josephine 10.01.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Dzięki za tych 'kilka słów'... Coś czuję, że zadzwonimy do Ciebie albo nawet przyjedziemy pooglądać jak pomieszkujecie, jeśli tych kilku stron tu nie napiszesz! [To nie groźba, tylko prośba] Jeśli będzie Wam po drodze, to zapraszam. W najbliższym tygodniu jednak wojażuję, więc samo dzwonienie może być droższe dla obu stron . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzanka 24.01.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 josephine, mam pytanko odnośnie tej jasnej łazienki. Jak Ci sie sprawują płytki? Łatwe w utrzymaniu? Jesteś z nich zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 03.02.2010 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Grzanko generalnie te jasne płytki nie sprawiaja problemów, na podłodze jedynie wtedy, gdy ktoś wlezie w brudnych butach, ale górnej łazience i na podłodze w holu i kuchni mam nieco ciemniejsze płytki na podłodze i bardziej "maziajowate" i tam nawet brudne buty nie stanowią większego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.02.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 [wpisy przeniesione z dziennika budowy] Dawno mnie tu nie było, ale teraz muszę się pochwalić, że sprawa okien jest ostatecznie wygrana. Wczoraj sąd odwoławczy podtrzymał decyzję sądu pierwszj instancji - tym samym wyrok jest prawomocny. Instalator niestety nie chce sie kontaktować w sprawie zwrotu zaliczki i reszty należnych nam kwot, ale i do tego kiedyś dotrzemy. Bardzo podoba mi sie we wnatrz domu .Czy mozna prosic o wiecej fotek,przedewszystkim bardzo podobaja mi sie balustrady . http://forum.muratordom.pl/uzytkownik110453.htm bardzo prosze o info dot rekuperacji, ile kosztowała i namiary na firmę http://forum.muratordom.pl/uzytkownik92126.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 witam sie w nowej odsłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigeon 10.04.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Witam - proszę podaj co to za stół w jadalni jest i gdzie kupiony - za ile - czy te krzesła ze zdjęcia też brałaś? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 15.06.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam ponownie:)Chciałam się zapytań ile metrów dachu tak mniej więcej odchodzi gdy tarasu się nie zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 01.07.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Weroniko, co do dachu, to nie mam pojęcia, łączna jego powierzchnia wg. projektu to 306 m, a brak balkonu z boku ujął z dachu może z 10 m, ale pewna nie jestem. Nie mam w tej chwili swojego kosztorysu domu, ale z tego co kojarzę to nie dotarliśmy jeszcze do 400 tys. przy czym ostatnio nie byłam uczciwa z zapisywaniem wszystkich kosztów, no i nie zrobiliśmy jeszcze paru ważnych rzeczy typu, obłożenie schodów wewnątrz i na zewnątrz, taras, ogrodzenie - zamierzamy się za to wszystko teraz właśnie zabrać. Powodzenia w budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 01.07.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Przepraszam, że nie opisałam wcześniej, ale po wprowadzeniu się niespecjanie odwiedzałam forum. Jedyne co w tej chwili pamiętam to koszt stołu - 800 zł. No i że nie kupiłam tych krzeseł . Jeśli nadal Cię interesuje firma to sprawdzę innym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 11.08.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Jeśli jeszcze tu zaglądasz, to napisz proszę jak sprawują się u ciebie baterie Ferro Modena? Może być na priv. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 13.08.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Lilan, baterie są w porzadku, nie mam zastrzeżeń. Rączka prysznicowa mogłaby być metalowa a nie plastikowa i przydałby się dłuższy wąż, ale da się przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts