Gość 02.09.2003 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Pomocy, mam niefortunnie ulokowana łazienke na parterze. Wejście do niej jest zaprojektowane z bezpośrednio z salonu. Macie może jakiś pomysł, żeby to jakoś wyglądało ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 02.09.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Mam podobnie, chociaż nie z salonu a z holu, ale hol jest - po likwidacji ścianek działowych - całkowicie otwarty na salon (albo odwrotnie), tzn praktycznie z każdego miejsca w salonie widać drzwi do łazienki, a po ich otworzeniu muszlę w całej jej okazałości. I wcale mi to nie przeszkadza. Raczej nie montowałbym tam jedynie białych drzwi z szybką i z przyklejonym sikającym chłopczykiem . Ja mam drzwi robione u stolarza z litego drewna, z ładnymi ościeżnicami i listwami przyściennymi i nie widzę problemu. Moim znajomym też to nie przeszkadza. W końcu każdy ma w domu kibelek i muszlę, do której ... (robi to, co się do niej robi), więc to, że ja też ją mam nie jest niczym szczególnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 troche mnie pocieszyles dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 02.09.2003 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Mieszkałam kiedyś w domu z tak położonym kibelkiem. Mi to nie przeszkadzało. Drzwi były takie jak do innych pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonja 15.09.2003 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 kiedyś bardzo mi się takie rozwiązanie nie podobało, ale jakiś czas temu usłyszałam, że w nowych budownictwach często robi się właśnie dodatkowy kibelek, do którego wchodzi się z salonu (moja znajoma tak ma) i pomyślałam, że to w sumie nie głupi pomysł, bo jak goście przyjdą to przynajmniej nie szwendają się po całym domu, tylko kibelek jest w zasięgu ręki. Sama raczej jednak nie projektowałabym czegoś takiego ale gdyby już było to chyba bym się tym zbytnio nie martwiła. Myślę tylko żeby wstawić jakieś ładne drzwi i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 16.09.2003 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 w nowych budownictwach często robi się właśnie dodatkowy kibelek, do którego wchodzi się z salonu Straszne A jak trzeba bąka puścić, albo koopala z efektami dźwiękowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 16.09.2003 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 To tylko ku uciesze tych w salonie. I mogą powiedzieć temu w kibelku "na zdrowie". Dobrego bąka i tak słychać w całym domu, a jak nie słychać to słaby bąk i nie ma się czym chwalić, więc należy go stłumić i rozprowadzić "po kościach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonja 16.09.2003 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Ewuniu przy dzisiejszych wynalazkach to nie problem. przecież są dźwiękoszczelne okna to i drzwi mogą być i ściany też można zrobić dzisiaj tak technologia do przodu poszła, że jak pozatykasz tak sobie dom to będziesz słyszała jak mrówka przebiega z jednego końca mieszkania na drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts