sure 28.09.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Dzięki za odpowiedź! Które płytki Cię interesują i który sprzęt? myślałam o płycie kuchennej i płytkach nad blatem, ale może już o tym pisałaś? Bo o gresie było, tylko nie mam czasu teraz sprawdzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 28.09.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 sure o płycie pisałam, ale co mi szkodzi napisać raz jeszcze: MASTERCOOK ID63 S. Płytki nad blatem to 2 rodzaje dekorów Jazz (kółka i cyfry) Opoczna w kolorze szarm jak widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.09.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 bardzo fajne te dekory, dobry pomysł! rzeczywiście pisałaś, ale w tym budowlanym zamieszaniu na finiszu wielu wątków nie doczytuję... będe miała strasznie dużo czasu, kiedy to skończę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 29.09.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 rzeczywiście pisałaś, ale w tym budowlanym zamieszaniu na finiszu wielu wątków nie doczytuję... będe miała strasznie dużo czasu, kiedy to skończę! Oj wątpię - wtedy zacznie się układanie, sprzątanie, sprzątanie, sprzątanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.09.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ...no ale potem, jak już poukładam, to wreszcie będe miała duużo czasu?? tylko mi nie mów, że ogród mnie tak zakręci, jak budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 29.09.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Tudno powiedzieć, z ogrodu to zaznałam na razie wyrywanie chwastów, a te odrastają jakby im ktoś płacił. Sprzątanie domu za to zabiera całkiem sporo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ale super pomysł z tymi żołędziami chyba kruszce też taką atrakcje zafundujemy. tylko ja wolałabym chyba orzecha... mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 01.10.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 U nas to się wzięło od nazwy ulicy przy której stoi nasz dom . Ciekawa jestem czy wzejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biologro 03.10.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 co u was nowego?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 03.10.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 A nic specjalnego - mieszkamy sobie i fajnie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sssmakija 04.10.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Josephine, mam pytanie - czy pamiętasz na jakiej wysokości mieliście kroćce od wody na ścianie przed zamontowaniem panelu i jaki był ich rozstaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 07.10.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Niestety nie pamiętam, tak czy siak wysokość można wyregulować wężykiem, rozstaw natomiast mieliśmy zdecydowanie za szeroki, wspomniałam o tym w dzienniku - panel jest wąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biologro 13.10.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Mam pytanie o tynki. Z tego co pamiętam to wykonywaliście je w chłodniejszej porze roku. Jak przebiegało ich schnięcie?nie było z tym żadych kłopotów?tynki wam nie popękały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 13.10.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 O dziwo, mimo moich obaw, tynki nadal trzymaja się ścian . A były kładzione w naprawdę niekorzystnych warukach, tynkarze łatali dziury okienne czym się dało, żeby wiatr nie hulał, mrozik też się pojawił. Schło sobie powoli, ale i tak inne prace nie posuwały nam się szybciej niż schnięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędralek 13.10.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Josephine, a powiedz nam jeszcze jak się sprawia wentylacja i odkurzacz? My na razie walczymy z pogodą i czasem...... i przegrywamy tę bitwę..... Ale wojenkę tę wygramy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 13.10.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Wentylacja to zadje się fajny bajer - nie otwieram okien a mam w domu świeże powietrze - myślę, że to dzięki temu jestem tu mniej zmęczona, niż w poprzednim miejscu, gdzie grawitacyjna była fatalna. Liczę też, że może choć trochę mniej gazu zużyjemy na ogrzanie domu- ale to ciężko będzie tak naprawdę stwerdzić. Z odkurzacza na razie mamy ... jedną szufelkę w cokole kuchni , ale wiem, że będzie na pewno epszy od zwykłego conajmniej pod dwoma względami: 1. kabel muszę podłączać do kilku różnych gniazdek, a rurą, w założeniu bedę mogła odkurzyć cała górę z jednego gniazdka i dół z dwóch. 2. hałas mnie okrutnie drażni. Gdybym miała parterówkę, to rozważyłabym kupno odurzacza samojezdnego - choc nie do końca jestem przekonana, że odkurzy on wszystkie kąty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędralek 20.10.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No to jeszcze zapytam o podłogówkę - jak się spisuje? Chłody już były... przynajmniej u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 21.10.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Hej Josephine, I co? I co? jak sie mieszka? Same plusy? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 21.10.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 No to jeszcze zapytam o podłogówkę - jak się spisuje? Chłody już były... przynajmniej u nas... Jest ciepło, chociaż podłoga odczuwalnie ciepła nie jest. Wielkich mrozów jeszcze nie było (i mam nadzieję, że nie będzie), ale sądzę, że damy radę. Ciekawa jestem rachunku za gaz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 22.10.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Hej Josephine, I co? I co? jak sie mieszka? Same plusy? Byłyby, gdyby nie to, że teraz za te luksusy tzeba sporo płacić, no i jeszcze nie wszystko skończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts