efilo 19.05.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 My około 8 miesięcy. Architekt rewelacja. To my dawaliśmy ciała bo dużo nam schodziło na przemyślenia pewnych spraw. Czasem grzebaliśmy w juz zatwierdzonych elementach bryły a to potem miało wpływ na resztę i trzeba było przeprojektowywać. Piłka po stronie architekta była może 2 miesiące razem z konstrukcją i projektem WSZYSTKICH instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia84 19.05.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Tydzień temu byłam u projektanta i pytałam ile musiałabym czekac na projekt domu. Dom juz stoi tylko w papierach jest jako gospodarczy a chcę go przekształcic na mieszkalny. Trzeba zrobic projekt szamba i instalacji. Koles powiedział mi pół roku. Na co ja sie spytałam: Pan żartuje chyba? Odpowiedział, że nie. Trochę długo jak dla mnie i drogo bo 3500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.05.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 weź z katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajnakamila 24.08.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 No to jestem rekordzistka - rok i 3 miesiace! Nigdy nie mowcie ze wam sie nie spieszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janisia 25.08.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Jest wrzesień,mieliśmy zacząć rozbudowę a niema nawet poprawionej koncepcji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 powiem Wam że najczęściej to jednak wszelkie przydługawe projektowania są z 'winy' inwestora bo za dużo czasu piłeczka jest po jego stronie przynajmniej w naszym i znajomych przypadku tak właśnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżunia 30.11.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 My, w umowie, mamy ustalone 3,5 miesiąca. Zobaczymy jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 30.11.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 ja od listopada do sierpniaduuużo grzebałam w projekcieale architekt też dawał ciała. Byłam wsciekła, bo ledwo zdązyliśmy zacząć tak, żeby zadaszyć przed mrozami.dzisiaj nie żałuję, jest dużo ładnych gotowców, ale tak idealnie dopasowanego do naszych potzreb chyba bym nie znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.11.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 ale może znalazłabyś o metr dłuzszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 30.11.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 myślałam, że nikt tych głupot nie czyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.11.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 09.12.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 My czekaliśmy na indywidualny projekt 2 miesiące. Początkowo architekt zobowiązał się d ozrobienia g ow miesiąc ale wypadło kilka spraw i przeciągnęło się do 2 miesięcy. Dom prawie 240 metrów z garazem jednostanowiskowym o powierzchni 19m.Myslałem że u mnie to długo hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 10.12.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 W sumie - czytaj: ze wszystkimi naszymi kolejnymi zmianami - ok 2 miesięcy. Z tym, ze pierwsza jego propozycja była juz po 4 dniach. w tym wniosek do ministra w sprawie odstępstwa, mapki też w międzyczasie. Bardzo szybko i dośc konkurencyjnie - bo 4.500 za projekt. Architekt z polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDE 10.12.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 ok 7 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.12.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dwa i pol roku. W lipcu widzialam 4 rzuty i to wszystko...nie wiem co sie dzieje, jak chalupa wyglada...podobno Starostwo kazalo cos zmienic, ale nie wiem co.... Architekt sterowany na ogleglosc - makabra!!! Rany, jak ja chce zeby juz sie to wszystko skonczylo i mozna bylo w koncu zaczynac ta budowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.12.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 matko jedynaczemu nie wzięliście architekta od siebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.12.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 matko jedyna czemu nie wzięliście architekta od siebie??? Nie ten jezyk i nie te przepisy Maz kuzynki to budowlaniec i bedzie z firma nasz dom stawial, wiec wybor padl na architekta lokalnego, ktorego zna i z ktorym dobrze Mu sie wspolpracuje....nam niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.12.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 czemu nie zmieniliście?my pierwszego pogoniliśmy jak się okazało że nie ma między nami 'chemii' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.12.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Aaaaa...bo czlowiek glupi i tyle Podobaja mi sie zaprojektowane jego domy w okolicy. Chcemy budowac tez na przyszlosc a obecnie tylko na wakacje, wiec az tak bardzo nam sie nie spieszylo, ale tez nie sadzilismy, ze przez 3 lata bedziemy zalatwiac papierkologie. Podobno jestesmy juz na koncowce...przed Gwiazdka mamy spodziewac sie pozwolenia na budowe....tylko ja nie wiem czego....znaczy sie: mam mgliste pojecie Tylko, zeby dzieci za szybko nie urosly i chcialy z rodzicami na kaszuby na wakacje przyjezdzac, bo jak za mlodu nie nasiakna klimatem, to pozniej bedzie ciezko ich przyciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.12.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 No to podziwiam za wytrwałość i samozaparcie chapeau bas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts