fennel 13.03.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Mam pytanie glownie do osob, ktore maja kuchnie Ikea. Czy i bez problemu wmontowywal ktos w ikeowskie szafki do zabudowy inne sprzety AGD niz te co ma Ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 13.03.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 nie mam co prawda kuchni z IKEA, ale dla nich robi whirlpool, i nie sa to niestandardowe wymiary wiec kazdy inny producent powinien "wejsc" w te szafki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 13.03.2008 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 nie mam co prawda kuchni z IKEA, ale dla nich robi whirlpool, i nie sa to niestandardowe wymiary wiec kazdy inny producent powinien "wejsc" w te szafki .... Do tej pory zylam w takim przekonaniu, ale buszujac po roznych informacjach natknelam sie niedawno na watek (szkoda, ze juz nie wiem gdzie to bylo, na jakim forum ), ze nie pasowala komus do szafki ikeowskiej bodajze lodowka Whirpoola, a miala byc taka sama jak z Ikei, nawet projektanci z Ikei zapewniali, ze nie bedzie problemu. Stad wlasnie moje pytanie (bo niedlugo i mnie czeka kupno kuchni), moze znajdzie sie ktos, kto wkladal w szafki z Ikei inne sprzety niz ikeowskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.03.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Mam pytanie glownie do osob, ktore maja kuchnie Ikea. Czy i bez problemu wmontowywal ktos w ikeowskie szafki do zabudowy inne sprzety AGD niz te co ma Ikea? ja mam pasują. ale mam tylko zmywarke i piekarnik. Lodówka jest stara wolnostojąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dianap 14.03.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ja mam ikeowskie szafki - szprzet nie ikeowski piekarnik AMICA wszedl na styk ! płyta gazowa rownież ! szafki maja szerokość 56 cm a nie 60 !!i na to trzeba zwrócić uwagę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 14.03.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ja mam ikeowskie szafki - szprzet nie ikeowski piekarnik AMICA wszedl na styk ! płyta gazowa rownież ! szafki maja szerokość 56 cm a nie 60 !!i na to trzeba zwrócić uwagę!! Piszesz o samej szerokosci w srodku szafki, nie na calej szerokosci ze sciankami? Przegladalam rozne piekarniki i wszystkie maja niby szerokosc 59,5cm, ale to jest liczone z brzegami (w najszerszym miejscu, na przodzie), a to czego z zabudowy nie widac jest troszke wezsze.......chyba. Czy ma ktos moze w zabudowie tych szafek Siemensa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 14.03.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Nie jestem zupełnie pewien, ale przegródki do szuflad bluma sa nieco mniejsze niz szuflady bluma sprzedawane poza IKEA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 14.03.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Nie ma problemu w ogóle. Mam wszystkie sprzęty kupione w sklepie internetowym i wszystko pasuje,że hej. Tylko trzeba dobrac odpowiednie szawki i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 14.03.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dziekuje za dotychczasowe odpowiedzi. Nie ma problemu w ogóle. Mam wszystkie sprzęty kupione w sklepie internetowym i wszystko pasuje,że hej. Tylko trzeba dobrac odpowiednie szawki i jest ok Ja mysle o slupkach. A jakie Ty kupowalas szafki i sprzety, jesli mozna spytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 14.03.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 My tez kupowalismy sprzet w necie i problem pojawil sie z lodowka do zabudowy - z modeli pasujacych nam parametrami tylko jeden model BOSCHa dla sie "zamknac" w szafce. Pozostale mialy niepasujacy podzial na chlodziarke i zamarazarke. Z reszta sprzetow nie bylo problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smmog 15.03.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Właśnie, największy problem występuje z lodówkami, wiec osoby które maja inna lodówkę niż ta ikeowska niech piszą model, bo przyda się na pewno parę sprawdzonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 17.03.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Właśnie, największy problem występuje z lodówkami, wiec osoby które maja inna lodówkę niż ta ikeowska niech piszą model, bo przyda się na pewno parę sprawdzonych Prosze bardzo Bosch KIV 34V00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts