josephine 07.09.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Pewnie nie byłoby czego wspominać na starość gdyby nie przytrafiały nam się różnego rodzaju wpadki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biologro 10.09.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 bardzo się cieszę że już stoicie na progu domu:) to kiedy przeprowadzka na całego? u nas moooooże za rok.... troszkunię zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 10.09.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Przeprowadzamy się po kawałku, na szczęście nikt nas nie wygania z mieszkania, w którym teraz jesteśmy. Mam nadzieję, że w następny weekend będziemy spali już u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.09.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 no super ja sobie jakoś nie mogę wyobrazić że kiedyś będziemy w tym domu mieszkać. budujemy i budujemy i w mojej świadomości jakoś brakuje zdania sobie sprawy z tego że to kiedyś będzie dom. kiedy to następuje? jak już są wykończone pomieszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 18.09.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Efi, sęk w tym, że do mnie jakoś nie dociera! I jeszcze dochodzi do tego jakiś irracjonalny lęk przed przeprowadzką i zamieszkaniem w nowym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 20.09.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Josephine pooglądałam zdjęcia w twoim dzienniku. Śliczne kolory wybrałaś do domu, a brązy w salonie są cudne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 20.09.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Dziękuję patusia, mnie też się w większości podobają . Ostatnio nawet ze zdziwieniem stwierdziłam, że zaczął mi się podobać błękit w pralni - nie pokazywałam go jeszcze, ale nieźle daje po oczach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witam poniedziałkowo my na szczęście sie tak guzdramy że ten moment to przyjdzie chyba dopiero za dwa lata. już teraz stwierdziliśmy że boże narodzenie jest nierealne. i najbardziej prawdopodobna będzie wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agmar2009 21.09.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 No to kiedy w końcu pokażesz nam tą kuchnię? Przyznam, że zżera nas ciekawośc i nie możemy doczekać się tej ostatecznej "wizulizacji" My aktualnie jesteśmy na etapie okien i dopatrzyliśmy się w twoim dzienniku, że chyba zmieniłaś całkowicie rozmiary okien od stony kuchni, a to w Waszej sypialni też jakieś takie większe jest w stosunku do tych dolnych. Czy mam rację? Jeżeli tak to czemu zdecydowaliście się na takie zmiany? Wydaje się też, że małe okienka w garażu i pomieszczeniu gospodarczym też są innych rozmiarów niż w projekcie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 21.09.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 my na szczęście sie tak guzdramy że ten moment to przyjdzie chyba dopiero za dwa lata. już teraz stwierdziliśmy że boże narodzenie jest nierealne. i najbardziej prawdopodobna będzie wiosna. No niestety rzadko komu udaje się dotrzymać terminów. Ale ostatecznie może nie będzie tak źle, przecież u Was już ostateczna wykończeniówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 21.09.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 No to kiedy w końcu pokażesz nam tą kuchnię? Przyznam, że zżera nas ciekawośc i nie możemy doczekać się tej ostatecznej "wizulizacji" My aktualnie jesteśmy na etapie okien i dopatrzyliśmy się w twoim dzienniku, że chyba zmieniłaś całkowicie rozmiary okien od stony kuchni, a to w Waszej sypialni też jakieś takie większe jest w stosunku do tych dolnych. Czy mam rację? Jeżeli tak to czemu zdecydowaliście się na takie zmiany? Wydaje się też, że małe okienka w garażu i pomieszczeniu gospodarczym też są innych rozmiarów niż w projekcie??? Kuchnia ciągle się robi, choć powinna już być skończona. Generalnie podoba mi się, ale dziś okazało się, że zaślepka w narożniku niezbyt ciekawie wygląda i niekoniecznie dobrze spełnia swoją funkcję. Pokażę ją zapewne jak już się przeprowadzimy ostatecznie i odnajdziemy w nowym domu. Co do okien to faktycznie okno w kuchni zostało nieco skrócone, tak, żeby było trochę ponad blatem. W sypialni jest większe, ale ono takie właściwie jest w oryginale (tyle, że balkonowe). Faktycznie nie są zbyt symetryczne, ale jeśli chodzi o ich szerokość to akurat nie ingerowaliśmy. Te małę okienka to dłuuuga histora: po pierwsze w projekcie były między nimi różnice (bodajże te orzy wejściu było krótsze), po drugie murarze zostawili mi tak różen otwory, że właściwie nie mogłąm się w nich połapać, a po trzecie przy zamawianiu ostaecznych okien wyszło tak jak wyszło . Jedną z pierwszych naszych zmian było wydłużenie okna w salonie i uważam to za fajny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agol 23.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam baaaardzo ładny domek, niesamowicie odważne kolory jak dla mnie, gratuluje odwagi i pomysłów bo są super, kilka kolorków podkradnę pewnie do swojego domku ale mam pytanie odnośnie - gresu w salonie i innych pomieszczeniach, co to za gres, jaki kolor, rozmiar i jaki jest w utrzymaniu, bardzo mi się podoba i szukam właśnie czegoś na podłogi - Jaki rozmiar brodzika macie w dużej łazience czy jest wystarczający dla dorosłej osoby ???? - i co to za barierki, jaka firma i czy drogo wyszło też w moim stylu... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiajanusz 23.09.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 WitajGratuluje ślicznego domku.Mam kilka pytań: czy krokwie szlifowaliście po zamontowaniu czy przed?Jakiej firmy są płytki w salonie, czy jest to kolor beżowy czy kremowy?PozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 26.09.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Agol gres to Logan Crema 45x90, jak dotad jestem z niego zadowolona. Zdecydowanie lepiej wygląda niz polerowany, który chciałam pierwotnie - na połysku widać było piasek i pył z podwórka, a na tym jakoś brud nie rzuca się w oczy. Balustrada jest ze stali nierdzewnej, robiła ją firma lokalna, za całość z montażem wyszło 3600. Pozdrawiam i dziękuję za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 26.09.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Kasiu nazwę płytek masz w poście powyżej, kolor uznałabym za beżowo-kremowy choć nazwa wskazuje raczej kremowy. Co do szlifowania - belki były dopieszczane juz podczas wykończeniówki. Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiajanusz 27.09.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 WitajA jakiej firmy są to płytki, bo nie umiem ich znaleźć w necie.PozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 27.09.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Firmy Logan, niestety w necie ich nie znajdziesz (też próbowałam), to hiszpańska chińszczyzna, więc pewnie znajdziesz je w jakichś lokalnych salonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 27.09.2009 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 bardzo mi sie podobają meble łazienkowe...czy mogę zapytać gdzie je kupiłaś i ile kosztowały?czekam na końcowy efekt z niecierpliwością, a u mnie dopiero fundamenty... O matko, czy ja Ci nie odpowiedziałam??? Czy może odpowiedziałam na priva, bo nie pamietam??? O które meble łazienkowe chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.09.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 josephine, masz cudną kuchnię! możesz napisac bliższe szczegóły - fronty, płytki i osprzęt?...i co to za fajny blat? chyba jeszcze nie pisalam u Ciebie, witam się serdecznie i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 28.09.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 josephine, masz cudną kuchnię! Dziękuję i witam w moich wirtualnych progach. możesz napisac bliższe szczegóły - fronty, płytki i osprzęt? ...i co to za fajny blat? Meble sa wykonane z płyty laminowanej Kronopol D7780 PR Akacja, blat - BiuroStyl Beton City 256s (wygląda bosko choć to zwykłą płyta). Które płytki Cię interesują i który sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts