BK 13.03.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Witamchcę kupić kilkadziesiąt - co najmniej - lub do 100 sztuk tej wdzięcznej bylinki, mam pytanie, czy warto kupować w wysyłkowych punktach sprzedażowych, czy gdzieś w okolicy Wrocławia da radę taniej niż za 2,80 za sztukę? Wychodzi niezła sumka za 100 sztuk... I jeśli ktoś to u siebie chowa, to stosujecie jakieś specjalne zabiegi? Ja wsadziłam w ziemię po prostu, jakoś się trzyma ale dość wolno rośnie. Trzeba jakoś to specjalnie nawozić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 14.03.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Jeśli jesteś w stanie wytrzymać rok bez ostatecznego efektu, to kup 1/4 tego, co planujesz. Jak karmnik dobrze się ukorzeni, to za rok będziesz miała aż go aż nadto. U mnie na glinie rośnie jak szalony, choć w pierwszym roku też jakoś tak mizernie wyglądał.Jeśli mogę, to proponuję wyłożyć miejsce, w którym będziesz go sadzić agrowłokniną, bo jak wejdą wniego chwasty lub trawa, to praktycznie nie ma sposobu, żeby się ich pozbyć bez uszkodzenia karmnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolarz miejski 14.03.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 jestem tego samego zdania co przedmowca karmik w miarę szybko się rozrasta wiec można po roku go rozsadzić z własnych egzemplarzy :)czy to ma byc do ogrodu japońskiego? jesli tak to polecam dorzucić jeszcze jakies mchy, ktore tez szybko pokryją ziemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts