Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Alergia u dorosłego?! Tragedia ....

Recommended Posts

Nawet nie możecie sobie wyobrazić jak czuje się człowiek który ma 60% ciała w pokrzywce która nie daje się leczyć miesiącami....powiem tylko, że w niektórych momentach ubiegłego roku miałam myśli samobójcze :( .

No akurat wiem coś o tym :roll: współczuję serdecznie, sama nie wiem co bym teraz zrobiła gdyby moja alergia wróciła do takiego stanu :evil: . Ja sobie poradziłam alternatywnymi sposobami :o , ale swoje przeszłam, wiec wiem dokładnie jak sie czułaś...

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zielona...nie było na słońce...w zasadzie całość wysypki była pod ubraniem....cały przód tułowia, plecy, uda... jedyne gdzie nie miałam to właśnie ręce, nogi i twarz...czyli tam gdzie słońce akurat padało :roll:

ubiegnę stwierdzenie...na proszki też nie (wyszło z testów) , dodatkowo prałam w jelpie od początku problemów - też nie pomogło :wink: , ujemnie wyszło również na pigmenty , na podstawowe tkaniny (choć profilaktycznie i tak ubierałam się w bawełnę)

czarna magia...przeanalizowałam wszystko , próbowałam wielu kombinacj pokarmowych , ubraniowych, detergentowych....bez zmian :evil:

opcje i pomysły mi się skończyły w momencie pójścia do szpitala (wiązałam z tym wielkie nadzieje)...miałam ich piżamy , ich jedzenie.... i nadal bez zmian :o ...poddałam się wtedy i przestałam myśleć i zamęczać się pytaniami :roll:

Mufka...dokładnie....ludzie sobie myślą "to tylko wysypka-inni chorują na raka, zawały-co oni mają powiedzieć?" ... a tak naprawdę to kilka miesięcy wyłączone z życia bez nadziei na szybkie wyleczenie ... ani się rozebrać bo wstyd , ani się położyć bo plecy też swędzą , ani się podrapać bo robią się niegojące krwawiące rany , ani iść na basen-siłownię-jogging bo pot powoduje większe swędzenie.... jeśli masz pokrzywkę na kilku cm. ciała to jest uciążliwe , ale 60% ciała to już przegięcie :evil: .... po kilku miesiącach miałąm taką depresję- myślałam tylko jak sobie ulżyć i żeby już się skończyło....naprawdę miałam myśli samobójcze chwilami...porażka :roll: .