuły bo do czegoś służą , tylko do czego ......?

Rafał, ty to akurat niewiele się narozmawiałeś. Raptem 19 postów wypociłeś, a mądrzysz się, jakbyś stworzył publikację na co najmniej doktorat :-?

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Ewuniu dzieki za spis pracowni - wiele z nich do tej pory umknęło mojej uwadze. Za rok zaczynam budować swój wymarzony domek, ale... jeszcze jestem w pieleszach. Odkryłam właśnie forum i uważam, że można się tu wiele ciekawych rzeczy dowiedzieć, powymieniać doświadczeniami itp.:D

Montana

• 3 weeks później...
  • 2 months później...

też podbijam temacik.Chcę pomagać przy wyborze projektu, chociaż mam to już za sobą - to projekt indywidualny tworzony ponad pół roku, ale wiem, że projekt to podstawa i trzeba doradzać, żeby nie było błedu na starcie.

Poza tym tutaj chyba mnóstwo linków zapodane.A mnie się zdarza zaglądać do innych katalogów, bo mi isę przypomina jakiś projekt, który chciała bym komuś polecić.Dzięki Ewunia.