Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie marzeń - komentarze

Recommended Posts

Dzięki za tych 'kilka słów'...

Coś czuję, że zadzwonimy do Ciebie albo nawet przyjedziemy pooglądać jak pomieszkujecie, jeśli tych kilku stron tu nie napiszesz! :wink:

[To nie groźba, tylko prośba]

Jeśli będzie Wam po drodze, to zapraszam. W najbliższym tygodniu jednak wojażuję, więc samo dzwonienie może być droższe dla obu stron :wink: .

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 390
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Grzanko generalnie te jasne płytki nie sprawiaja problemów, na podłodze jedynie wtedy, gdy ktoś wlezie w brudnych butach, ale górnej łazience i na podłodze w holu i kuchni mam nieco ciemniejsze płytki na podłodze i bardziej "maziajowate" i tam nawet brudne buty nie stanowią większego problemu.

[wpisy przeniesione z dziennika budowy]

Dawno mnie tu nie było, ale teraz muszę się pochwalić, że sprawa okien jest ostatecznie wygrana. Wczoraj sąd odwoławczy podtrzymał decyzję sądu pierwszj instancji - tym samym wyrok jest prawomocny. Instalator niestety nie chce sie kontaktować w sprawie zwrotu zaliczki i reszty należnych nam kwot, ale i do tego kiedyś dotrzemy.

Bardzo podoba mi sie we wnatrz domu .Czy mozna prosic o wiecej fotek,przedewszystkim bardzo podobaja mi sie balustrady .

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik110453.htm

bardzo prosze o info dot rekuperacji, ile kosztowała i namiary na firmę :)

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik92126.htm

• 2 months później...
  • 2 months później...
  • 3 weeks później...

Weroniko, co do dachu, to nie mam pojęcia, łączna jego powierzchnia wg. projektu to 306 m, a brak balkonu z boku ujął z dachu może z 10 m, ale pewna nie jestem.

Nie mam w tej chwili swojego kosztorysu domu, ale z tego co kojarzę to nie dotarliśmy jeszcze do 400 tys. przy czym ostatnio nie byłam uczciwa z zapisywaniem wszystkich kosztów, no i nie zrobiliśmy jeszcze paru ważnych rzeczy typu, obłożenie schodów wewnątrz i na zewnątrz, taras, ogrodzenie - zamierzamy się za to wszystko teraz właśnie zabrać. Powodzenia w budowaniu.

• 1 month później...