zielonooka 04.04.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 . Mimo, ze jestem katolikiem to sprzeciwiam sie karze smierci bo... ... to sie po prostu nie oplaca. Raz - chyba katolik wlasnie powinien byc przeciw karze smierci?! (przynajmniej teoretycznie- ba w praktyce jest roznie - i nadal czekam na wyjasnienie jak to niektorzy godza bez mrugniecia okiem ) Dwa - mowienie katolika (sama sie tak okreslasz) o karze smierci w aspekcie finansowym i ekonomicznym - nie wydaje ci sie ciut niemoralne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 04.04.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 zielonooka - ja jestem osobą wierzącą, a w sprawie kary śmierci nie mam wyrobionego zdania, z jednej strony po kolejnej porażającej informacji o strasznej zbrodni wzbiera we mnie chęć zemsty , a raczej wyeliminowania osobnika ze społeczeństwa , z drugiej strony np. po przeczytaniu postu ewa joannaa , rodzą się wątpliwości....i co jeszcze, bywamy omylni.. a jeśli chodzi o 5- te przykazanie, to powinno ono być przetłumaczone nie morduj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 04.04.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 . Mimo, ze jestem katolikiem to sprzeciwiam sie karze smierci bo... ... to sie po prostu nie oplaca. Raz - chyba katolik wlasnie powinien byc przeciw karze smierci?! (przynajmniej teoretycznie- ba w praktyce jest roznie - i nadal czekam na wyjasnienie jak to niektorzy godza bez mrugniecia okiem ) Dwa - mowienie katolika (sama sie tak okreslasz) o karze smierci w aspekcie finansowym i ekonomicznym - nie wydaje ci sie ciut niemoralne? 1. czcionka 2. Znam takie opinie. Ciut to mniejsze zlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 04.04.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ten wątek jest dzióbka i Iwonki Słonka drogie, spadajmy do innego wątku z tymi dyskusjami o karze. O tu można ciąg dalszy snuć http://forum.muratordom.pl/kara-smierci-itp,t128125.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 04.04.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Proszę o modlitwę w intencji Iwonki i jej najbliższych Bardzo mi przykro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.04.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Nie ma straszniejszej tragedii niż utrata dziecka. Oby mieli siłę jakoś tę tragedię przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.04.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 http://uwaga.onet.pl/1482713,archiwum.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 23.04.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Pamięć Iwony - Kibica Górnika uczciliśmy minutą ciszy przed meczem Górnika Zabrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.04.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Współczuję rodzinie, a zwłaszcza Rodzicom. Słów brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts