Marek Sołtysiak 02.09.2003 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Witam. Zapraszam wszystkich zainteresowanych do zadawania pytań. Instalujesz samodzielnie system? Zapytaj - pomogę nieodpłatnie. Chcesz skonsultować swój projekt? Nie ma sprawy - wspomogę doświadczeniem. Mogę podesłaś instrukcję, poradzić.... Szczerze i chętnie pomagam każdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolnik 22.10.2003 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Dobry wieczór,Bardzo chętnie skorzystam z Pana propozycji. Proszę o kontakt na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 08.12.2003 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Ja równiez skorzystam z pomocy, chciałabym zainstalować sobie w domku jakis system alarmowy. Nawet jedna firma zrobila mi wstepny kosztowys, to złapałam sie za głowe. Czy naprawde az tyle kosztuje poprowadzenie systemu alarmowego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crimson 09.12.2003 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Witam.Czy można skorzystać z pomocy? Planuję skromną instalację odstraszającą - ze dwie czujki ruchu wewnątrz, jakiś sygnał na zewnątrz (wizualno-dźwiękowy). Może jakieś sugestie ?pzdr C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 13.12.2003 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 witamczy znane Ci są jakieś rozwiązania z kablem zakopanym w ziemi reagującym chyba na kroki (do ochrony działki- z przodu nie mam płotu) ewentualnie jakieś inne rozwiązania.Działka ma szerokość ok 24m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejS 19.01.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Podczas remontu pod tynkiem z każdego pomieszczenia (7) w rogu patrząc na okna poprowadziłem przewody teletechniczne do pomieszczenia przy wyjściu do domu oraz jeden do telefonu. Chciałbym mieć 7 czujek ruchu podłączonych przez centralkę do telefonu z powiadomieniem na mój numer telefonu. Co mam dalej z tym zrobić ? Jaką centralkę, podłączenie pod telefon i syrenę alarmową ? I jaki to koszt ?Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
davidkosieradzki 07.03.2004 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 sprawdzony sprzęt: oferta: http://alarmserwis.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts