efilo 04.11.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 pomysł na zabudowę super o ile te górne szufladki to atrapa (w sumie całkiem sensowny pomysł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 04.11.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Efi, o ile pamiętam, to szufladki są częściowo rodzajem cargo, czyli tak jak piszesz to raczej atrapa - wysuwa się kilka "szufladek" równocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 a w ten sposób! no sprytne, nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 04.11.2008 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Nooo... muszę powiedzieć, że to była jedna z pierwszych fotek jaką sobie wycięłam marząc o własnym domu. Jak już zaczęłam planować dom realny, to stwierdziłam, że chyba nie będzie jak tej szafy zrobić, a tu proszę... rury od wentylacji załatwiły mi wnękę idealną. Musze teraz tylko trochę przeplanować łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Jak tylko sie da to trzeba dążyć do realizacji marzeń - zwłaszcza jak się trafia okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 04.11.2008 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 nie mogę się nie zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasso1 05.11.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Witam, w projekcie nie ma tej wentylacji, to jest Wasza dodatkowa opcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 05.11.2008 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Tak, stąd te niespodzianki z rurami w różnych miejscach, które trzeba zabudować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasso1 14.11.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Bardzo ładna dachówka, pasuje do tego domu idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 15.11.2008 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Przede wszystkim najtańsza Ponieważ sama konstrukcja dachu i tak sporo kosztowała to stwierdziłam, że nie ma sensu wydawać kilkadziesiąt procent więcej na dachówki kolorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 15.11.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Mnie sie tez dachówka podoba !!! Gratuluje Pani awansu. Tata do mnie wczoraj dzwonił Gratulujemy także postepów na placu budowy http://images40.fotosik.pl/29/552c79900aac85fcmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.11.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Przyszłam się zameldowac bo mnie dawno nie było. Ja tam nie żałuję mojego dachówkowego szaleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 17.11.2008 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 bertolo dziękuję za gratulacje - chętnie świętowałabym tak co rok... efilo a ile płacłaś za dachówkę podstawową, jeśli pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.11.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 z moich notatek wynika że 5,73 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 17.11.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 A ja 2,79 za dachówkę PLUS, czyli o ileśtam większą niż standardowa. Myślę, że na tę cenę jest naprawdę ładna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Bardzo ładna. Tylko... jakaś taka.... pofalowana Niestety płaskie dachówki są bardzo drogie. Ale ja jestem bardzo zadowolona z takiego obrotu sprawy. Wolę zrezygnować z piekarnika parowego - jak juz muszę coś wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 18.11.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 josephine idziecie do przodu jak burza - dobrze ,że przed zimą udało sie zadaszyć dom.Ciekawi mnie jak sobie radzicie z zimnem i suszeniem tynków. U mnie też robią sie tynki, więc jestesmy na podobnym etapie budowy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 18.11.2008 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Bardzo ładna. Tylko... jakaś taka.... pofalowana Mnie akurat ta falistość odpowiada. A piekarnik parowy chętnie bym kupiła, nie wiem tylko czy to cudo faktycznie się sprawdza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 18.11.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 idziecie do przodu jak burza - dobrze ,że przed zimą udało sie zadaszyć dom. Ciekawi mnie jak sobie radzicie z zimnem i suszeniem tynków. U mnie też robią sie tynki, więc jestesmy na podobnym etapie budowy. Pozdrawiam Ta burza miała się zakończyć z końcem sierpnia, tzn. stan surowy zamknięty... Tynki jakoś się chyba wysuszą - na razie dom ma niezły przewiew, przez to, że nie ma wszystkich okien, a na dole są dziury. Nie jestem pewna czy to pomoże w schnięciu, ale mam nadzieję, że tak. Po całkowitym zatynkowaniu będziemy kłaść podłogówkę, i mam nadzieję, że na początku roku będzie można zacząć wygrzewać, a to przyspieszy schnięcie. Może wstawimy kozę, jak już będą zamontowane nowe okna? A jak Wy jak sobie poradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 18.11.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 idziecie do przodu jak burza - dobrze ,że przed zimą udało sie zadaszyć dom. Ciekawi mnie jak sobie radzicie z zimnem i suszeniem tynków. U mnie też robią sie tynki, więc jestesmy na podobnym etapie budowy. Pozdrawiam Ta burza miała się zakończyć z końcem sierpnia, tzn. stan surowy zamknięty... Tynki jakoś się chyba wysuszą - na razie dom ma niezły przewiew, przez to, że nie ma wszystkich okien, a na dole są dziury. Nie jestem pewna czy to pomoże w schnięciu, ale mam nadzieję, że tak. Po całkowitym zatynkowaniu będziemy kłaść podłogówkę, i mam nadzieję, że na początku roku będzie można zacząć wygrzewać, a to przyspieszy schnięcie. Może wstawimy kozę, jak już będą zamontowane nowe okna? A jak Wy jak sobie poradzicie? U nas podobnie - zaraz po tynkach chcemy ruszyć z hydrauliką plus do tego jakaś koza. Najważniejsze żeby jak najszybciej przed mrozami wytrąciło się jak najwięcej wody z tynku. U nas będą robić tynki do końca tygodnia - zobaczymy jak sobie poradzimy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts