Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak długo czekaliście na projekt indywidualny?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ok trzech miesięcy.

Za pierwszym podejściem po pół roku straciliśmy cierpliwość i i zrezygnowaliśmy ze współpracy, jeżeli to w ogóle tak można nazwać. No bo jak długo można wysłuchiwać obietnic bez pokrycia? "Już za kilka dni, za tydzień, za dwa bo wyjeżdżam na narty............ itd. itp....

Oczywićcie z naszym projektem nic się w tym czasie nie działo, wiem pewnie brakowało natchnienia :) ale tak niesłownego człowieka jeszcze nie spotkałam.

Znaleźliśmy drugiego architekta, nie jest na pewno doskonały, ale przynajmniej

dotrzymuje terminów :)

Pozdrawiam

E.

• 1 month później...
o rany, a myslałam że to ja miałam pecha i trafiłam na takiego niesłownego archtekta, pierwsza wizyta u niego była w listopadzie no ale mówiliśmy że nam sie nie spieszy bo planujemy zacząć w sierpniu. I to chyba był nasz bład. Jednak na początku było parę wizyt z poprawkami no ale obiecał że do wielkanocy bedziemy mieć pozwolenie załatwione. moja cierpliwośc zaczyna sie kończyc coraz szybciej i przy każdej wizycie dostaję obiecanki że za kilka dni , że za tydzień już na 100%. Jutro idę do niego i ma byc juz "podobno" gotowy chociaz jakos w to nie wierzę.